Andy, jsi dětinsky směšný, prober se! Tvůj otec je miliardář a ty jsi celý život žil vyhradně z jeho peněz, do smrti mu máš co vracet, ty nemehlo!
Nenakládejte mu....je to smutný vystoupení , které mu "kdosi" naordinoval !
Pan Babiš mladší je bohužel obětí svého otce.Jestli si myslí že voliče STBáka nějak probudí to se plete.
Volič ANO je věrný až za hrob.Není způsob jak jim otevřít oči. Jsou to vesměs starší lidé kteří vyrůstali a žili v totalitě a nemají rozlišovací schopnost poznat co je jejich vůdce zač .
Druhá sorta voličů ANO jsou státní zaměstnanci o které se vůdce řádně stará a hlavně se moc nenadřou.
Volby vyhraje opět ANO a spolu s KSČM a SPD přivedou tuto zemi ke krachu.
Hlavně,že umíte kydat hnůj.
Klasický příběh, jako z archívu STB, jednostranně koncipovaný, přesně načasovaný, a syn bude údajně vypovídat proti otci.....!? Zřejmě už opravdu nevíte kudy kam, ale tohle připravit k volbám, je opravdu síla, že se nestydíte ......!
A vy jste se nestyděl, když jste ho táhli na Krym?
Objevil se před volbami, nechal se vyfotit s Kalouskem u piva, navštívil několik přátel z řad právníků a politiků a jde vypovídat na policii. Při tom všem se chlapec nechal slyšet, že volby ho nezajímají a ani je nechce ovlivnit. Příběh, který nevymyslíš.
Synášek se mstí za maminku . Nedivme se když ji vyměnil za mladši a atraktivnější . Zavist a nenavist neznaji hranic ani v rodině .
Synaček kvůli zhrzele maminke je schopný všeho jenom aby ubližovat a mstil se za matku .
Bylo by zajímavé zjistit, kdo tohoto duševně nemocného člověka řídí a zneužívá, je zajímavé, že Babiš jr. prohlédl zrovna před volbami, odpovědí by možná mohlo být to pivo s Kalouskem...
Je málo pravděpodobné,že s sebou AB junior nechá manipulovat.
Stačí si to jen přečíst,ten člověk patrně nemocný je a kdyby nebyl,tak je hloupý a nevděčný.
V roce 2027 nebudou žádné volby.To se má se vším čekat 6 let,až nebudou volby? Nějaký jiný argument nemáte?
Zhrzený syn úspěšného otce. Kdybych byl Babiš tak řeknu synu jestli si jak říkáš v pořádku tak běž makat ať to někam dotáhneš.
Vystupování syna premiéra mi připadá v poslední době jak na něčí objednávku už jen to s kým se sešel při svém pobytu tady mě v některých věcech utvrzuje. Typoval bych, že mu někdo musel slíbit balík, aby přivandroval ze Švýcarska krátce před volbami a začal tady protiotcovskou kampaň. Asi se měl ve Švýcarsku špatně nebo už ho to tam přestalo bavit tak se potřeboval ukázat. Ovšem zapomněl, že mě a spoustě dalším rodinné záležitosti politiků nezajímají, to ať si řeší v soukromí. Mě zajímá co dělají pro občany a naši zemi.
Jen jestli váš komentář není na objednávku.
Jen dotaz k čemu je to dobré ? Když ho nikdo v tak demokratické zemi jako je česká republika, nikdo nepřijme?
Asi bud stačit, kdy tatínek utáhne kohoutek s penězi. Babiš ml.je nemocný tvor, který teď řekne cokoli, co mu namluví někdo,kdo ho " má rád".
Jasně, Krym si taky vymyslel)))