No trochu mi to přišlo jak výslech. Hlavně ze začátku se moderátorka ptala furt na to samé jen jinými slovy. Tak nevím, zda to nepochopila, nebo to bylo schválně. Já Babišovi ml. fandím, vypadal ale velmi sveřepě a naštvaně, tak nevím, zda v tom stavu naštvanosti udělá správná rozhodnutí. S tím, že lidé jsou slepí, s tím naprosto souhlasím a ani bych se nedivila, kdyby jeho otec sbíral hlasy nekalým způsobem, jak tam zmiňuje. Spíš by mě překvapilo, kdyby bylo jeho případné zvolení křišťálově čisté, že.
Řeknu to jinak. Švýcarského občana unesl občan ČR na Krym. Na to potřebuje výzkum. Jeli přes několik hranic a on neprotestoval u žádné cizinecké policie. Potom přejel na Ukrajinu, tam by z toho udělali rádi senzaci, a zase si nestěžoval. Po návratu do Švýcarska, tamní policie to nechá být a nevyšetřuje to. Asi neschopnost. No a teprve Kalousek vyvolá vyšetřování. Tady je to nějaké divné. Závěr je že švýcarské občany lze unášet bez povšimnutí. A protože má i slovenské občanství, tak i Slováky
Odkaz
Paní Protopopová řídí na ministerstvu zdravotnictví projekty související s reformou psychiatrické péče.
Znamená to že se zruší všechny ústavy duševního zdraví a klienti se budou posílat s panem Protopopovem na Krym?
A nebo bude mít tuto výsadu pouze rodina pana premiéra Babiše?
Už jen kvůli tobě to rušit nemůžou. Nechodíš taky na pivo s mladým Babišem? To už byste byli excelentní trojka ještě s Kalouskem.
Když už nebere léky, tak hlavně aby mu nehráblo a někomu nakonec neublížil. Chudák kluk bez vlastní vůle, co hledá přízeň kde se dá a místo toho je jen obětí manipulací a her nezodpovědných opozičníků...jmč
Moje řeč
ještě jsem neviděl uzdraveného schizofrenika a jak to asi dopadne když nebere léky
Jak vy víte,že je schizofrenní???
Nejsou ty prodlevy v odpovědích podezřelé , buď potřebuje mnoho času na odpověď a nebo je řízen někým kdo radí jak co napsat , no snad jsem příliš podezíraví a vše je pravda ale něco ve mně hlodá a když se něco nelíbí vždy odpovídá v kuse ....?
Jistě že, osobo, pravdomluvnost se pozná podle kadence řeči! 😄 To by pak největší pravdomluvec byla zřejmě Okamůra! 😄
Už fakt, že se začal kamarádit se Seznamem a s Kalouskem, dokazuje, že není normální.
Únos na Krym organizovaný tatínkem vám na rozdíl od toho normální přijde?
Je to blázen hoďte na něho síť.
Chceš, aby ti v ústavu přibyl kámoš?? 😃😃
Zneužívat osobu která je duševně nemocná v předvolebním boji je hyenismus tečka
Ale dělat z vlastního syna bílého koně a křivě přísahat na jeho smrt, je naopak v pořádku, že soudruhu?
Nějak se ani nedivím,že ho otec nijak nekontaktuje. Je to celé smutné ,že se někdo může snížit až k takovémuto svinstvu zneužít pro své koryto nemocného člověka,jen aby dostatečně pošpinil jiného,který má opět vzrůstající důvěru obyvatelstva. Myslím ale že to bude mít naprosto opačný účinek,než opozice očekává. Uvidíme u voleb.
Opozice na rozdíl od Babiše st., neřídí největší mediální dům v zemi, tedy neřídí ani tuto kauzu...