1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Už jsem tady psal, že mladý Babiš je nemocný a kdo jej využívá proti otci, tak je u mne hyena a to jsem těm zvířecím hyenám omlouvám...Nejhorší je, když takto nemocný člověk o sobě říká, že je zdravý - znamená to, že vysadil léky a bojím se toho, že nakonec to celé neustojí a skončí to pro něho a tím pádem i pro jeho rodinu fatálně.

32
Před 3 roky
Jiří Šinkora

Jak víte že je nemocný?

6
Zobrazit další reakci
Před 3 roky

Demoblok je celý zoufalý, preference klesají a Babiš je na nejlepší cestě je opět porazit na celé čáře, takže ani podvodně poskládané koalice za pomocí komunisty Rychetského nic nezmůžou a můžou se těšit jak budou plkat další čtyři roky v opozici. Takže se neštítí už ničeho, ani zneužít nemocného člověka.

29
Před 3 roky
Jindrich Nesrsta

Vy byste taky měl být zoufalý. Možné vítězství Bureše této zemi věru nic dobrého nepřinese. Přijde další porce masivního lhaní, zneužívání a tunelování veřejných financí. To může vyhovovat jen Burešovi a jeho spoluviníkům, kdo se na tom též přiživí. -Pravda, nevím, třeba mezi zmíněné patříte, to bych pak "chápal", že mu fandíte. Jinak nikoli.

17
Před 3 roky

Přísahám na zdraví vlastních dětí, že to není pravda.

Firmy mi nepatří a každý rok jsem s Monikou překvapený, že mi posílají na účty stovky milionů korun.

Anonymní akcionáře Čapího hnízda neznám. Vlastní děti a bratr paní Moniky.

Odvádějte poctivě daně. Já si každý rok z korunových dluhopisů odepisuji z daní 90 milionů. Co jsem ve vládě tak je to už 720 milionů korun. Za to by bylo jen pár domů pro seniory a několik školek.

Tak čau zboží - dříve lidi.

62
Před 3 roky
Jiří Šafařík

IQ?

9
Před 3 roky

Dnes tu opět perlí svaz koblihových lidí, asi nemaj děti ani kousek empatie. Odsoudit osamoceného, otcem zničeného juniora a nekriticky chránit podvodného čerpače dotací, lháře a zloděje estébáka, s celou divizí právníků, to je něco.

24
Před 3 roky

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 3 roky

Jsem Clooney, jsem Obama a v aute mam bombu....vyrvaval bloumajici Babis ml na dalnici. Na zasahujici policisty zacal byt agresivni a pote byl zcela dezorientovan. Na psych. klinice, kam ho odvezli policiste, se ho az treti den podarilo uklidnit.

Jo, to cele zorganizoval Babis st s Protopovovou.

10
Před 3 roky
Sidlo Jaroslav

Po lecich od madam P se nedivim

6

Všichni dávno vědí, že Babiš ml. nelhal - na Krymu byl, výmluvy premiéra, že ho poslal na dovolenou, jsou přímo směšné - do třaskavé situace okupace Rusy? Proč ho hodný bohatý otec neposlal radši na Riviéru? Je jasné, že ho chtěl uklidit z dosahu české policie a že juniorovi vyhrožovali. Protopopov se taky ukázal jako pravda i to, že byl zaměstnancem a řidičem Agrofertu. Je to normální Přelet nad kukaččím hnízdem, ať žije Babiš - sestra Ratchedová. A česká mafie v čele s premiérem. Kdy si tady uklidíme jako Slováci?

22
Před 3 roky
Klára Šindelářová

Uklidit jako Slovaci si nemuzeme driv nez tehdy , az nam zacnou valdnout Cesi a ne slovensky mafian .

19
Zobrazit další reakci
Před 3 roky

Byl s druhým otcem na pivu tak co se divíme , po pár pivech

/ s Kalousem/ asi našel druhého otce , je to smutné kam až novinařina může ...

23
Před 3 roky
Josef Kocan

Kalousek je ted novinar?

4
Zobrazit další reakci
Před 3 roky

Pomáhají mu bývalí investigativní novináři, takže je jakožto vážně psychicky nemocný člověk „v dobrých rukou".

16
Před 3 roky

U kamaráda se po autonehodě rozjela schizofrenie. Po několikaletém léčení se z toho " dostal ". Pak mi říkal, že se divil, co z něj padalo za blbosti. Je to hrozná nemoc, navenek je člověk normální, funguje, ale ty pochody v hlavě normální nejsou, bohužel. Dodnes je na invaliďáku, a nikdo ho nezaměstná. Mladý Babiš je na tom asi obdobně, teď se mu líbí, že si ho všímají, ale nechápe, že s ním jen manipulují, smutné.

89
Před 3 roky
Miroslav Belko

A vy jste byl u doktora? Jste zdraví? Já o tom nejsem přesvědčená.

30
Před 3 roky

Myslím, že není nutné zneužívat psychicky nemocnou osobu v rámci boje o koryta, to už je trochu přes čáru.

16
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt