1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Opět se potvrzuje ,že v ČR v rámci předvolebního svinstva není nic nemožné... humorné na tom je , že těmito akcemi hnutí ANO naopak získává další voliče a opozice je ztrácí ,neboť lidé těch různých předvolebních opozičních ubohostí už mají také dost....

34
Před 3 roky
František Sus

Pokud opravdu získává sekta STOKA 2011 víc voličů takovými svinstvy, jako je únos syna, tak je to na pováženou

16
Před 3 roky

Předpokládám,že syn zná svého otce lépe než jeho voliči.

8
Před 3 roky
Jiří Komárek

Nepochybně to platí i opačně....

4
Před 3 roky

Propagandistická média prostě musí schizofrenika Babiše vyždímat. Že se ukazoval s Kalouskem a Novotným značí, že je zrůda. Ciroková mi pořád neodpověděla na otázky popisující lži a manipulaci při jejím angažmá v pořadu 168 hodin. Jaký trest si přeje?

50
Před 3 roky
Jiří Jeřábek

Nebudete vy, tak trošku, blázen???

19
Zobrazit další reakci
Před 3 roky

To je hnus. A ty masy lidí, co to vědí, je jim to jasný, ale za 3 stovky půjdou na ruku StBákovi, co likviduje vlastní děti. Ještě jim navíc imponuje, že krade.

Tyto lidi je třeba odsoudit a nechat je na pospas osudu. Měli by za své činy nést zodpovědnost a ponesou.

Za pár let, právě díky nim peníze stejně nebudou. Chtěli za každou cenu víc, nedostanou nic. Vem si, když na stole není. A já se na tu dobu těším.

17
Před 3 roky
Petr Tóth

Jednání premiérova syna je typické pro schyzofreniky, kteří přestanou brát léky. Myslím, že ho někdo silně ovlivňuje a zneužívá.

23
Před 3 roky

No jo, neschopná opozice jde do kopru, musí se něco vymyslet, třeba to zabere... Jak jsem ho poprvé viděl s Kalouskem, hned jsem cítil podraz...

21
Před 3 roky

Od autorky článku je to parachsprostý hyenysmus!!! Využívat ke svým reportážím psychicky narušeného člověka! Komu to má posloužit a kčemu??? Hanba!!!

39
Před 3 roky
Jiri May

Novináři, pane... Ti zneužijí čehokoliv, aby se to prodalo...

23
Před 3 roky

A všichni kobliháři do mladého Babiše za 3, 2, 1... TEĎ 😂 . Na všeho guru vám nikdo sahat nebude...😂

33
Před 3 roky
Jan Skopalík

Nikoho nezajímají kecy psychicky nemocného kluka

8
Zobrazit další reakci
Před 3 roky

Chudáka zneužívají pro své politické cíle. Pilot 1. třídy podepisuje neví co; kdovíjak získal oprávnění, které je jediné snad dokládající jeho snad úspěšná studia na letecké škole. Sám si myslím, že ho ani ke kniplu nepustili.

Já bych s ním jako pilotem neletěl.

Je to celé nedůvěryhodné a zdá se, že staví na pohledech ze sociálních sítí.

Naivka. A chudák taťka, mit spor se synem.

16
Před 3 roky
Jarek Molák

Jo, tak TAŤKA! 😄 "Taťka", který ze svých dvou dětí z prvního manželství nejprve udělal bílé koně, pak o nich začal v TV prohlašovat, že jsou duševně nemocní. Syna pak dokonce poslal s kriminálníkem Protopopovem na Ruskem okupovaný Krym a vyhrožoval mu tím, že ho navždy zavřou do psychiny, když neposlechne. Fakt moc prima taťka! 😄 No, ale stejně jsem "tak trochu" rád, že takového nemám...

8
Před 3 roky

Piráti mu podstrčili svůj nejsilnější šňupací tabáček vlastní výroby a mají agenta proti Babišovi,poslední šance získat voliče?

156
Před 3 roky
Jiří Jirouš

§ 184Pomluva

31
Zobrazit další reakci
Před 3 roky

Přečetl jsem si povídání juniora a ač jsem lékařský laik, určitou diagnózu jsem si udělal. je obětí jednání n svého otce, ale těch co jdou proti němu. Je součástí mozaiky "antibabiš". Obstarali mu nové lékaře, nové právníky, nové léky a nové uvažování.

Pošetilec znevažuje otcovské kárání,

kdežto kdo na domluvy dbá, jedná chytře.

Biblické Přísloví 15:5

8
Bohuslav Víšek

jasně - šoupnout do blázince a odvléct na Krym - to je mi ale něžné otcovské pokárání... Děláte to svým dětem také tak?

8
Zobrazit další 2 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt