Opět se potvrzuje ,že v ČR v rámci předvolebního svinstva není nic nemožné... humorné na tom je , že těmito akcemi hnutí ANO naopak získává další voliče a opozice je ztrácí ,neboť lidé těch různých předvolebních opozičních ubohostí už mají také dost....
Pokud opravdu získává sekta STOKA 2011 víc voličů takovými svinstvy, jako je únos syna, tak je to na pováženou
Předpokládám,že syn zná svého otce lépe než jeho voliči.
Nepochybně to platí i opačně....
Propagandistická média prostě musí schizofrenika Babiše vyždímat. Že se ukazoval s Kalouskem a Novotným značí, že je zrůda. Ciroková mi pořád neodpověděla na otázky popisující lži a manipulaci při jejím angažmá v pořadu 168 hodin. Jaký trest si přeje?
Nebudete vy, tak trošku, blázen???
To je hnus. A ty masy lidí, co to vědí, je jim to jasný, ale za 3 stovky půjdou na ruku StBákovi, co likviduje vlastní děti. Ještě jim navíc imponuje, že krade.
Tyto lidi je třeba odsoudit a nechat je na pospas osudu. Měli by za své činy nést zodpovědnost a ponesou.
Za pár let, právě díky nim peníze stejně nebudou. Chtěli za každou cenu víc, nedostanou nic. Vem si, když na stole není. A já se na tu dobu těším.
Jednání premiérova syna je typické pro schyzofreniky, kteří přestanou brát léky. Myslím, že ho někdo silně ovlivňuje a zneužívá.
No jo, neschopná opozice jde do kopru, musí se něco vymyslet, třeba to zabere... Jak jsem ho poprvé viděl s Kalouskem, hned jsem cítil podraz...
Od autorky článku je to parachsprostý hyenysmus!!! Využívat ke svým reportážím psychicky narušeného člověka! Komu to má posloužit a kčemu??? Hanba!!!
Novináři, pane... Ti zneužijí čehokoliv, aby se to prodalo...
A všichni kobliháři do mladého Babiše za 3, 2, 1... TEĎ 😂 . Na všeho guru vám nikdo sahat nebude...😂
Nikoho nezajímají kecy psychicky nemocného kluka
Chudáka zneužívají pro své politické cíle. Pilot 1. třídy podepisuje neví co; kdovíjak získal oprávnění, které je jediné snad dokládající jeho snad úspěšná studia na letecké škole. Sám si myslím, že ho ani ke kniplu nepustili.
Já bych s ním jako pilotem neletěl.
Je to celé nedůvěryhodné a zdá se, že staví na pohledech ze sociálních sítí.
Naivka. A chudák taťka, mit spor se synem.
Jo, tak TAŤKA! 😄 "Taťka", který ze svých dvou dětí z prvního manželství nejprve udělal bílé koně, pak o nich začal v TV prohlašovat, že jsou duševně nemocní. Syna pak dokonce poslal s kriminálníkem Protopopovem na Ruskem okupovaný Krym a vyhrožoval mu tím, že ho navždy zavřou do psychiny, když neposlechne. Fakt moc prima taťka! 😄 No, ale stejně jsem "tak trochu" rád, že takového nemám...
Piráti mu podstrčili svůj nejsilnější šňupací tabáček vlastní výroby a mají agenta proti Babišovi,poslední šance získat voliče?
§ 184Pomluva
Přečetl jsem si povídání juniora a ač jsem lékařský laik, určitou diagnózu jsem si udělal. je obětí jednání n svého otce, ale těch co jdou proti němu. Je součástí mozaiky "antibabiš". Obstarali mu nové lékaře, nové právníky, nové léky a nové uvažování.
Pošetilec znevažuje otcovské kárání,
kdežto kdo na domluvy dbá, jedná chytře.
Biblické Přísloví 15:5
jasně - šoupnout do blázince a odvléct na Krym - to je mi ale něžné otcovské pokárání... Děláte to svým dětem také tak?