Ti 4 to budou mít těžké vždy. Na jedné straně podle článku 92 ukřičených poslanců ANO a SPD, na druhé straně opomenutých 104 ulhaných poslaců koalice.
je nutno dodat neuspokojených všichni by chtěli premiérské křeslo,,,už i ministr je málo,,,
Václav Dolejší je s velkou pravděpodobností v pracovní neschopnosti. Tedy je neschopen vykonávat své pracovní povinnosti vyplívající z jeho pracovní smlouvy, nebo smlouvy o díle. Pokud jde o prezidenta Zemana, nikdo v tomto státě mu neschopenku - průkaz práce neschopného nevystavil. On nemá pracovní smlouvu, jako ten váš, v Bohnicích hospitalizovaný Václav Dolejší . Vy chytráci.
Nejdříve se pořád 30 let vymlouvali na komunisty, nyní se budou vymlouvat na Babiše, co bude dál.
To bude trvat 30 let. Od roku 2051 se zase všechno svalí na Fialu. Železný zákon české politiky. Té staré, i té rádoby nové.
Hnus seznam. Jednostranně zaujaté médium. A k tomu ČT. Přesně jako za komunistů, akorát tomu teď velí jiná squadra.
Ty se ted spojili jako bratrstvo dvoji krve🤭
Zase pěkná ptákovina určená lidem, kteří reagují hned na nadpis. To je nejspíš potřeba pro rozdělování lidí podporujících budoucí vládní koalic a těch, kteří málo podporovali své možné zástupce, aby aspoň demokratickým odporem mírnili nápady těch, kteří se už teď těší na svá niíkým neomezovaná rozhodnutí.
Ono to tak může nějakou dobu fungovat, ale jak občané v čele s milionem chvilek ukazovali v minulých letech, lidé opačného názoru mohou být schopni a zdá se budou mít brzy důvod, také vycházet do ulic. Ovšem i na to má "demokraticky zvolená" koaliční síla své metody. Velmi brzy projedná snížení "nesmyslných výdajů" na různé nic nedělající skupiny obavytel, třeba důchodce dožívající se "bez užitku" kolem 24.5 roku a "ušetřené" peníze použije na nábor vojáků a policistů, kterým jinak hrozí nezaněstnanost, nebo práce, která je výdělky neuživí...ti potom budou udržovat pořádek i třeba proti svým rodičům a prarodičům. Vždyˇti, co je budou učit, jak zatočit s lůzou získávali zkušenosti při policejních akcích na nejrozmanitějších misích v zahraničí. V pamětech něco na ten způsob napsal můj strýc, který jako vyučenec narukoval do armády ve třicátých letech minulého století. Když srovnám jeho vzpomínky a naše živé prožitky, konstatuji, že se historie opakuje, jen na vyšší technologické úrovni, ale jako podle kopíráku.
Preji panu Dolejsimu brzke uzdraveni. V tomto dile pocastu mi chybel jeho humor a sarkazmus. Bylo to az moc seriozni...
(Tim nechci schazovat praci jeho nahradnika, ale kdyz budu chtit seriozni, pustim si Vaclava Moravce - bez vtipneho nadhledu.)
To jste pěkně zvrhlá. Moravce......
Já myslím, že nijak, že to jsou zloději jsme věděli, a že to jsou hyeny, jsme tak nějak tušili. Jen projevili svou přirozenost. Ale není to jejich vina, je to vina nás hlupáků. Nedávno jsem četl: Mysleli jsme že už jsme na dně, a v tom někdo zaklepal zespodu.....
Bože vy děláte z nemoci prezidenta hotovou taškařic i. Mně to bude zajímat, až se bude "aktivovat" článek 5 voj. paktu NATO.
taskarici z toho dela Mynar a spol, a to nedustojnou...pokud agent Kremlu nevstane zazracne z "mrtvych" tak skocnil...to je naprosto nevyhnutelne a uz je to blizko!!
Mám zkušenost novinářský šmejd, lhář ,intrikán z Ustín n/L , stuchlik , je to shoda jmen nebo se historie opakuje , v tom horšim případě hruška nespadla daleko od jabloně . Dělal semnou rozhovor pro ,tenkrát československou televizi , to jsem čumněl jak měnil otázky a odpovědi , mistr střihač .
Zatím tenhle, rádoby demokratický systém běží samovolně dál, do první sociální bouře, vyvolané třeba energetickou krizí...
socialni boure ? 😂 tady v cechach ? 😂 to jako ze by lidi sli stavkovat nebo neco podobnyho ? tak to je dobrej úlet 😂👍