1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Jasny,ze za vsechno muze Babis,to slysime porad,tak uz je po volbach a rad bych nekde slysel,jak to bude dal.Porad jen slysim,budeme ve vlade a budeme v opozici a jeste nevime.Rad bych slysel od zvolenych zastupcu,co vedi jineho,nez ze za to muze Babis

374
Před 3 roky
Roman Schieszel

Správně slyšíte, to jest pravda pravdoucí, že za všechno může zrůdný psychopat, který lže a krade, veší vám buliky na nos, uplaci priblbla, rozkrádá naši zemi v přímém přenosu, přísahá na smrt svých dětí a vnuček, řve ve sněmovně jak vůdce. Ať táhne, odkud pritahnul...

301
Před 3 roky

Zatím dopadá všechno špatně. Srandakočkopsí bloky, podvodně nazvané jako koalice, se derou k moci a chystají se rozdat si vládní křesla. Stále však nebyl zveřejněn předvolební novinářský seznam více jak 300 lidí z "kauzy Pandora Papers, kteří prali a nebo stále perou špinavé peníze a my stále nevíme, zda se taky nederou do vlády a nebo parlamentu. naše demokracie je ohrožena, vrací se zpět symboly privatizace, korupce, dotačních podvodů a bezbřehé manipulace.

426
Před 3 roky
Jan Havlíček

Bylo by postavit před řádný soud soudruhy bolševiky Klause a zeMANa. To byli privatizátoři z toho komunistického, (rozkrádacího) ústavu. Nejlepší byl s. Dyba a Dlouhý.

131
Před 3 roky

Tento slepenec fiala, pekárka, jurečka, bartoš, rakušan, nemá právo o čemkoliv rozhodovat! Když se podívám na úvodní fotku, vidím bandu zločinců a podvodníků! Pokrytci, kteří se hrabou k moci přes urážky, nenávistné pomluvy, uplácení "novinářů" a pochybných méně inteligentních "aktivistu" . Bandu, která se chce považovat za vládu volilo pouze cca 2.3mil. z 8.3 mil voličů!

Tuto podvodnickou vládu nikdy nebudu uznávat a respektovat!

Věřím v její brzký konec, než zničí Českou republiku!

238
Před 3 roky
Pavel Marek

Co vy uznáváte nebo ne je naprosto nedůležité. Váš problém že porážku sekty nemůžete rozdýchat, pro mne jste k smíchu.

32
Před 3 roky

jediné co lze konstatovat, je už absolutně neskrývaná zášť vůči AB a téměř fanatické pochlebováni Koalalici. nazval jsem si to pracovně ,,novinářská prostituce,,.

apropo: teď jsem dokoukal Vitovskou. hrůza děs běs. chyběla už jen krev ve vočích.

227
Před 3 roky
Zdeněk Scháno

Taky jsem koukala, hrůza..

150

Je nutné nahlas říci, že dění ve sněmovních kuloárech nevěstí nic dobrého. Při rozhodování o postech ve Sněmovně příští vláda zjevně ignoruje princip parit. Zároveň tak ignoruje i statisíce lidí, kteří volili opoziční strany. Nemluvě o obrovském počtu lidí, kteří své politické zastoupení ve Sněmovně jednoduše nemají. Tohle je podstatné. Nikoliv další týdenní pseudokauza na vrub nemocného prezidenta.

Jak naznačil Tomio Okamura, šéf opoziční SPD, příští vláda nehodlá dodržet obvyklé parity v rozdělení rolí v Poslanecké sněmovně, které umožňují opozici podílet se na běžném parlamentním provozu ve standardní opoziční roli. Z jednání stran je zjevné, že cílem nastupující vlády je především uspokojit posty zástupci mnohačetné koalice a teprve až poté řešit, se zjevným odporem, prostor pro opozici. Je to nerozumná praktika, která ukazuje na způsob, jakým nominální „demokraté“ uvažují a postupují. Pokud stojí v opozici, mávají praporem demokracie a spouští povyk při sebemenším přešlapu. V okamžiku, kdy se dostanou k moci, jejich vlastní pravidla přestávají platit.

236
Před 3 roky
Radovan Jiří Kolář

Tady nejde jen o Česko, tady jde o to vygumovat lidi jako je Babis, Orban a mozna jsou ještě další o kterých nevíme , uplne ze zeměkouleuplne je vymazat z mysli obcanu.Ta hláska z druhé pole zeměkoule je msta Babisovi za to, ze veřejné řekl něco o daňových rejích, o octech v Holandsku, Kypru, panenských ostrovec Bahamách. On jediný řekl veřejné ze z Česka rocne odchází stovky miliard a nikdo neví kam. Tam je ten pravý důvod ho odstavit.Uvidime co bude dal, vesele to nebude.

96
Před 3 roky

Novinářská špína která za peníze ovlivňuje myšlení lidí nic víc, hlavně že berou víc peněz než poctivě pracující lidé co vytvářejí nějaké hodnoty na rozdíl od nich.

171
Před 3 roky
Petr Bubeníček

Trefne popsano.

97

Češi jsou ze své podstaty, chválabohu, nepřevychovatelní. Hayato by naopak mohl energii věnovat zdejším morální majákům, jako panu Etzlerovi, jehož výrok k pandemii „Neočkovaní neumírají dost rychle“, lze jen těžko komentovat. Nebo panu Hřebejkovi, který zklamaně tweetnul, že „Zemanův stav se bohužel zlepšil.“

139
Před 3 roky

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další reakci
Před 3 roky

"Podcast Václava Dolejšího (@VacDol) a Lucie Stuchlíkové (@StuchlikovLucie), politických reportérů Seznam Zpráv"

Je mi z vás na zvracení, političtí pisálci na objednávku vlastníka Seznamu Bakaly.... Rozdělujete svou nenávistí a lží národ, který vám to jednou spočítá!

95
Před 3 roky
Pavel Marek

😄 necítím žádnou nenávist a rozdělená společnost už je dávno. Prezident vyzval k radikalizaci ještě před třemi roky. No tak to máte.

54

Vláda, která má ještě daleko k samotnému ustavení, dává najevo, že hodlá velmi těsné vítězství ve volbách využít k oslabování politických konkurentů. Namísto tlumicích a varovných komentářů, že v situaci, kdy se vláda chystá provádět škrty, je namístě spíše konsenzuální postup, jak se věcně a správně vyjádřil například Vlastimil Tlustý a další, část médií i politiků pokračuje v palbě na Babiše i Zemana, ač k tomu v danou situaci není prakticky důvod.

100
Před 3 roky

Tady se momentálně vyrojilo tolik bolševiků, že mi to připadá, že zde mají stranický sjezd, sebranka nenávistná a zločinná !!

Slintají nad tématy Seznamu, který si nebere servítky s tou svoločí a zbývá už jen dodat, že jsem potěšen, jak zde zuří, dští síru a projev jejich nenávisti vůči svobodným mediím je přivádí do stavu nepříčetnosti !! Pak už skutečně chybí jen "Pepka" , aby je pořádně klepla po kebuli a byl by zde klídek, tak "dotoho", vy nenávistná svoloči, přidat, přidat , ať se stane skutečností, co jsem napsal, chudáčci nedonošený !!

99
Před 3 roky
Franta Formánek

mam presne ten stejny pocit..je to ale jako rajska hudba ale ta zloba a nenavist z nich jen tryska...ze by se inspirovali u vrchniho nenavistnika a jejich "ideoveho vudce" agenta Mlhy ktery lezi polomrtvy nekde na ARU...je to mozne..jojo, to je material..

23
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt