Přesný popis fungování největšího současného nácka.
Souhlasím, škrtnul bych to současného.
Zpátky do historie. Kdo byl Hitler,Musolini,Peron? A co je Putin? Válka skončí až odstraněním Putina.At už fyzickou likvidací nebo převratem a změnou vedení. Obávám,se ale že za Putinem je fronta dalších,kteří čekají na "moc".
Konec je v nedohlednu. Politici nemají vůli jednat. A zbrojní průmysl potřebuje vydělávat. Tržní ekonomika západu. Copak takhle si to představujeme obyvatelé Evropy? Budeme jen zbrojit celý zbytek života? Kde se poděla politická zodpovědnost?
Už měl mít třetí díru mezi očima. Jak to řekl genzr vše co konci na in Lenin Stalin Putin stalo a stojí za hov
malá postava, malé ego, zneuznání, malá myyšlenková kapacita ... je třeba s tím něco dělat ... bonaparte, hitler, putin ...
Vy máte školu?Žijete nyní s Ukrajinci?Já ano a několik roků a Vy zřejmě nevíte co se tam dělo i za totality.Hodně jsme tam jezdily za prací a jsou tam takoví chudáci,že by jste se s nimi i o jídlo rozdělila a to převážně všude..
Mám pocit, že kdysi si to myslel o sobě ten s knírkem. Oni ti masoví vrazi mají zřejmě stejné myšlení.
Asi by to měl skončit, jako to skončil Adolf Hitler - prostě se zastřelil!
Cílem je odříznout Západ od ropy a zemního plynu, jehož hlavní naleziště jsou právě v Luhanské a Doněcké oblasti a Krymu. Získat tak tím moc nad svým okolím.
Mám ošklivý pocit, že válka skončí: mačkáním červených tlačítek. A celý starý kontinent skončí: prach a popel.
i já se toho bojím
Tak si představte ČT 1 dnes zelený čtvrtek 14. 4 poslední reportáž s velkým Z patrně jinotaj a ruská podpora. Nebo potvora?
Moje žena si taky všimla. Jsme už všichni paranoidní. "Z" jako GejZír!