1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Přesný popis fungování největšího současného nácka.

48
Před 3 roky
Eduard Reichelt

Souhlasím, škrtnul bych to současného.

12
Před 3 roky

Zpátky do historie. Kdo byl Hitler,Musolini,Peron? A co je Putin? Válka skončí až odstraněním Putina.At už fyzickou likvidací nebo převratem a změnou vedení. Obávám,se ale že za Putinem je fronta dalších,kteří čekají na "moc".

4
Před 3 roky

Konec je v nedohlednu. Politici nemají vůli jednat. A zbrojní průmysl potřebuje vydělávat. Tržní ekonomika západu. Copak takhle si to představujeme obyvatelé Evropy? Budeme jen zbrojit celý zbytek života? Kde se poděla politická zodpovědnost?

4
Před 3 roky

Už měl mít třetí díru mezi očima. Jak to řekl genzr vše co konci na in Lenin Stalin Putin stalo a stojí za hov

7
Před 3 roky

malá postava, malé ego, zneuznání, malá myyšlenková kapacita ... je třeba s tím něco dělat ... bonaparte, hitler, putin ...

14
Před 3 roky
Lydie Hudcová

Vy máte školu?Žijete nyní s Ukrajinci?Já ano a několik roků a Vy zřejmě nevíte co se tam dělo i za totality.Hodně jsme tam jezdily za prací a jsou tam takoví chudáci,že by jste se s nimi i o jídlo rozdělila a to převážně všude..

4
Před 3 roky

Mám pocit, že kdysi si to myslel o sobě ten s knírkem. Oni ti masoví vrazi mají zřejmě stejné myšlení.

20
Před 3 roky

Asi by to měl skončit, jako to skončil Adolf Hitler - prostě se zastřelil!

7
Před 3 roky

Cílem je odříznout Západ od ropy a zemního plynu, jehož hlavní naleziště jsou právě v Luhanské a Doněcké oblasti a Krymu. Získat tak tím moc nad svým okolím.

3
Před 3 roky

Mám ošklivý pocit, že válka skončí: mačkáním červených tlačítek. A celý starý kontinent skončí: prach a popel.

2
Před 3 roky
Jan Kelnar

i já se toho bojím

Před 3 roky

Tak si představte ČT 1 dnes zelený čtvrtek 14. 4 poslední reportáž s velkým Z patrně jinotaj a ruská podpora. Nebo potvora?

1
Před 3 roky
Milan

Moje žena si taky všimla. Jsme už všichni paranoidní. "Z" jako GejZír!

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt