Může mi někdo říct s jakým průměrem známek je možné se hlásit na gympl? Za mě to byly maximálně 3,4. dvojky. To jsou dnes tak chytré děti? Podle vyjadřování a pravopisu to nevypadá.
Dyt mame co 10 let povinne scitani lidu, pri kterem nas vzdy vybrani kolaboranti z rad celebrit ubezpecuji, ze pak budou ty skolky 😛
"Se zapomnělo.."? Ono se to samo? Tak to ne. Selhalo ministerstvo a kraje. Selhávají dlouhodobě a bohužel nejenom v této oblasti. Novinář by měl jmenovat kdo nese odpovědnost.
Co je špatného na odborné škole? Doufám, ze můj syn se jednou vyuči nějakým hezkým řemeslem nebo pujde na prumyslovku.
špatného na ní je to, že se na učňáky v posledních desetiletích koukalo jako na něco míň a že jejich úroveň je opravdu tristní, až na výjimky. Dítě, které je manuálně zručné, má vztah k nějakému řemeslu a zároveň je i studijní typ má bohužel na výběr buď řemeslo, ale nekvalitní vzdělání v teoretických předmětech jako ČJ, MA, jazyky... nebo SŠ s maturitou, ale bez praxe... Chybí nám tu řemeslné obry s maturitou, né nástavby, ale hned od prváku jak praxe, tak teorie k maturitě...
Rodí se asi jen chytré děti a na vzdělání zajde svět. Vzdělání se člověk nenasytí ani v něm nemůže bydlet, nebo se s ním nikam nepřepraví.... A na to jsou zlaté české ručičky...
Tihleti experti jsou fakt padlí na hlavu... To už je chytřejší i Máňa od plotny v Horní Dolní...
Je veliká škoda že tam nemůžou jít všichni.už sem se těšil na to až kvůli nedostatku kvalifikovaných řemeslníků (jako je to teď) půjdeme do důchodu v 80-ti letech🙂
Děti by neměly u přijímaček závodit. MATURITA je pro ně trauma, muze je to poškodit, vznikne 2x ADHD a 5x Dys. Musí něco vymyslet - to je strašně
Hlavně že Vácha s hejtmankou vloni zrušil zavedenou střední školu Kralupech, do které bylo investováno 15milionů Kč na vybavení. To člověk nepochopí.
Copak všichni musí na gymnázium? Na vysokou se dá dostat i ze střední školy.
Ale ti, kdo absolvují gympl si můžou vybrat JAKOUKOLIV vysokou školu, to je právě ono! Ty děcka prostě v 15 neví...