Hlavně plačme o stárnoucích doktorech a učitelkách. Půjdou rok na cukráře a pak uspěji na gymplu. Ta paní je mimo.
A jeste hadejte koho nahradi software (ci AI) kancelarskou krysu, moneyzera nebo nekoho kdo vam udela elektriku, topeni, apod. ???
Známý mi říkal.Naši mi vždycky říkali uč se nebo skončíš u lopaty nebo u kruhu.Napřed skončil u lopaty a teď dělá u kruhu.Tož tak.
"Děti by neměly u přijímaček závodit" - možná neměly, ale jak si to dotyčný představuje? Že škola bude na příděl?
Nepotřebujeme univerzálního dělníka do fabriky? Ale taky nepotřebujeme blbce na školách...
Myslíte ty jedničkáře, kteří sice test zvládnou, ale z kapacitních důvodů nejsou přijatí?
Nemusí, co známky? Přestaňte brát každého.
Haha. Známky jo? Když jsem se hlásila na medicínu, dávali se extra body navíc podle známek a kdo měl samé jedničky celé studium, šel bez přijímaček. K čemu to vedlo? Dostali se na školu lidi ze soukromých škol, kde si známky kupují, z podřadných gymnazií nebo ze škol typu kosmetička s maturitou. Ani jeden z nich už s námi nestuduje, ale hlavně že zabrali tehdy místo lidem, co by to třeba vystudovat dokázali. Každý je hrozně chytrý, ale realita většině utíká.
Proč odpor k učilištím ? Většině se nechce jít makat rukama. Natož, když vidí ty mraky dobře živených povalečů .
To chápu. Lidem se nechce dělat rukama, protože je to hůře placené.
A je snad prace rukama jedina uzitecna prace? Nabizite se vy, ze si vyberete zamerne hur placenou tezsi praci, abyste pomohl nam vsem?
A kdo bude robit rukama. Samy ing bc do života nepoužitelní. Jen naučení na zkoušky a iq tykve.
No přece Vy😀
V 89.se přestalo vážit práce rukama, montérky sprosté slovo. Platy směšné tak tady máte výsledek.