1600/1600Zbývá 1600 znaků

Hlavně plačme o stárnoucích doktorech a učitelkách. Půjdou rok na cukráře a pak uspěji na gymplu. Ta paní je mimo.

4

A jeste hadejte koho nahradi software (ci AI) kancelarskou krysu, moneyzera nebo nekoho kdo vam udela elektriku, topeni, apod. ???

2
Před 2 roky

Známý mi říkal.Naši mi vždycky říkali uč se nebo skončíš u lopaty nebo u kruhu.Napřed skončil u lopaty a teď dělá u kruhu.Tož tak.

1
Před 2 roky

"Děti by neměly u přijímaček závodit" - možná neměly, ale jak si to dotyčný představuje? Že škola bude na příděl?

6
Před 2 roky

Nepotřebujeme univerzálního dělníka do fabriky? Ale taky nepotřebujeme blbce na školách...

4
Před 2 roky
Vítězslav Drozd

Myslíte ty jedničkáře, kteří sice test zvládnou, ale z kapacitních důvodů nejsou přijatí?

2
Před 2 roky

Nemusí, co známky? Přestaňte brát každého.

11
Jirka Plzák

Haha. Známky jo? Když jsem se hlásila na medicínu, dávali se extra body navíc podle známek a kdo měl samé jedničky celé studium, šel bez přijímaček. K čemu to vedlo? Dostali se na školu lidi ze soukromých škol, kde si známky kupují, z podřadných gymnazií nebo ze škol typu kosmetička s maturitou. Ani jeden z nich už s námi nestuduje, ale hlavně že zabrali tehdy místo lidem, co by to třeba vystudovat dokázali. Každý je hrozně chytrý, ale realita většině utíká.

9
Zobrazit dalších 15 reakcí
Před 2 roky

Proč odpor k učilištím ? Většině se nechce jít makat rukama. Natož, když vidí ty mraky dobře živených povalečů .

4
Před 2 roky

To chápu. Lidem se nechce dělat rukama, protože je to hůře placené.

3
Před 2 roky
Ladislav Cafourek

A je snad prace rukama jedina uzitecna prace? Nabizite se vy, ze si vyberete zamerne hur placenou tezsi praci, abyste pomohl nam vsem?

1
Před 2 roky

A kdo bude robit rukama. Samy ing bc do života nepoužitelní. Jen naučení na zkoušky a iq tykve.

1
Před 2 roky
Tomáš Friedel

No přece Vy😀

Před 2 roky

V 89.se přestalo vážit práce rukama, montérky sprosté slovo. Platy směšné tak tady máte výsledek.

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt