Jako právník je možná pan Fremer dobrý. To by snad ústavní soudce měl být automaticky (podmínka nutná) . Ale co charakter. Jaký člověk mohl vstoupit do KSČ v říjnu 1989 ?
Třeba to chtěl rozložit z druhé strany
Pitomec, kterého zvolili pitomci🤣🤣
Tak nebylo z čeho vybírat....já chtěla mit za prezidenta Čecha ne Slovaka, který občas mluví staroslověnstinou, že svým slovům nerozumí ani on sám🤣
O prezidentovi jsem vždy mluvil slušně ale všeho moc škodí zdraví máme jenom jedno.Je mi 59let pracují od 18let a celou dobu platím zdravotní pojištění a teď když jdu k zubaři tak abych si ho platil to je vrchol drzosti a stát se nás nijak nezastane to je ostuda.Bohužel nejsem Ukrajinec těm to stát pomele dva roky platil, Ale na vlastní občany se klidně vysere.Musime PODĚKOVAT naší vládě děkujeme pane Fijalo ale arogantniho blbce už volit nebudu.
Oni ty volby jsou v podstatě k nicemu, pokud se dovolí koalice před volbami. Díky Rychetský, naprosto účelová manipulace.
Tentokrát docela slušný rozklad té "náhlé" situace.
Petr Pavel nám před volbami také lhal a tajil svoji minulost.
A nesmělo se to říkat nahlas i když se jednalo o všeobecně známou informaci , že volíme agenta Pávka.
Možná nedokáže rozlišit pravdu od lži.
A nebo musí poslouchat své stvořitele a loutkovodiče.
Jak může Pavel, který má ten samí problém, kritizovat toho druhého, s tím samým problémem. Kluci si mysleli, že když to prošlo jednomu, projde to i druhému. To se trochu přepočítali.
Za rozhodování vlády nese odpovědnost její předseda, za práci presidentské kanceláře její šéf a za rozhodování presidenta kupodivu president. Pokusy házet odpovědnost na milé rádce a tím očistit pošpiněný Pavlův štít, je směšná. Mnohem rozumější by bylo říc, zmýlil jsem se. Zeman o tomto jevu napsal dokonce celou knihu. Jmenuje se Jak jsem se v politice mýlil. A to byl proti Pavlovi pan politik.
„Petra Pavla dohnala jeho nechuť dělat politiku"
Tak proč do ní tedy lezl? 🤔😜
Kategorický názor! Ptala jste se Zemana když jste ho volila? Ten tirážní titulek je nápad novináře! Politiku svým způsobem musel dělat i když vedl NATO! Jinak ano je to chyba, neprověřit pečlivě! Ale on to pan Fremr nevěděl? Mohl tušit ,že ho někdo prolustruje! Nicméně menší tragedie než Zeman s Babišem jen se rozpomeňte!
3500000 voličů předsedy partaje rozvědčíků přece nemůže vadit bolševickej předseda Ústavního soudu. Nebo že by jo?
Velky prusvih byl,ze se ti dva general a predseda ZOKSC PE-PA + Pavlova - komunistka,podplukovnice dostali na Hrad.Myslim a verim,ze o tech dvou vedi zapadni a jine staty co byli zac.Dnes se vse da zjistit.Dokonce o tom psali nemecke noviny pred volbami.Vzdyt v Cine je take prezidentem komunista ale nejhorsi je,ze to CR kritizuje i s PE-PA.Je to ostuda naroda protoze komunismus nebyl vymyten a komousi nam diktuji jako drive.