Aspoň řekne, dobře, ve světle nových informací, které jsem nevěděl, si ho ještě jednou prověříme ... i když jsem myslel, že si ten jeho tým kandidáty na US více proklepne. To Miloš by si prosadil svoje proruské kamarádíčky.
Udělal velkou chybu. Když už mu ho Senát schválil, měl za ním stát a jmenovat ho.
Ve fotbale když rozhodčí pískne penaltu, tak už jí taky neodvolá, protože by ztratil respekt.
Je vidět, že se prezident nerozhoduje sám, protože kromě válčení skoro ničemu nerozumí a spoléhá se jenom na lidi okolo ať už jde o oblast ekonomiky, nebo i další oblasti. Na všechno si sestavil poradní týmy a to žere hrozný peníze.
"Našli moji rádcové, našli ?"
Pávek schali,co mu rádci navrhnou
Začínám také zjišťovat, že pan prezident neví kudy, kam a hlavně začíná hrát na všechny strany, už se tak několikrát projevil. Je mi z toho smutno, ale bohužel máme takové individua ve společnosti, už z historie. Kolaborovat a kolaborovat, to je naše vlastnost, bohužel.
A co byte dělal, když byste byl zavázán dvěma velmocím, které dlouhodobě stojí proti sobě a přetahují se o své přechodné známosti najednou? Za sebe snad nemusíte vystupovat tak sebemrskačsky, nebo jste také "zavázaný"?
Jeden kariérní komouš vadí, druhý nevadí, tak to tady vedeme.
"Fremr navíc o své minulosti neřekl celou pravdu při senátním slyšení, čímž nadzvedl zákonodárce." A co byste chtěli ??? Pávek taktéž před svojí volbou zamlčel plno věcí, MAINSTREEMOVÁ MÉDIA lhala a zamlčovala PODSTATNÉ INFORMACE týkající se chování Pávka. Poslechněte si hodnocení právníka a ADVOKÁTA PANA KŘÍŽENECKÉHO - jak si Pávek formuloval svůj živočichopis !!!! Lhaní a manipulace se dnes stalo NORMOU - podle toho to tady vypadá.
100% pravda,jeho spoluzak jej i odsuzoval za to,ze Pavek mlzi a lze.
Jestliže byl p. dr. Fremr soudcem v minulém režimu a soudil podle tehdejších zákonů, těžko mu lze předhazovat, že porušoval zákon nebo, jak se občas píše, "šel na ruku komunistům". Ostatně - to by dnes nemohli působit stále ještě někteří publicisté, kteří psali i za minulého režimu a v jeho duchu. A nikdo je nelustroval, byť ovlivňují názory veřejnosti, což není málo. Zajímavé je, že byl zmíněný pán na 10 let jmenován předsedou Mezinárodního soudu. Zřejmě si ho ze zahraničí zapomněli prolustrovat, jestli nebyl komunistou a nesoudil v duchu komunisty napsaných zákonů. Proradní imperialisté! :-)
tak to máte pravdu - nechápu, jak tam můžou brát takové lidi, a pak se prohlašují za vrchol světové spravedlnosti 🙁
Kdo by to jen řekl, že se ten Petr, či Pavel, z bývalého přesvědčeného komunisty, lampasáka propracuje až do role šediváka - podbízivého exhibicionisty
Přsvědčení komunisté zůstali členy své strany.
Dobrý den Pane Prezidente, není to AČR Pane Armádní Generále, nedivte se, to je Česká politika.
Držte se prosím a pokud se rozhodnete z role Prezidenta Č.R. vycouvat, nedivil bych se. Hlavně to zdraví.
Paní Prezidentka S.R. má už toho taky plný kecky.
Taková je holt doba, no.
A že bys toho prezidenta dělal ty ?
Jsem zvědavý, jak z toho ten motorkář vybruslí, neboť jeho persona je poznamenaná podobným způsobem jako persona Fremra. Já tipuju, že mu to nakonec vadit nebude a jmenuje ho, neboť je tomu již dávno, co soudil podle potřeb strany. Vrána k vráně sedá.
Obě cesty jsou pro něho špatné. Myslím si, že ho jmenuje.
To je absurdistán, více jak 30 let po převratu, kteří ti, co byli tím vyneseni k moci nazývají sametovou revolucí ( ve skutečnosti handl) svou činností umožňují, aby bývalý komanč, předseda ZO a kádrová rezerva, toho času v nejvyšší funkci, nejdříve chce a potom nechce jmenovat bývalého kádrově prověřeného soudce. Čím to asi je, že v tomto státě již cokoli nemůže nikoho a nic překvapit.