Prý: "Petra Pavla dohnala jeho nechuť dělat politiku". To je dobrý vtip. Pokud je PP svéprávný a dobrovolně se ucházel o pozici prezidenta s maximálním nasazením - tak to o "nechuti dělat politiku" asi nesvědčí. Druhou možností by snad byla jedině chuť získat nejvyšší pozici ve státě spojená s nechutí vykonávat povinnosti z ní vyplývající.
To, že měl chuť dělat prezidenta neznamená, že na to má mozek.
Muj názor stále platí, ten hradní komunistický rozvědčík flanel se nikdy neměl stát prezidentem České republiky. Je to ostuda celé ČR . Hanba, Hanba a zase Hanba !!!
Takze by se jím stal agent stb. Nevim, ale rozvedcik mi vadi mene.
co se tady divite co jste si zvolili to mate,už na to přichazite ale to už je pozdě vy jste nevedeli snad co to je za --------,je to směšne jak tento panaček vladne z fialkou česko jde do kytek jojo v praze je blaze hahaha
Vy to snad máte taky, ne? 😬
To je snad už až snad tupost. Prezident státu navrhne Senátu adepta na Ústavního soudce, Senát ho schválí, pak nastoupí ženská, členka Senátu (!) a napíše prezidentovi, aby tohohle adepta ústavním soudcem nejmenoval a prezident před tou ženskou snad pustí do kalhot a začne lavírovat, že JEŠTĚ dotyčného nejmenuje. Když o té ženské je známo, že když je členkou kolektivu, který něco odsouhlasí proti její vůli, že začne rýt a rozryje všechno co se jí nelíbí.
Takže šéfkou prezidenta je Marvanová.
Prezident by se neměl nechat trápit a prezidentstvím třísknout s výkřikem AŤ SI TO DĚLÁ TA BÁBA MILIONOVÁ!
Marvanová dělala vždy problémy. Prezident by měl zcela jistě Fremra jmenovat, jinak ztratí tvář. Nakonec musel počítat s tím, že se nemůže všem lidem zalíbit a že se dostane do konfliktu.
Tak pod máslem na hlavě, které má on sám se špatně kouká.
Ty máš máslo kde-všude ?!!!
Soudruh prezident vždy bude protlačovat soudruha. Není schopen souvisle hovořit a ničemu nerozumí. Možná válčení by mu šlo.
Především velmi dobře chápe to, že kamarádit se s Rusem musí mít jasně daná pravidla a meze. To je pro tento stát nejdůležitější, dokud nezmizí postbolševické generace a jejich vzpomínání na dobu totality.
Omyl, jeho první průšvih bylo vystoupení k okrádání důchodců. Tam se projevilo jak ho Fiala ovládá jako kašpárka na špagátku! Prostě lampasák, který bezmyšlenkovitě poslouchá rozkazy svého nadřízeného! Takových bylo a je za korunu celý kornout! Zkuste si přečíst Švandrlíkovy "Černý baroni", on je jedním z nich!
To je jeho největší ostuda,okrast ty co na něho a tu jeho Barbinu celý život dělaliJe vidět,že je slepenci zavázán.Jeho zvolení jen Bůh ví jak to bylo????
Pan prezident delal karieru za komunistu. Potom pokracoval v kariere pres Nato. Proste koho chleba jidas, toho pisen zpivej. Ted slouzi 5tidemolici. Zadny cisty politicky nazor jsem od nej necekala uz pred volbami. Zvolili ho ti, kteri ziji kazdy den program Antibabis. A ze takovych je vsude plno, to je.
Tragická je Pavlova slova, kterými obhajoval činy Fremra, že je to v pořádku protože jednal podle zákonů té doby. Protože tím vlastně řekl že komunisté jednali správně když popravili Horákovou, protože jednali podle platných zákonů té doby, nebo třeba Rusáci také jednají podle svých platných zákonů.
Já myslím, že srovnáváte nesrovnatelné - Horáková byl cíleně zmanipulovaný proces, protože se jí chtěli zbavit. Jestliže soudil emigranty, kteří skutečně porušili tehdejší zákon (myslet si o tom můžeme co chceme, byl tehdy platný), tak je to v pořádku. Dnešní zákony také budou vzbuzovat nechuť a údiv za 35 let. Ty olšanské hřbitovi jsou jiné kafe - tam to nebylo spravedlivé.
Chybu prezident Pavel udělal jen v tom, jaké poradce si zvolil a pověřil úkolem prozkoumat odbornou způsobilost a politickou minulost kandidátů na křeslo v Ústavním soudu. Stále platí, že buď něco opravdu umím, nebo to neumím a předstírám, že to umím, anebo přiznám, že úkol je nad mé síly a schopnosti. A čestně roli poradce vzdám. Druhá varianta, nevadí mi, že jsem prezidenta znemožnil, mám hroší kůži, jsem už taková povaha. Budu radit dál.