U presidenta zcela absentuje samostatnost rozhodování. V mládí mu linkoval cestu otec, ze směřování KSČ prozrel a dostal rozum v 28 letech, v NATO mu zas linkovali cestu jestřábi a teď jeho směřování řídí - hádej te kdo 😡??
penis?
Senát ? Banda darmošlapů a spoustu senilních dědků, kdo je potřebuje ? Státeček jak 5 - ti koruna ? Nestačí Ti darmožrouti v Parlamentu, kteří to tam mají jako vedljšák a zpravidla.neví co schvalují, tragédie
Petr Pavel nebyl mým favoritem, ale když tady čtu ty příspěvky, tak si říkám, jak to, že naše politika tak trpí, když tu máme řady lidí, co umí tak skvěle kritizovat a odsuzovat, určitě by tu politiku dělali lépe, radostněji, aktivněji, s odpovídající erudicí a ještě zdarma nebo za minimální mzdu. Proč si nezaložíte svoji stranu spravedlivých a nejdete kandidovat, přece se musíte navzájem zvolit a tak se dostat do parlamentu, senátu, vlády a jeden z vás může být prezident, který se nikdy nezmýlí a vybere si tým, který nikdy neudělá žádnou chybu. Hop do toho 🙂.
V tom případě vy hop!
Já nemůžu hodnotit komunisty z 50-tých let, jelikož je nepamatuji.Ale v 80-tých letech byli podle mě tři kategorie komančů.1 - klasický stalinista, který podporoval vstup Sovětských vojsk a věřil, že dělnická třída musí zvítězit na celém světě.2- Hündin všeho jen se moc nenadřít a hlavně ze všeho nějak něco vytřískat.3-popletové, kteří nevěděli čí jsou. Tyto tři kategorie se rozmazávali dle možností a dle aktuální situace. A pak taky dle IQ.
To si ještě užijeme s estebakem Pavkem! Nejhorší na tom všem je že ten spolek milionů chvilek za demokracii pod vedením Minaře je opravdu jenom antibabiš! Protože vidíme jaké protesty byly vůči Benešove a nyní je ticho! Nikdo nic neřeší, mlčí Protože pětikoalice může všechno a prezident a senát jsou všichni dohromady spolu s médii
Náš prezident přeci nemusí dělat politiku. Stačí reprezentovat na motorce, poskytovat selfie a občas přečíst, co mu napíšou druzí. Překvapuje to někoho?
Nemohu pochopit, jak někdo může obhajovat soudce - komunistu?? Platilo vždy, že soudce musí být objektivní a nestranný!! Jak soudce, (který vstoupil do "jakékoli strany") může být ještě nestranný ??? Ať již vstoupil do jakékoli strany (fašistická, nacistická, komunistická,...), nemůže být nestranný. Jak by mohl takový soudce obhajovat demokratické principy spravedlnosti zároveň s diametrálně odlišnými principy diktatury proletariátu propagovanými komunisty?? To mi rozum nebere...
Dobrý den,
mě to také hlava nebere,kde se v těchto lidech bere ta drzost se do těchto funkcí cpát.Myslím si,že stačil pan Rychetský a o panu Baxovi se rozepisovat nechci - podle mě je i toto za hranou.
Přeji i vám zdravý a veselý den.
Poradní tým navrhl a zdůvodnil nějakého Fremra, o kterém v životě neslyšel, protože byl furťák. Prezident očekával, že poradní tým mu dodá bezvadného kandidáta, protože od toho poradce má. Když mu jiné osoby doložily (snad), že kandidát není bez vady, reagoval podle toho. Průšvih to je, je to jeho průšvih, tak ho řeší. Poradnice a poradníci půjdou na přejeb (říkávali jsme to ještě trochu jinak, ale to už je slovo, za které se maže příspěvek). A jedeme dál, hodnotit můžeme, až skončí volební období, štěkání veďte nadále průběžně.
fremra
A proč by neměl prezident, který sám aktivně sloužil komunistickému režimu, navrhnout a jmenovat soudce ze „stejné stáje“? Mně to připadá naprosto přirozené a očekávatelné…
Pokud se budete vracet pořád před rok 90 tak nikoho nezvolite, protože na každým bude nějaký škraloup. A to se týká i disidentů včetně Havla. Pokud chcete někoho zvolit tak nejlépe z ciziny. Jen se podívejte koho jste volili minulých 33 let.