Krátká paměť pana Dolejšího. Před rokem by se nad výběrem soudce s minulostí komunistických rozsudků z rukou Ovara nikdo ani nepozastavil a on by si svého oblíbence protlačil do ÚS všem navzdory. Takže s tou sžíravou kritikou bych hodně přibrzdil!
Díky za like paní Lukešová, ten zbytek budou zřejmě přispěvatelé z Leningradu...
Nepřehánějte! Průšvih by bylo až to, kdyby pana dr.Fremra do funkce jmenoval,
a velký průšvih by bylo, kdyby tam pan Fremr něco zásadně zkazil. Mějte trochu
citu pro stupňování hodnot průšvihu.
Pavel nedělá politiku, za něj jí dělají jiní, on si jen jezdí po světě a po republice a čeká potlesk od lidí všude kde se objeví. Jeho ženu ohodí stylisti, aby se pak všude mohlo vyprávět, jak je krásná a jak jí to slušelo. Stát a lidí ho vůbec nezajímají.
Co jsme si zvolili to máme. Prý že by se chtěl zavděčit všem.😂😂😂
Je to poněkud nešikovně formulováno. Spíš bych napsala, že chce na rozdíl od Bechera a spolupracovníka StB sjednocovat národ. Což by prezident měl. Ne vždy je to však možné.
Škoda, že každý člověk nemá soudnost, chyby může dělat každý,ale když už mám blbou minulost tak bych se nikam necpala a byla ráda, že se na to zapomělo.
Tito lidé zkrátka nemají charakter tak jdou do politiky atd...
Jó.prachy jsou prachy.
ještě za první republiky jsme byli ekonomická a morální špička světa . Proto tu špičku uloupili . Ti lupiči nás ale ve všem degradovali a dokud budou i skrytě mezi námi tak se budeme stále potápět ke dnu.
Tak nevím, má pan Fremr dělat v ÚS odbornou práci, nebo politiků?
Soudce Fremr tehdy (jako i P.Pavel) dělal svou práci odpovídajícím tehdejším zákonům. Nevím, zda někomu ublížil tak, jak našemu státu a lidu ubližují všichni ti tzv. "nejčistší", co místo budování republiky a občanského spojování a rozvoje, dělají beztrestně opak. A ještě si na úkor obřího dluhu nestydatě přidávají.
To je hnus velebnosti...
No to je pochopitelné .Dokazuje to ,že Pavel je v podstatě nakloněn svým kamarádům -bolševikům ,tak jim dáví korýtka. Budeme tady brzo mýt kompletní bolševické vedení. Kamarádíčkové se uchytili na hradě a nyní to pojede já na bráchu, brácha na mne.
Toho mytí se ujmete sám nebo si najmete tým ?
Podle pripevku je videt ,ze cesky narod je stale plny komousu a podobnych kteri by si chteli nechat vladnout. Tak treba cara nebo knizete ktery vse zna a o vsem rozhoduje a hlavne pro me a moje pozitky. At se nemusim starat.buje jen glorifikovat vudce. Ach jo
Tak má stejná kritéria jako náš prezident, KSČM, ničení lidských životů jako vysoký vojenský parazit jich zničil dost ( ale to i Babiš) smutné že taková havěť je tu pořád
Které životy konkrétně Pavel zničil?