1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Krátká paměť pana Dolejšího. Před rokem by se nad výběrem soudce s minulostí komunistických rozsudků z rukou Ovara nikdo ani nepozastavil a on by si svého oblíbence protlačil do ÚS všem navzdory. Takže s tou sžíravou kritikou bych hodně přibrzdil!

6
Před 2 roky
Jan Polák

Díky za like paní Lukešová, ten zbytek budou zřejmě přispěvatelé z Leningradu...

Před 2 roky

Nepřehánějte! Průšvih by bylo až to, kdyby pana dr.Fremra do funkce jmenoval,

a velký průšvih by bylo, kdyby tam pan Fremr něco zásadně zkazil. Mějte trochu

citu pro stupňování hodnot průšvihu.

9
Před 2 roky

Pavel nedělá politiku, za něj jí dělají jiní, on si jen jezdí po světě a po republice a čeká potlesk od lidí všude kde se objeví. Jeho ženu ohodí stylisti, aby se pak všude mohlo vyprávět, jak je krásná a jak jí to slušelo. Stát a lidí ho vůbec nezajímají.

7
Před 2 roky

Co jsme si zvolili to máme. Prý že by se chtěl zavděčit všem.😂😂😂

14
Před 2 roky
Petr Šolín

Je to poněkud nešikovně formulováno. Spíš bych napsala, že chce na rozdíl od Bechera a spolupracovníka StB sjednocovat národ. Což by prezident měl. Ne vždy je to však možné.

3
Zobrazit další 4 reakce
Před 2 roky

Škoda, že každý člověk nemá soudnost, chyby může dělat každý,ale když už mám blbou minulost tak bych se nikam necpala a byla ráda, že se na to zapomělo.

Tito lidé zkrátka nemají charakter tak jdou do politiky atd...

12
Před 2 roky
Olga Nováková

Jó.prachy jsou prachy.

2
Před 2 roky

ještě za první republiky jsme byli ekonomická a morální špička světa . Proto tu špičku uloupili . Ti lupiči nás ale ve všem degradovali a dokud budou i skrytě mezi námi tak se budeme stále potápět ke dnu.

5
Před 2 roky

Tak nevím, má pan Fremr dělat v ÚS odbornou práci, nebo politiků?

Soudce Fremr tehdy (jako i P.Pavel) dělal svou práci odpovídajícím tehdejším zákonům. Nevím, zda někomu ublížil tak, jak našemu státu a lidu ubližují všichni ti tzv. "nejčistší", co místo budování republiky a občanského spojování a rozvoje, dělají beztrestně opak. A ještě si na úkor obřího dluhu nestydatě přidávají.

To je hnus velebnosti...

4
Před 2 roky

No to je pochopitelné .Dokazuje to ,že Pavel je v podstatě nakloněn svým kamarádům -bolševikům ,tak jim dáví korýtka. Budeme tady brzo mýt kompletní bolševické vedení. Kamarádíčkové se uchytili na hradě a nyní to pojede já na bráchu, brácha na mne.

8
Před 2 roky
Vladimír Zajíc

Toho mytí se ujmete sám nebo si najmete tým ?

1
Před 2 roky

Podle pripevku je videt ,ze cesky narod je stale plny komousu a podobnych kteri by si chteli nechat vladnout. Tak treba cara nebo knizete ktery vse zna a o vsem rozhoduje a hlavne pro me a moje pozitky. At se nemusim starat.buje jen glorifikovat vudce. Ach jo

6
Před 2 roky

Tak má stejná kritéria jako náš prezident, KSČM, ničení lidských životů jako vysoký vojenský parazit jich zničil dost ( ale to i Babiš) smutné že taková havěť je tu pořád

1
Před 2 roky
Michal Neubauer

Které životy konkrétně Pavel zničil?

2
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA