aby to nakonec nedopadlo jako u mne : ty co jsem před 25 lety vyhodil jako lemply, bych dneska platil zlatem.
….,,, za bolšána si pamatuju : kapitalismus na vás ! to byste jinak makali ! dnes říkám za bolševika byl nějakej pořádek !
Jaký. Kdo nekrade, okrádá rodinu.
Na rozdíl od Zemana je sice schopen se pohybovat po svých, ale schopnost myslet samostatně a předvídat alespoň tři tahy dopředu se limitně blíží nule. A to je teprve začátek.
Nechápu, proč by pan Fremr neměl být zvolen ústavním soudcem. Soudil dle tehdy platných zákonů. Podle čeho měl asi soudit? To je přece nesmysl.
Podle tehdejších zákonů, popravovali lidi v inscenovaných procesech. A v listopadu 89 mlátili demonstranty. A spoustu jiných věcí. To dělali taky správně?
Komunistický rozvědčík, který ochotně sloužil režimu, má hodnotit komunistického soudce, který ochotně sloužil režimu.
Bože,jak hluboko jsme klesli. Vždyť tam ani jeden nemá co dělat. Je to výsměch všem kdo bojovali proti režimu. Kocáb má pravdu. A novináři a chvilkaři mlčí......!!!!!!!!!!!!!
Odkaz
Tak nevím, co jste od takového člověka čekali. Pár vlivných oligarchů mu zaplatili dobrý PR, dost lidí tomu pozlátku uvěřili a tak to máme. Konečně tam mají svého člověka, poddajného, hlavně, že mu to nese, stejně jako ostatním, kteří se o to postarali.
Pan prezident se zachoval přesně tak, jak by se člověk při svém omylu zachovat měl. Ješitnost naštěstí není jeho vlastnost, a chybovat je lidské. Jen pochvala. Pro příště se poučí, bude v rozhodování jistě opatrnější
Hlavně by si měl vyměnit ten svůj poradní tým.
komunistický rozvědčík prezidentem to je kocourkov a co od něho taky čekat není to férový chlap je to lhář a kabátník to je celé stejný jak ta slavná prolhaná aktuální vláda to je všechno povedená sebranka
souhlasím
Kritici Petra Pavla mají asi krátkou paměť. Já si moc dobře pamatuji na přešlapy.... ne příšernou ostudu, kterou dělal Miloš Zeman a hlavně si pamatuji na ty ostatní prezidentské kandidáty. Neříkám, že Petr Pavel je dokonalý, ale oproti ostatním kandidátským kreaturám (zejména Babiš a Středula) je pro mě naprostý ideál !!!!
Ty v podstatě máš paměť pouze tu, kterou ti nabulikovala zaprodná média.
Zcela jednoduché. Pane presidente ,máte li v těle alespoň malý kousíček cti tak odstupte. Vždyť si vás nemůže soudný člověk vážit.
Bureš, podle vaší logiky, měl dávno emigrovat!!! Natož se stát premiérem!!!