1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Když neměl chuť jít do politiky, tak proč kandidoval.....😡

Nebo si myslel, že si z toho udělá cestovní kancelář a bude to stačit???

Tak zase jeden, co se nepovedl....moc se nepovedl 😒😞

10
Před 2 roky

Je to figurka, která asi nerozmyšlí a neřeší důsledky. V hlavě toho asi moc nemá, když se třeba nechá točit na motorce bez přilby, vědomě porušuje předpisy a někteří z něho dělají boha - že je to normální chlap, protože porušuje předpisy. Jinak vím, že do toho článku to moc není, ale obecně...?🤦

8
Před 2 roky

Nemyslím si, že by strejda Pávek neměl chuť dělat politiku. On jenom chce celkem jednoduchou věc: nasadit do Ústavního soudu co nejdřív co nejvíc bolševiků a poslušných ovcí.... No, možná ještě nějaké Ukrajince

10
Umail Rob

To ne, on chce být lidový, mezi lidem oblíbený, mezi politiky ctěný. On prostě jen zapomněl, že ˇCeská republika není jeho divize a vláda není jeho štáb, kterému velí. Já na jeho místě bych si to užíval, vládu bych občas sejmul a na prostý lid pohlížel jako na neposlušné vojáčky. Masarykem nikdy nebude, poblíž nemá žádného intelektuála (jako byl např. Čapek) Možná by mohl založit klub vojenských důchodců v hodnosti generála

6
Před 2 roky

A na co se múžeme tésit příště? Tento prezident se evidentně nepovedl.

68
Před 2 roky
Milan Bartoň

Vy jste se teda povedl, Barton 🤔. Co tam máte dál?

3
Před 2 roky

Smůla, někdy to prostě nevyjde posadit kámoše do sedla. Nestačí být z jedné strany . Jen nechápu proč se na hradě živí tolik lehkoživků k ničemu.

41
Před 2 roky

Proč by to měl být zrovna jeho průšvih?Navrhli mu ho poradci,kteří nejsou bývalí komunisté, a odsouhlasil ho senát. Myslím, že je to průšvih hlavně senátu.

15
Před 2 roky
Věra Uhlirova

Co mu ti jeho rádcové poradí příště?

2
Před 2 roky

Je opravdu smutné, když mého soukmenovce někdo odhalí a mě nechali být zvolen prezidentem....Tady něco nehraje.....Buď je něco špatně, nebo jsem neměl být já zvolen prezidentem.....

14
Před 2 roky

Nemusí dělat politiku, stačí když vezme na vědomí skutečnosti, které vyplynuly u narhovaného kandidáta na Ústavního soudce. Soudce, který veřejně lže nemá právo stát se soudcem ústavním. Když už selhali jeho poradci i někteří senátoři, nemusí selhávat i on

10

Ono není jednoduché kádrovat někoho, kdo soudil podle zákonů tehdejšího režimu, když on sám tento režim se zbraní v ruce chránil a přísahal mu věrnost. Samozřejmě nebyl sám, ale také každý se nestal prezidentem.

6
Před 2 roky

To není nechuť, prostě si myslel, že když prošel on tak, že projde i on. Ale on to zase nějak vysvětlí chvilku počká a jmenuje ho. Komedie pro lidi. A ještě by to asi chtělo nabrat více poradců.

12
Zdeněk Pavlů

no poradci, spíše bych řekl řiťolezci.

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA