Když neměl chuť jít do politiky, tak proč kandidoval.....😡
Nebo si myslel, že si z toho udělá cestovní kancelář a bude to stačit???
Tak zase jeden, co se nepovedl....moc se nepovedl 😒😞
Je to figurka, která asi nerozmyšlí a neřeší důsledky. V hlavě toho asi moc nemá, když se třeba nechá točit na motorce bez přilby, vědomě porušuje předpisy a někteří z něho dělají boha - že je to normální chlap, protože porušuje předpisy. Jinak vím, že do toho článku to moc není, ale obecně...?🤦
Nemyslím si, že by strejda Pávek neměl chuť dělat politiku. On jenom chce celkem jednoduchou věc: nasadit do Ústavního soudu co nejdřív co nejvíc bolševiků a poslušných ovcí.... No, možná ještě nějaké Ukrajince
To ne, on chce být lidový, mezi lidem oblíbený, mezi politiky ctěný. On prostě jen zapomněl, že ˇCeská republika není jeho divize a vláda není jeho štáb, kterému velí. Já na jeho místě bych si to užíval, vládu bych občas sejmul a na prostý lid pohlížel jako na neposlušné vojáčky. Masarykem nikdy nebude, poblíž nemá žádného intelektuála (jako byl např. Čapek) Možná by mohl založit klub vojenských důchodců v hodnosti generála
A na co se múžeme tésit příště? Tento prezident se evidentně nepovedl.
Vy jste se teda povedl, Barton 🤔. Co tam máte dál?
Smůla, někdy to prostě nevyjde posadit kámoše do sedla. Nestačí být z jedné strany . Jen nechápu proč se na hradě živí tolik lehkoživků k ničemu.
Proč by to měl být zrovna jeho průšvih?Navrhli mu ho poradci,kteří nejsou bývalí komunisté, a odsouhlasil ho senát. Myslím, že je to průšvih hlavně senátu.
Co mu ti jeho rádcové poradí příště?
Je opravdu smutné, když mého soukmenovce někdo odhalí a mě nechali být zvolen prezidentem....Tady něco nehraje.....Buď je něco špatně, nebo jsem neměl být já zvolen prezidentem.....
Nemusí dělat politiku, stačí když vezme na vědomí skutečnosti, které vyplynuly u narhovaného kandidáta na Ústavního soudce. Soudce, který veřejně lže nemá právo stát se soudcem ústavním. Když už selhali jeho poradci i někteří senátoři, nemusí selhávat i on
Ono není jednoduché kádrovat někoho, kdo soudil podle zákonů tehdejšího režimu, když on sám tento režim se zbraní v ruce chránil a přísahal mu věrnost. Samozřejmě nebyl sám, ale také každý se nestal prezidentem.
To není nechuť, prostě si myslel, že když prošel on tak, že projde i on. Ale on to zase nějak vysvětlí chvilku počká a jmenuje ho. Komedie pro lidi. A ještě by to asi chtělo nabrat více poradců.
no poradci, spíše bych řekl řiťolezci.