1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Sazim se, že bývalému komunistovi by komunista nevadil. A že současný president byl kariérní komunista, o tom není pochyb. Sám jsem ho zažil jako záklaďák na vojně .

29
Před 2 roky

Bohužel mi to tak zatím také připadá. S funkcí jdou i povinnosti, a to mnozí (nejen) politici nechtějí přijmout. Ostatně práce naoko je v naší zemi trendy už z dob komunistů. Viz onen známý vtip: Lidi předstírají, že pracují, a zaměstnavatel předstírá, že jim dává plat. Byli to trochu jinak, už si přesně nepamatuju.

2

Kamila Tesaříková a proč Havel nejsme jako oni a pravda a láska zvítězí s tím něco neudělal ? Vždyť ho volil komunistický parlament! Co myslíte ?? Ale byli tam i SD a KDU nebo ne i když v menšině. Paměť se nedá vymazat.

16
Před 2 roky

Vážení, vždy, opakuji vždy je dobré a seriózní,když se vznese kritika, která vychází z poctivých zhištěných a navc ověřených skutečností. Je samozřejmé, že je otázkou, jak se s touto poctivě sdělenou pravdou dokáže morálně srovnat osoba, ke které kritika směřuje. A že to může být Petr nebo Pavel...Případně i Franta Flinta z Motyčína...

Před 2 roky

Je to lov na pana prezidenta a ne pana Fremra. Říkala jsem si že to je příliš velký halas na lovení soudce i když ústavního. Po schválení senátem nastala ta správná doba, senátoři paní Marvanová a neúspěšný kandidát v prezidentských volbách pan Hilšer vytáhli do boje.

8
Před 2 roky
Olga Francová

Ani Hilšer ani Marvanová neví, jak bylo za komančů ...

1
Před 2 roky

Myslím, že pan prezident by se měl držet té cestovní kanceláře, kterou si z úřadu udělal. To mu jde dobře.

31
Před 2 roky
Jitka Nováková

Jo, ale za naše peníze.....to se to potom cestuje....jedna báseň....

11
Před 2 roky

Zajímavé, že minulost spolupráce u STB u bývalého premiéra nevadila. Stačilo, že spolupráci popřel jeho řídící důstojník.

25
Před 2 roky
Josef Markusek

Je to jinak: 23.10.2014 rozhodl Senát, že negativní lustrační osvědčení nemusejí mít členové vlády. Tudíž se může stát členem vlády i bývalý estébák.

3
Před 2 roky

Zvolili jste si prezidenta podle ksichtu a ne podle minulosti zrovna jako naši VIP kteří mávali z hradu. Tak tady to mate, normální zelený mozek jako všichni jemu podobni.

25
Před 2 roky

Čemu se divite vždyť byl sám ve straně, tak takovouhle věc na svého kandidáta musel 100% vědět. Jen se čekalo zda do toho začne někdo šťourat nebo bude ticho po pěšině. Proto ani jeho tým neměl proč se v něčem angažovat.

12
Před 2 roky

Já bych řekl, že se to s tím antikomunismem trošku přehání. Ono když srovnám životní úroveň za ČSSR a teď, tak byla vzhledem k platu a cenám vyšší a to že soudci soudily dle platných zákonů, tak soudily, nevidím na tom nic špatného. Proč nyní soudíme my? Máme na to vůbec právo?

4
Před 2 roky
Tomáš Homér

Za názor odsoudit je průser demokracie , cenzůra je další chyba demokracie , nebo nástup diktatůry ?

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA