Podle me je to jen boure ve sklenici vody. Je preci jasne ze kdo chtel byt soudcem v 80. letech tak si nejakym zpusobem s rezimem musel zadat. Ted budeme prekvapeni?
Pan Fremr soudil dle tehdy platných zákonů. Jistě, mohl odmítnout. Druhá věc je, že před senátem neřekl vše o své minulosti, tajil podstatné věci. Právě kvůli tomuhle by neměl být zvolen ústavním soudcem.
Jaký průšvih? Neměl správné informace, že fremr byl takový bolševik, teď to ví a zvolí někoho jiného, jak prosté. I když stačilo, že fremr vstoupil do ksč v roce 1989, to musí být pěkný vychcánek.
Tam byl i hradní "pán".😀
podpisový automat...
Já nevím koho ty lidi budou volit do nejvyšších funkcí až staří komunisté a kontrarozvědčíci vymřou.
Jejich děti. Bude jako s rakeťákem Kimem. Nakonec nic nového pod sluncem. I v Americe byli po sobě realtivně krátko dva Bushové co by prezidenti. A to samé malem potkalo rodinu Clinton. Jen jim to o vous narušil Trump.
Lepší je zkazit podle svého,nežli podle toho jak radí ostatní.Na Zemanův výběr prskala půlka republiky a nepodělal se.Sám jsem zvědavý,zda má nový prezident koule
Má být za všechna rozhodnutí zodpovědný.
Já bych pro něho ruku nikdy nezvedla a přesně se projevuje to, že není politik. Zviditelňuje se dost blbě a je to pro nás dost ostuda,ostatně jako s celou vládou nevládou
První??? První byl, když nastoupil do funkce. Potom už dělá jen průšvihy. Zhrzenej mocichtivej falešnej asociální křivej zapšklej dědek. Nic jiného není.
To mi ale připomíná bývalého prezidenta Zemana.
Na prezidenta nemá žádné buňky,i kdyby měl 100 poradců,ten mohl dělat maximálně ministra války.
100% souhlas. Ale předvádět se, to mu jde znamenitě, narcisovi.😈
To, že soudruh Pavel je křivák je fakt.To už ukázal během svého působení v AČR a též během svého chování po zmapulovanem zvolení prezidentem ČR - viz.valorizace důchodů.
Zase se odsuzuje jeden člověk a odsuzují to také lidé, kteří se dostali k politikaření stejně jako chtěl on já nic já muzikant. Jde to stále dokola, prosadíme člověka jen tehdy když to naše zkorumpovana
pátá rota potřebuje .