1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Podle me je to jen boure ve sklenici vody. Je preci jasne ze kdo chtel byt soudcem v 80. letech tak si nejakym zpusobem s rezimem musel zadat. Ted budeme prekvapeni?

12
Před 2 roky
Igor Minařík

Pan Fremr soudil dle tehdy platných zákonů. Jistě, mohl odmítnout. Druhá věc je, že před senátem neřekl vše o své minulosti, tajil podstatné věci. Právě kvůli tomuhle by neměl být zvolen ústavním soudcem.

10
Před 2 roky

Jaký průšvih? Neměl správné informace, že fremr byl takový bolševik, teď to ví a zvolí někoho jiného, jak prosté. I když stačilo, že fremr vstoupil do ksč v roce 1989, to musí být pěkný vychcánek.

7
Před 2 roky
František Černý

Tam byl i hradní "pán".😀

5
Před 2 roky

podpisový automat...

11
Před 2 roky

Já nevím koho ty lidi budou volit do nejvyšších funkcí až staří komunisté a kontrarozvědčíci vymřou.

15
Před 2 roky
Vladimír Srb

Jejich děti. Bude jako s rakeťákem Kimem. Nakonec nic nového pod sluncem. I v Americe byli po sobě realtivně krátko dva Bushové co by prezidenti. A to samé malem potkalo rodinu Clinton. Jen jim to o vous narušil Trump.

8
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 2 roky

Lepší je zkazit podle svého,nežli podle toho jak radí ostatní.Na Zemanův výběr prskala půlka republiky a nepodělal se.Sám jsem zvědavý,zda má nový prezident koule

7
Před 2 roky
Jan Samec

Má být za všechna rozhodnutí zodpovědný.

1

Já bych pro něho ruku nikdy nezvedla a přesně se projevuje to, že není politik. Zviditelňuje se dost blbě a je to pro nás dost ostuda,ostatně jako s celou vládou nevládou

12
Před 2 roky

První??? První byl, když nastoupil do funkce. Potom už dělá jen průšvihy. Zhrzenej mocichtivej falešnej asociální křivej zapšklej dědek. Nic jiného není.

8
Před 2 roky
Jiří Harbich

To mi ale připomíná bývalého prezidenta Zemana.

5
Před 2 roky

Na prezidenta nemá žádné buňky,i kdyby měl 100 poradců,ten mohl dělat maximálně ministra války.

32
Před 2 roky
Marta Váňová

100% souhlas. Ale předvádět se, to mu jde znamenitě, narcisovi.😈

33
Před 2 roky

To, že soudruh Pavel je křivák je fakt.To už ukázal během svého působení v AČR a též během svého chování po zmapulovanem zvolení prezidentem ČR - viz.valorizace důchodů.

21
Před 2 roky

Zase se odsuzuje jeden člověk a odsuzují to také lidé, kteří se dostali k politikaření stejně jako chtěl on já nic já muzikant. Jde to stále dokola, prosadíme člověka jen tehdy když to naše zkorumpovana

pátá rota potřebuje .

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA