Jak říkáme my na moravském Slovácku tož přemýšlel až se mu z lebeni kurilo a nakonec zjistil že starostů Obce je úplně někdo jiný 😂😂a že musí posluchat 😉
Pikantní na tom je, že lidé, kteří v roce 1989 nastoupili k pohotovostnímu pluku a ani nestihli nafasovat věci nemůžou dodnes dělat ani zástupce vedoucího Obvodního oddělení Policie
Stacil jak byl moralizovan Vondracek z KSCM za to ze musel uposlechnout jako novopecny policajt a jit v 89 na Vaclavak.Vsichni jej za zo vlacili az to bylo nechutne.Pritom byl jeste mladsi nez je PE-PA.obycejny policajt.
Tady je vidět duležítost senátu 100lidí nebo kolik jich vlastně je si nevzpomíná ,neví,neměli podklady zkrátka bezpateřní lháři hlavně že ho doporučili
Komunisti jsou tu celá léta a ani dnes nevíme kdo ve vládě má komunistickou minulost. Tak snad za 30 let už tam z nich nebude nikdo. Ale zas tam budou další třeba Babišovci nebo Fialovci a pak další kteří to s námi myslí tak dobře jako jejich předchůdci. Pořád bude na koho nadávat nebojte se.
Vy hloupí. Co je na této kandidatuře špatně? Zkušený soudce, který prošel tzv. "Evropou" a má zkušenosti. Vy hloupí, kteří jste nic nedokázali, budete žvanit nesmysly.
Stejně jakou soudruh Pavel. Také prošel "Evropou" a má zkušenosti, které však nezachrání ano deset slovutných poradců.
Udělal to dobře. Poučí se a nedělá naschvály./ Zeman/. Prověří. Narodil jsem se už dávno. Pamatuji si ty doby. Pravdivé rozhodnutí nebude lehké. Myslím, že p. soudce Fremr má možnost všem situaci zjednodušit.
Nebýt roku 1989,tak by ambiciozní budoucí rozvědčík generál Pavel možná kandidoval za presidenta i za KSČ.Měl raději zůstat v armádě a netlačit se do politiky,kde mu to vůbec nesedí.
Všechno mu odpustím. Hlavně že přebil Babiše ...
Pan prezident děla politiku hlavně tu vojenskou jak pomoct ukrajině, ale kdo ze senatoru je tak čisty že muže dat ruku do ohně,jinak jsou to pro mě darmožroutove
Pokud Pavel nechce dělat politiku tak neví proč kandidoval na prezidenta?tTak ať odejde.Mě chybět nebude.
Jo, ale kdo to bude dělat místo něj, máte nějaký nápad?
Komunista Pavel protlačuje komunistu Kremera.
Hoši si libují v návratu starých struktur.
Čest práci soudruzi!
A pak tady píší různí komunistobijci a nadávají za jiný než vládní názor lidem do komunistů...