1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Já nevím co by komu mělo vadit. Když prezident může být někdo, kdo se připravoval na kariéru komunistické sv ině, proč by nemohl být takový i ústavní soudce? Pěkně všichni společně do jednoho chlívka.

9
Před 2 roky

Myslela jsem že pokud prezidenta volí lidé bude hájit jejich zájmy,ale je z něj takový hodný kluk kterému když řeknou podepiš podepíše i když jak sám řekl nesouhlasí.

15
Před 2 roky

Pavel mne velmi zklamal,Zeman jezdil na člunu,Pavel na motorce.cekala jsem , že se bude chovat jako prezident a ne jako frajirek!

14
Před 2 roky
Jarmila Satorová

A příští prezident bude jezdit na kolečkovejch bruslích. Vývoj nezastavíte

1
Před 2 roky

m

Mně bylo 5,5 let a nikdy s tímto nebudu souhlasit! Natož s komunistickým kolaborantem, panem "Petrem Pavlem" - převlékačem kabátů.

21
Před 2 roky
Sojcaci Sojkova

Jste přesvědčen, že kuní obličej Babiš by byl lepší?

6
Zobrazit dalších 9 reakcí

Jak už jsem psala 90%vlady je komunistů, teď už bývalých,ale do 89roku plně aktivních, teď se strašně vymezují,ale komouši jsou v jádru pořád, protože naše vláda nemá sdemokracii nic společného

11
Před 2 roky

Konfucius:

„Skutečnou chybou je chybu nenapravit.“

8
Před 2 roky
Karel Joura

jednou komunista, vždycky komunista

nemá na hradě co dělat

Před 2 roky

Je pěkné jak tu to všichni rozebírají, ale já osobně si myslím že je taky jen člověk

10
Před 2 roky
Martin Pitař

Hlavně se má chovat jako prezident a ne jen jako loutka

10
Před 2 roky

Pavel by se mel snazit dat Cesko a Cechy doporadku. Trochu probrat v lidech hrdost a patriotismus. To je to co bychom vice potrebovali.

6
Před 2 roky

V první řadě by se měl pročistit poradní sbor prezidenta. Potom by si ti pánové měli uvědomit jakou mají zodpovědnost a omluvit se, nejenom prezidentovi, ale nám všem.

7
Před 2 roky
Karel Vantok

Poradce si dosadil on sám , tak že jeho chyba !

11
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

“ Jedna věc je tým, který vytipuje kandidáty po odborné stránce “

jo ahá?!? tak zadání znělo “vytipujte mi po odborné stránce nejlepší”. a zbytek si nechám dodělat v senátu. 🙈🤣😪

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA