Já nevím co by komu mělo vadit. Když prezident může být někdo, kdo se připravoval na kariéru komunistické sv ině, proč by nemohl být takový i ústavní soudce? Pěkně všichni společně do jednoho chlívka.
Myslela jsem že pokud prezidenta volí lidé bude hájit jejich zájmy,ale je z něj takový hodný kluk kterému když řeknou podepiš podepíše i když jak sám řekl nesouhlasí.
Pavel mne velmi zklamal,Zeman jezdil na člunu,Pavel na motorce.cekala jsem , že se bude chovat jako prezident a ne jako frajirek!
A příští prezident bude jezdit na kolečkovejch bruslích. Vývoj nezastavíte
m
Mně bylo 5,5 let a nikdy s tímto nebudu souhlasit! Natož s komunistickým kolaborantem, panem "Petrem Pavlem" - převlékačem kabátů.
Jste přesvědčen, že kuní obličej Babiš by byl lepší?
Jak už jsem psala 90%vlady je komunistů, teď už bývalých,ale do 89roku plně aktivních, teď se strašně vymezují,ale komouši jsou v jádru pořád, protože naše vláda nemá sdemokracii nic společného
Konfucius:
„Skutečnou chybou je chybu nenapravit.“
jednou komunista, vždycky komunista
nemá na hradě co dělat
Je pěkné jak tu to všichni rozebírají, ale já osobně si myslím že je taky jen člověk
Hlavně se má chovat jako prezident a ne jen jako loutka
Pavel by se mel snazit dat Cesko a Cechy doporadku. Trochu probrat v lidech hrdost a patriotismus. To je to co bychom vice potrebovali.
V první řadě by se měl pročistit poradní sbor prezidenta. Potom by si ti pánové měli uvědomit jakou mají zodpovědnost a omluvit se, nejenom prezidentovi, ale nám všem.
Poradce si dosadil on sám , tak že jeho chyba !
“ Jedna věc je tým, který vytipuje kandidáty po odborné stránce “
jo ahá?!? tak zadání znělo “vytipujte mi po odborné stránce nejlepší”. a zbytek si nechám dodělat v senátu. 🙈🤣😪