Vojáček na klíček je politická hračka.Koupit ji lze jako každou jinou.
Ale nepovídej ty brepto.
Nikdo to řešit nebude,máme přece toho "nejlepšího"prezidenta.Když je to vládní prezident,tak přece musí být nejlepší ,ne???
To jste vzala kde, že je vládní? Vláda svého kandidáta nenavrhla, jej jen podpořila. Stejně jako Fischera a Nerudovou. Za mne lepší prezident než hulvát a morous Zeman nebo slibotechna Babiš.
To by byla prča, kdy se ohradil tím, že Pávek byl taky KOMOUŠ a je prezident, tak proč by on nemohl být soudce 🤣
No, já nevím, ale velký průšvih byly ty důchody. Alespoň podle mě.
důchody?..... největší průšvih pro tuto zem bylo odpustit sviˇn...y komoušům, kteří s disidenty rozkrádají kasu už 30 let
Odborná skupina, kterou Pavel pro výběr soudců sestavil, nedokázala odhalit?
Voni to moc dobře věděli včetně Pavla, jen si mysleli že se na to nepřijde.
Lidi nedivte se když tam máme lidi od Fialy . Fiala si dělá s vládou co chce a koho chce a musí poslouchat všichni i Pavel . A pak to tak vypadá .
Byl vždycky zvyklý poslouchat a na stará kolena ho těžko někdo předělá. Navíc se neměl obklopit kamarády, aby nedopadl jako Zeman, že si budou s ním dělat co oni chtějí.
Soudruzi z odborné skupiny o minulosti soudce samozřejmě věděli, nakonec všichni převlékali kabáty ve stejné šatně, nechyběli tam ani soudruzi z Hradu.
A hééérečka paní Holubová na to nic? Že by jí to čumění a mávání z oken Pražského hradu svázalo ruce. Jí, takové bojovnici proti totalitě?
Nebude spíš tím že vrána k vráně sedá a soudruh soudruha si hledá? 😉
Tento komentář byl smazán uživatelem.