1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Vojáček na klíček je politická hračka.Koupit ji lze jako každou jinou.

11
Před 2 roky
Vlastimil Neplech

Ale nepovídej ty brepto.

2
Zobrazit další 2 reakce

Nikdo to řešit nebude,máme přece toho "nejlepšího"prezidenta.Když je to vládní prezident,tak přece musí být nejlepší ,ne???

20
Před 2 roky
Antonia Harazimová

To jste vzala kde, že je vládní? Vláda svého kandidáta nenavrhla, jej jen podpořila. Stejně jako Fischera a Nerudovou. Za mne lepší prezident než hulvát a morous Zeman nebo slibotechna Babiš.

10
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

To by byla prča, kdy se ohradil tím, že Pávek byl taky KOMOUŠ a je prezident, tak proč by on nemohl být soudce 🤣

39
Před 2 roky

No, já nevím, ale velký průšvih byly ty důchody. Alespoň podle mě.

16
Před 2 roky
Helena Hendlová

důchody?..... největší průšvih pro tuto zem bylo odpustit sviˇn...y komoušům, kteří s disidenty rozkrádají kasu už 30 let

13
Před 2 roky

Odborná skupina, kterou Pavel pro výběr soudců sestavil, nedokázala odhalit?

Voni to moc dobře věděli včetně Pavla, jen si mysleli že se na to nepřijde.

15
Před 2 roky

Lidi nedivte se když tam máme lidi od Fialy . Fiala si dělá s vládou co chce a koho chce a musí poslouchat všichni i Pavel . A pak to tak vypadá .

8

Byl vždycky zvyklý poslouchat a na stará kolena ho těžko někdo předělá. Navíc se neměl obklopit kamarády, aby nedopadl jako Zeman, že si budou s ním dělat co oni chtějí.

8
Před 2 roky

Soudruzi z odborné skupiny o minulosti soudce samozřejmě věděli, nakonec všichni převlékali kabáty ve stejné šatně, nechyběli tam ani soudruzi z Hradu.

12
Před 2 roky

A hééérečka paní Holubová na to nic? Že by jí to čumění a mávání z oken Pražského hradu svázalo ruce. Jí, takové bojovnici proti totalitě?

7
Před 2 roky

Nebude spíš tím že vrána k vráně sedá a soudruh soudruha si hledá? 😉

19
Před 2 roky

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit dalších 5 reakcí
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA