1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Zajímalo by mě co to má Pavel za tým odborníků, když v čele státu jsou takoví odborníci tak se máme asi na co těšit.

21
Před 2 roky

Tak hlavně že jemu jeho minulost nevadí, při funkci prezidenta 😂 ubohý pokrytec .

52
Před 2 roky

Hroší kůže je proti kůži JUDr.Fremra,jako pavučinka.Není levobočkem JUDr. Urválka.Jsem zablokovaný manžel.

11
Před 2 roky

Největší průšvih byl, že se rozhodl kandidovat na prezidenta.

49
Před 2 roky
Eva Komárková

Nebyl to určitě jeho první malér, ale pro ČR, rozhodně největší!

3
Před 2 roky

Bóže lidi, chcete zpátky becherovskýho probolšana, nebo dalšího z jeho kumpánů proslulého prognostického ústavu a nakonec kriminalizovaného estébáka, který má silné kořeny v Rusku. No bůch nás chraň.

8
Před 2 roky

Chybou bylo jmenovat PePu. Je to jen paňáca a automat na podpisy.

45
Před 2 roky
Jan Starosta

Ano a Zeman byl jen automat na kořalky. To byla výhra! 🤮🤮🤮

Před 2 roky

Komunisti opět v akci . K čemu byl rok 1989 ? Byl dobrý pro komouše, že si rozdali majetek a opět obsadili pozice .

17
Před 2 roky
Antonín Urbánek

Máte pravdu proto že je chránil nejvyšší spolupracovník vytipovaný už dlouho před sametem a na oko zavřený ve fešáckém kriminálu. No a pošictě jezdil domů Mercedesem se vyspat a ráno pět do šichty.

Jen se to moc nahlas nesmí říkat a takových bylo víc.

2
Zobrazit další 2 reakce
Před 2 roky

Vážení, minulost soudce probíráte, plivete oheň a síru, přitom velebíte agenta (donášeče) StB??? Mi vadí minulost obou!!!

16
Před 2 roky
Zdenek Číž

Myslíte Soudruha Pavka toho času bohužel prezidenta z velku vášní pro další soudruhy?

12
Zobrazit další 4 reakce
Před 2 roky

Žádný stát nemá dobrovolně prezidentem generála. No tak to máte.

60
Před 2 roky

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další 3 reakce
Před 2 roky

Nebylo by prospěšnější zaměřit naší pozornost na snižování inflace? Odvracení pozornosti voličů od zásadních problémů společnosti uvítá každá vláda.

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA