Zajímalo by mě co to má Pavel za tým odborníků, když v čele státu jsou takoví odborníci tak se máme asi na co těšit.
Tak hlavně že jemu jeho minulost nevadí, při funkci prezidenta 😂 ubohý pokrytec .
Hroší kůže je proti kůži JUDr.Fremra,jako pavučinka.Není levobočkem JUDr. Urválka.Jsem zablokovaný manžel.
Největší průšvih byl, že se rozhodl kandidovat na prezidenta.
Nebyl to určitě jeho první malér, ale pro ČR, rozhodně největší!
Bóže lidi, chcete zpátky becherovskýho probolšana, nebo dalšího z jeho kumpánů proslulého prognostického ústavu a nakonec kriminalizovaného estébáka, který má silné kořeny v Rusku. No bůch nás chraň.
Chybou bylo jmenovat PePu. Je to jen paňáca a automat na podpisy.
Ano a Zeman byl jen automat na kořalky. To byla výhra! 🤮🤮🤮
Komunisti opět v akci . K čemu byl rok 1989 ? Byl dobrý pro komouše, že si rozdali majetek a opět obsadili pozice .
Máte pravdu proto že je chránil nejvyšší spolupracovník vytipovaný už dlouho před sametem a na oko zavřený ve fešáckém kriminálu. No a pošictě jezdil domů Mercedesem se vyspat a ráno pět do šichty.
Jen se to moc nahlas nesmí říkat a takových bylo víc.
Vážení, minulost soudce probíráte, plivete oheň a síru, přitom velebíte agenta (donášeče) StB??? Mi vadí minulost obou!!!
Myslíte Soudruha Pavka toho času bohužel prezidenta z velku vášní pro další soudruhy?
Žádný stát nemá dobrovolně prezidentem generála. No tak to máte.
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Nebylo by prospěšnější zaměřit naší pozornost na snižování inflace? Odvracení pozornosti voličů od zásadních problémů společnosti uvítá každá vláda.