Prezident je politická funkce a má být i vzor pro občany.
Hodnotí se nejen odbornost, ale i co dosud vykonal a.jak jednal.
Toto máme i v PSP paní Pekarovou co už stačila udělat mrzutostí a je ji třeba za odměnu zvolit do EU tam vynikne svou blbostí
Tak co čekat od starého komunisty a rozvědčíka ? , Tam bude dosazovat své kamarády z STB , takže jaká pak změna 🤔🤔
Kolik kovanych komunistů sedí ještě dnes va vysokých funkcích? Rychle převlékli kabáty a nic se neděje. O jednoho víc nebo mín nic se neděje jen mediální bublina.
Kovaný komunista protlačený do úřadu českými miliardáři vytahuje po více jak třiceti letech další komunisty do vrcholných funkcí.
To nevymyslíš.
Pan prezident není politik, pouze voják. A v tom je chyba. Osobně se nevyzná v naší politice.
Budu upřímný. V naší politice se nevyzná ani pán Bůh. Ale ta politika, která ničí tuto zem má zelenou jen kvůli zhlouplým voličům, kteří uvěřili Fialovi a tomu teátru okolo volby prezidenta. Když jsem napsal , že to není dobrý nápad volit vojáka, tak jsem byl označen za babišovce a nedemokratem.
Pro mě to není prezident. Jen politicky nástrčená figurka. Ale nenadávejte mně, to byl i Tomáš Masaryk. Viz. Versailleská dohoda-Mnichov.
Podle mě pan Pavel nedocenil při svých a představách o výkonu funkce prezidenta rozdíly mezi systémem, který panuje v armádě, a který v politice.
Prezident s vládou Fialy , už nadělaly tolik blbostí !!!! Musíme být ve světě za pěkný hlupáci !!!!!
Tomu se říká zmatená gramatika.
Myslím, že Fremr je přeceněná kauza, pokud tým odborníků dá návrh, věřím jim, když selžou, je třeba jiných odborníků. To je na panu presidentovi.
Potkal kámoše z totáče… vrána k vráně sedá.