1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Prezident je politická funkce a má být i vzor pro občany.

Hodnotí se nejen odbornost, ale i co dosud vykonal a.jak jednal.

8
Před 2 roky
Ludvík Podola

Toto máme i v PSP paní Pekarovou co už stačila udělat mrzutostí a je ji třeba za odměnu zvolit do EU tam vynikne svou blbostí

Před 2 roky

Tak co čekat od starého komunisty a rozvědčíka ? , Tam bude dosazovat své kamarády z STB , takže jaká pak změna 🤔🤔

25
Před 2 roky

Kolik kovanych komunistů sedí ještě dnes va vysokých funkcích? Rychle převlékli kabáty a nic se neděje. O jednoho víc nebo mín nic se neděje jen mediální bublina.

7
Před 2 roky

Kovaný komunista protlačený do úřadu českými miliardáři vytahuje po více jak třiceti letech další komunisty do vrcholných funkcí.

7
Robert Plos

To nevymyslíš.

1
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Pan prezident není politik, pouze voják. A v tom je chyba. Osobně se nevyzná v naší politice.

16
Před 2 roky
Josef Luka

Budu upřímný. V naší politice se nevyzná ani pán Bůh. Ale ta politika, která ničí tuto zem má zelenou jen kvůli zhlouplým voličům, kteří uvěřili Fialovi a tomu teátru okolo volby prezidenta. Když jsem napsal , že to není dobrý nápad volit vojáka, tak jsem byl označen za babišovce a nedemokratem.

14
Před 2 roky

Pro mě to není prezident. Jen politicky nástrčená figurka. Ale nenadávejte mně, to byl i Tomáš Masaryk. Viz. Versailleská dohoda-Mnichov.

16
Před 2 roky

Podle mě pan Pavel nedocenil při svých a představách o výkonu funkce prezidenta rozdíly mezi systémem, který panuje v armádě, a který v politice.

9
Před 2 roky

Prezident s vládou Fialy , už nadělaly tolik blbostí !!!! Musíme být ve světě za pěkný hlupáci !!!!!

3
Před 2 roky
Eva Chocholova

Tomu se říká zmatená gramatika.

4
Před 2 roky

Myslím, že Fremr je přeceněná kauza, pokud tým odborníků dá návrh, věřím jim, když selžou, je třeba jiných odborníků. To je na panu presidentovi.

6
Před 2 roky

Potkal kámoše z totáče… vrána k vráně sedá.

26
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA