Zelenej mozek si užívá, jezdí, baví se. Máte co jste chtěli.
Ano, mám co jsem chtěl. Bohužel můj favorit Pavel Fischer do druhého kola neprošel, takže než Slováka, udavače, pitomce, co se tu ani nenarodil a česky neumí, dotačního mága, atd. mám prezidenta sice "bývalého komouše a lampasáka", ale jinak slušného chlápka, takže nakonec celkem spokojenost.
On není politik. Jen si hraje na hezounka co rád cestuje a předvádí se.
Buďme fér. Prezident skutečně je jenom na ukazování a povídání hezkých řečiček. Vždyť si vzpomeňte na Zemana, jak těžce nesl, že ve skutečnosti nemá moc on, ale parlament a jak se to celou dobu snažil změnit.
No co no, kámoš z bejvalý práce, kerýmu nosil složky těch zlejch lidí. 🙂
To se dalo čekat, že budou průšvihy on je voják a politice nerozumí. A hlavně není na straně lidí.
A ty politice rozumíš?
Prý nechce dělat politiku:-)To je vtip na nástěnku.
Tento neschopný lampasák a bolševik si ani nedože zjistit pod koho že se to podepisuje.
Zvolili jste si bolševika,tak se teď okurky nedivte.Dub-dubem, pařez -pařezem a komouš -furt jen ko...
a blbec furt jen blbcem, viďte, Kdere.
Náš marketingový pan prezident bohužel nezklamal v ničem, co jsem od něj očekávala.
Průšvih má nejen Pávek. Průšvih máma my všichni. Může za něj nechuť zvolit si prezidenta neušpiněného minulostí.
Tak o o tam nebylo moc na výběr....
Hezký vypadá, hezký mluví, dokonce i anglicky, působí jako pan dokonaly....a je mu to k něčemu? Když se chová jako každy jiný politik....
A navic rika,ze je ma FAJNE,hezky ustrojeni oba dva slysime kazdy den.Oba manekyni a vyletnici.O cem si vecer asi broukaji.
Ten podepíše všechno co se mu předloží.
A on někdy nepodepsal? Zatím co mu tam poslali tak obratem podepsal. 🤣🤣🤣