1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Zelenej mozek si užívá, jezdí, baví se. Máte co jste chtěli.

9
Před 2 roky
Josef Pelikán

Ano, mám co jsem chtěl. Bohužel můj favorit Pavel Fischer do druhého kola neprošel, takže než Slováka, udavače, pitomce, co se tu ani nenarodil a česky neumí, dotačního mága, atd. mám prezidenta sice "bývalého komouše a lampasáka", ale jinak slušného chlápka, takže nakonec celkem spokojenost.

2
Před 2 roky

On není politik. Jen si hraje na hezounka co rád cestuje a předvádí se.

26
Před 2 roky
Eva Komárková

Buďme fér. Prezident skutečně je jenom na ukazování a povídání hezkých řečiček. Vždyť si vzpomeňte na Zemana, jak těžce nesl, že ve skutečnosti nemá moc on, ale parlament a jak se to celou dobu snažil změnit.

9
Před 2 roky

No co no, kámoš z bejvalý práce, kerýmu nosil složky těch zlejch lidí. 🙂

15
Před 2 roky

To se dalo čekat, že budou průšvihy on je voják a politice nerozumí. A hlavně není na straně lidí.

12
Před 2 roky
Vostra Eva

A ty politice rozumíš?

2
Před 2 roky

Prý nechce dělat politiku:-)To je vtip na nástěnku.

Tento neschopný lampasák a bolševik si ani nedože zjistit pod koho že se to podepisuje.

12
Před 2 roky

Zvolili jste si bolševika,tak se teď okurky nedivte.Dub-dubem, pařez -pařezem a komouš -furt jen ko...

10
Před 2 roky
Dominik Kder

a blbec furt jen blbcem, viďte, Kdere.

4
Před 2 roky

Náš marketingový pan prezident bohužel nezklamal v ničem, co jsem od něj očekávala.

7
Před 2 roky

Průšvih má nejen Pávek. Průšvih máma my všichni. Může za něj nechuť zvolit si prezidenta neušpiněného minulostí.

11
Před 2 roky
Tauber Jan

Tak o o tam nebylo moc na výběr....

3
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Hezký vypadá, hezký mluví, dokonce i anglicky, působí jako pan dokonaly....a je mu to k něčemu? Když se chová jako každy jiný politik....

4
Před 2 roky
Radek Krizak

A navic rika,ze je ma FAJNE,hezky ustrojeni oba dva slysime kazdy den.Oba manekyni a vyletnici.O cem si vecer asi broukaji.

4
Před 2 roky

Ten podepíše všechno co se mu předloží.

54
Před 2 roky
Stepan Kaluza

A on někdy nepodepsal? Zatím co mu tam poslali tak obratem podepsal. 🤣🤣🤣

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA