1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Tady je zase je plno odborníků. Tak jste měli kandidovat vy. Jako byste vy sami nikdy nic nepodělali. Co čech to expert. Hlavně na kritizování .

5
Před 2 roky

Jako celá pětikolka nechuť udělat něco pořádného pro všechny ale dodr..t co se dá hlavně že mám koryto a slušné prachy

18
Před 2 roky

Ještě že těch rádců má tolik- je jak v pohádce-bylo, nebylo-ale co bude vo tom to je-to už není a ani nebude- ba ja ja ...

4
Před 2 roky
Ladislav Habarta

Kujme pikle pikle kujme ono se to nějak ujme.

1
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Pavel nemá problém! On sám je problémem!

27
Před 2 roky
Rudolf Michl

To je pravda, ale on se nám jen směje a my to odnášíme. Špatná volba. Ale je to chyba těch co ho volili. On je asi soudruh stále.

Před 2 roky

Z komunistického rozvědčíka prověřeného ruskou tajnou službou jste se mohli podělat a teď děláte vlny.

8
Před 2 roky

Nejde o nechuť dělat politiku, jde o neschopnost dělat politiku. Jeho počáteční elán trval jen do momentu než ho politici srovnali do latě!

5

Takových rádců a poradců, co by dělali správnou politiku. Škoda, že je nikdo nezvolil, že si nikdo nevšiml jejich dokonalosti, už jsme se mohli mít líp.

3
Před 2 roky

No, profesní prověření kanditátů od úředníků je v tomto pžípadě průser, uvidíme, zda pan prezident Petr (skála) najde ko*le a nejmenuje soudce p. Fremra.

1
Před 2 roky

Výlety mu jsou 👍 Na zbytek a ovládání má Fialovou bandu 😉 LOUTKA FIALOVÁ (Zelená)

6
Před 2 roky

Pavel při presidentských volbách ode mne dostal šanci.Příště ji nedostane.

12
Před 2 roky
Jaroslav Chleboun

já mu jí nedala a jsem ráda

24
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA