Z toho je jasně vidět,jaký to je "nedospělý naiva".
Spíš neinteligentní a bez politické praxe.
Mne teď někde fascinoval Kysela, který tvrdil, že řešili jenom jeho měsíční členství v KSČ. A že na nic jiného nepřišli. Přitom ten proces je pořád známý a stačila trocha hledání v archívech, jak se ukázalo. A dával nepodmíněné tresty za opuštění republiky, které odvolací soud měnil na podmínky.
Tohle je prostě většinově ČR. Země neschopných lidí, kteří se naučili, že stačí všechno okecat.
Bylo vždycky zřejmé že je prázdný. Naprosto, zcela a úplně prázdný.
Jak už to tady někdo psal.Kdo kdysi prodělal povinnou vojenskou službu by nikdy nevolil lampasáka.
Pane Pávek, já nechci k Turkovi....nevážil sis mě, po žních půjdeš k Turkovi!
k imigrantovi stbákovi Babiši ?
Prezident je komouš a prosadil komouše a nikomu ze svatých to nevadí. Hanba vám. Hlavně že jste mu vytvořili svatozář. Jste pokrytci a ještě k smíchu. Ačkoliv je to v podstatě smutné.
Ještě jednou musim reagovat na minimálně naivni hloupý názor! Proč ,jako by se tu komunisti objevili až ,když přišel Pavel! K věci milý pane ,kdyby při volbě prezidenta nestál proti Pavlovi gangster komunista,kapitalista východu Babiš,ale Pavel Fischer jednoznačně bych volil Fischera!!!! Chápete ne,rozumim ?! Rozhodně mezi komunistou byvalym Pavlem a komunistou Babišem je obrovský rozdíl ve smyslu člověka ba co vic moráky a národnosti!!!!
No vypadá to na namydlené schody..... Asi někdo potřebuje trochu přibrzdit prezidenta. Ať teď udělá cokoli, bude to špatně. Když Fremra jmenuje, budou mu vyčítat, že je z obdobného pytle jako on, když ho nebude jmenovat, tak mu budou vyčítat, že dělá politiku, na kterou vlastně nemá morální právo, neboť je z obdobného pytle, takže by ho neměl soudit. Nelze jenom sbírat plusové body spanilými jízdami po republice, ale je také třeba politicky a zejména obezřetně přemýšlet, než skočíte jako myš na sýr.....
Přesně tak to je, musí někdy přemýšlet i sám, a ne jenom papouškovat co mu napíší jeho "rádcové". Tady si pěkně naběhl - soudruh bude kádrovat soudruha...🙁
Tak se jen ptám, kde byl ÚSTR, když byl soudce Fremr nominován do Haagu? Kde byl ÚSTR a okolní křiklouni do této doby - však pan doktor soudil.... a to nikomu nevadila jeho minulost?
Neříká se tomu náhodou pokrytectví?
Kde byl ÚSTR, když byl Pavel niminován na prezidenta, jaký je rozdí mezi Pavlem a Fremrem. Nikdo si na Fremra do dneška neštěžoval!
Vždyť to řekl jasně, že o žádném problému kandidáta neví, že jeho tým problém neodhalil je věc toho týmu, který samozřejmě udělat chybu může a co jako, tak řekne že po přehodnocení ho prostě nejmenuje a je pokoj, je to jeho výsostná pravomoc, fakt okurková sezóna, pitomosti vám jdou, řešte důchody, energie, ekonomiku, všude jen negativní kecy.
Řekněte to vládě, až zase přijde s genderem, klimaaktivismem a dezinformacemi.
Dva v jednom - průšvihy. Ronovská, akademička - ale nikdy nesoudcovala, zainteresovaná v řadě médií a tím i ve sponzorování PP,... Fremr tutu hvězdu perfektně zastínil před pozorností komentátorů a publika.
Jsem překvapená, kolik zde diskutujících najednou ví, co by udělalo.
Proč tam tedy nejste? Samozřejmě - řečnická otázka (!).
* Byl zde několik let Zeman, bylo to snad lepší?
* Kandidáti v posledním kole byli dva - Pavel, Babiš. Byl by Babiš opravdu lepší prezident? Nemyslim si to.
Ptám se - je lepší prezident, který uzná chybu, přemýšlí a sám se rozhodne?
Nebo prezident, za kterého rozhodovalo jeho zkorumpované okolí?
Nebo Babiš, který je sice politicky zkušenější, ale působí léta na hraně zákona?
Nevolila jsem ani jednoho, přesto nebylo by fér dát Pavlovi šanci?
Když jsme jí dali několik let Zemanovi a také Babišovi?
Byli odsuzováni také pár měsíců po nástupu do funkce? Myslím, že ne.
To je opravdu řečnická otázka ptát se obyčejných lidí, proč nejsou prezidentem. A na téhle úrovni je celý Váš příspěvek. Hodnocení Pavla se vyvíjí stejně jako se vyvíjí on, respektive to je reakce na to, co a jak dělá. Buďte ráda, že mají lidé svůj názor.