Bodejť by to čekal, když je to stejná kariéra jako on a je tady oslavují jako poloboha🤮🤮🤮
Já bych to neviděl nějak hrozně.
Prostě jen komunistický dobytek protlačuje komunistický dobytek.
Tak proč se tam cpal ,když ho politika nezajímá....nepochopitelné.....
On si to představoval tak, že si bude někde jezdit a hezky se usmívat. Teď musí být překvapený, co se to od něj chce a vůbec nechápe.
Jak to tak čtu tak mě napadá pomoc z Ruska a nebo Heydrich.
Konečně už někteří pochopili,ze Pavel není tak senzační, ale v podstatě srab
No třebas u mě byl Pavel vs. Babiš jasnou volbou. Samozřejmě se tahala komunistická minulost, ale tu mají oba ... ale prostě ten projev. To je nebe a dudy. Když vidím Pavla v TV, tak mi přijde jeho projev kultivovaný, má to hlavu a patu, odpoví na otázku, zatímco Babiš, to je hašteřivé děcko, co jen křičí, napadá, na otázku neodpoví atd. To, že není dokonalý, či je dle vás srab, možná, ale pořád jsem rád, že je tam on a ne Andrej.
Velký průšvih? Tak si vzpomeňte, jaké průšvihy nadělal Zeman. A co se stalo? Nic......
Zeman aspon rozumel poltice Pavel nerozumi politice vubec tak Pavla nelze srovnavat se Zemanem
at zvoli marka bendu ten je cisty jak studanka kristalova
Ano, máme prezidenta na zcela jiné úrovni, než jsme měli, ale bohužel, jen na parádu. 😕
Všichni byli komanči někdo vyš někdo niš pořad jedna banda
Pokud jste se aktivně nestavěl proti minulému režimu a nebyl minimálně disident o co jste lepší ? O co lepší byla mlčící většina za bolševika? Kdo zlu aktivně nepodporuje umožňuje jeho existenci.
Proč nikdo nelustruje i Baxu? Když rovným dílem, tak všem.