1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Tak jsem dneska odvolila....bez tlačenic, bez nutnosti ukazovat občanku, bez front a přímo doma. A jsem s volbou naprosto spokojená.

6
Před 1 rokem
Anna Kosíková

Ja také, volil jsem piráty.

Dostali ode mě 3 hlasy.

8
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Kalkulačka😁😁😁😁😁👽👽👽😂😂😂!!!!!!! Podle seznamu😁😁😁😁😀........mily sezname 98%obyvatel česka buť pujde volit někoho mimo zkorumpovanou,vlastizradnou vladu nebo zustane doma.....na to nepotřebujeme vaše kalkulačky my to vidime v ekonomickych čislech ktere nejsou jen špatna ale likvidačni!!!!!

12
Před 1 rokem
Tomaš Blahut

Klidně si volte váš greendeal a migraci kterou prosazuje opozice.

5
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Nejdu volit ani žena.Uz nebudu přispívat k záhubě této země a lidí kteří to nemají v dnešní době lehké.Mel by tam být člověk který žije v tom co oni způsobili této zemi a především nám pracujícím občanům.Ten by věděl co my opravdu potřebujeme.A ne blbci co neví jaký je život z výplaty do výplaty a neznají všední starosti s účty,živobytím atd.Nechapu že lidi ještě vůbec někam chodi,vždyť to je roky a roky.slibuji a pak je stejně všechno jinak a přesto tam lidi jdou znova a odehrává se opět stejný scénář.Nerealna možnost ale velice by mě zajímalo jak by se rozhodovalo pokud by nešel opravdu nikdo...

6
Před 1 rokem
Karel Jelinek

Právě proto pojďte volit.Každý hlas proti degenerátům a globalistům bude dobrý.

7
Před 1 rokemUpraveno

Lidi pojďme dnes volit do Evropského parlamentu. Žadné kalkulačky k tomu nepotřebujeme. Bude to referendum o existenci vlády ODStyranosaurů a jejich soukružníků. Ať vědí že příští rok zmizí i z vlády České republiky. Už jejich řádění bylo dost! Vy kdo máte lidská srdce ale ještě zavřené oči otevřete je. Cožpak nevidíte, co provádějí s občany vlastní země? Na životy lidí finance nemají. Naopak lidi ještě bezostyšně obírají. Na stroje k zabíjení lidí finance mají. Volme život pro lidi. At se ODStyranosauři i se svými soukružníky odplazí do dávného šerověku ke krutým ještěrům a už se nevracejí.

14
Před 1 rokem
Petr Pěkný

Souhlasím.

6
Před 1 rokem

Ti co chtějí být zvolení mají zájem jak si zvýšit příjem !!

Stejně tam nic nezmůžou !

Nedokázali nic u nás doma !Co chtějí dělat tam!!!!

76
Před 1 rokem
Vaclav Marek

Tak to je,už to známe,nikdo nic nezmění.

Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

"Drahý" Sezname,🤡 koho budu volit vím, a nějakou kalkulačku k tomu nepotřebuji, natož tam na sebe práskat v nějakých otázkách. Jestli vás postihla demence a potřebujete radit, tak prosím, použijte kalkulačku, já ji nepotřebuji. 🤦‍♂️

27
Před 1 rokem
Zbyněk Vondráček

Naprostý souhlas !

18
Před 1 rokemUpraveno

Sestavila jsem si kalkulačku svoji. Kdo je pro svobodu slova a projevu, kdo je pro mírová řešení, kdo chce udržovat dobré vztahy se svými sousedy včetně Slováků a jiných národů, kdo nezakazuje jíst maso, přestože ho já sama nejím, kdo chce z Česka opravdu suverénní stát, kdo chce tento stát opravdu vytáhnout z dluhů a ne z lidí jen peníze... je těch otázek víc. Pak se ptám, jestli má smysl jít k volbám, proč, jestli něco mohu změnit, jestli nejsem až moc naivní, jestli ještě mohu někomu věřit nebo jestli se na to jako vždy nevykašlat. Ale vzhledem k tomu, že můj propadlý hlas by dostal ten slepenec stran, který nám ukázal, co umí, půjdu. Protože oni dokázali hodně, nejen naštvat. Ten jízlivý obličej pana Fialy a slepené mastné vlasy paní ministryně obrany už nechci vidět. Ten pacifismus ve mě je až moc silný. Nechci, aby moje vlast měla podíl na prodlužování nesmyslné války. Takže to si umím zdůvodnit i bez kalkulačky. Na Seznamu je opomíjen pan Okamura a má podle preferencí docela šanci, takže dávám hlas jemu. Už je u politiky dlouho a zdá se, že o něm raději Seznam ani nepíše. Tak snad to bude rozumné rozhodnutí. Ostatní opoziční strany moc neznám nebo mě neoslovily. Proti slepenci stran má šanci větší strana, známější. Slepenec není fér, nemá to s demokracií nic společného. Líbí se mi pluralita názorů a rozmanitost. Slepenec úplně rozdělil společnost, nechá se opěvovat médii a kdyby mu to prošlo, zavedl by cenzuru. Tak to ne, jdu volit.

12
Před 1 rokem
Lenka Moranová

souhlasím - velmi výstižně napsáno...

1
Před 1 rokem

Volební kalkulačka je nesmysl.

Ani jedna strana nedodržuje co slíbí!!

Jen populismus a utopie!!

8
Před 1 rokem

Vím určitě, že nebudu volit žádné eurohujery, aktivisty a vítače.

30
Před 1 rokem
Josef Jungwirth

Přesně.

5
Před 1 rokemUpraveno

Jedná se o předvolební průzkum, který může být lehce zmanipulovaný, aby začali mít lidé pochybnosti, koho volit? Že by skrytá manipulace? Není lepší přečíst si programy pol. stran a pak je sledovat, jak ve skutečnosti jednají a hlasují? To by jsme se asi nestačili divit... Co si myslet o vládě, kde se pro nás schvalují zákony a někdo je tam zfetovaný? Běžný člověk by měl okamžitý padák. Proč nejsou povinně kontrolováni na alkohol a drogy tak, jak tomu je u obyčejných lidí v různých profesích? Jsou poslanci snad něco víc a nedotknutelní???!!! Především oni by měli jít příkladem !!!

14
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt