Ta kalkulačka je tak blbě navržená, že my bylo jasné, že to vyplním a vypadne mi nějaká strana, která nechce být v EU, velká část otázek je na téma kde si říkám, "a musí tohle sakra řešit EU". Je to spíš taková kalkulačka, jestli jsem nebo nejsem eurocentralista a já tedy rozhodně pro centralizaci EU nejsem, na druhou stranu fakt nejsem pro vystoupení z EU, jen si prostě myslím, že většinu věcí si mohou státy řešit sami a ne, aby se to rozhodlo v EU a vy to jen potvrďte do tohoto data. Navíc pokud se nějakému státu něco nelíbí tak ho EU bude šikanovat, viz přímo otázka kde jsou některé státy označovány jako státy které nejedou podle pravidel právního státu. Takto bylo nálepkováno i ANO a jeho vláda a jaká je realita? Teď je vše asi v pohodě a přitom současná vláda byla už za první rok víckrát na hraně nebo za hranou principů právního státu, než vlády kde bylo ANO za 8 let, jenomže Fialova nekompetentní banda v EU vše odkyve, takže je vše v pohodě.
Z Bruselu je třeba vypraskat ty zelené šílence. A ODS piráti starostové KDU ANO i Top 09 moji důvěru nemají. Na eurovolby se dívám jinak jak na volby do parlamentu. Je potřeba aby lidé s rozdílnými politickými názory se sjednotili a volili i toho koho třeba nesnáší. Ti zelení šílenci likvidují evropský průmysl a tím i nás.
Fascinující ... Na prvním místě mi vyšla nějaká strana, kterou vůbec neznám, na druhém starostové a těsně za ním ANO - přitom ani jednoho volit nehodlám 😃
Je to blbost..
Podle mého tento nástroj neslouží k zjištění koho by jste měl(a) volit, ale slouží k tomu, aby se z výsledků zjistilo (sbíraní dat), jak ovlivnit předvolební výsledky ve prospěch vládních stran (kandidátů). Poté už při samotných volbách vydat predikce, které pohrnou vládní kandidáty na postupová místa.
Doporučuji udělat si svoji vlastní "volební kalkulačku" a i když sám ještě nevím, koho přesně volit do parlamentu EU, měli bychom méně koukat na to jak jsou případní adepti známí, krásní nebo protlačovaní hlavními médii a více si o nich zjišťovat, jestli po jejich případném zvolení chtějí nebo nechtějí prosazovat:
Mohl jste napsat rovnou, že jste pro vystoupení z EU.
Vyšel mi mj.STAN, to by ale nesměl kandidovat Farský! Jak tohoto podvodníka poté, co předváděl po sněmovních volbách, může vůbec někdo opět postavit do čela kandidátky prostě nechápu.
Manipulace před volbami a už teď.. 😄 vždyť i ta kalkulačka je podvod.. Před volbami i Fiala sliboval.. Co nám politici před volbami slíbí, to nám nikdy nikdo nemůže splnit... a zase jim na to skočíte... je to jen taková hra, kdo se nechá nachytat..
V čem je to podvod?
Kolik lidí si Kalkulačku udělalo? Kolik lidí vůbec rozumí položeným otázkám? Kdo měl trpělivost zodpovědět všech 42 otázek a zamyslel se nad nimi? Kolik z odsuzujících a obvinujících z manipulace si tu kalkulačku udělal? Osobně si myslím, že z těch žvanilů ani jeden. A už vůbec jsem nepochopila, jak někoho může kalkulačka ovlivnit a podsouvat, koho má volit.
Já si ji udělal, ale na některé otázky jsem chtěl odpovědět nevím, ale tato možnost tam není. Takže hodně zkreslené.
Čistě ze zvědavosti jsem kalkulačku celou prošel, za mně je docela přesná.