Sice to na mou volbu nemá vliv, ale kalkulačka docela přesně potvrdila můj pohled.
Jen nechápu, proč tam byla otázka na vyzbrojování Ukrajiny....
A společná armáda a nákup zbraní pro všechny státy EU??
Jak by se to rozdělovalo? Kdy by je vyráběl??
Trochu mi to připadá jako „malá domů " pro velké zbrojařské firmy ...
Divná kalkulačka. Test jsem zkusil dvakrát s jinými odpověďmi a výsledek doporučení byl stejný. Nějaké OLAN o nebo jak se to nazývá. Člověk ty strany ani nezná.😁 V nějaké straně má být dokonce prodavač hrnců důchodcům. 🤣
Včera mi přišli volební lístky. Schválně jsem zpočítal kolik je v ČR stran a Politických hnutí a vyšlo mi děsivé číslo , dohromady 227. Volit nepůjdu i kdyby mě tam táhli za pinďoura.
Tak na tohle POZOR přátelé !!! Může se jednat o sběr dat, které bude vyhodnocovat médium nakloněné současné politice EU a jejím současným vedoucím představitelům. Může to být použíto ve prospěch těch, kterým většina z nás rozhodně pomáhat nechce.
Můžete svou myšlenku nějak rozvést? Jak by to mohlo být použito v něčí prospěch?
Všichni jsou nevolitelní, jeden lže a druhý krade, třetí už nastoupil do výkonu trestu a pár kamarádíčků nejspíš šňupe kokain před hlasováním, ale o tom zatím můžeme pouze a jen polemizovat.
Každopádně víte koho volím já, no přece prázdnou obálku, protože nejít vůbec je zlo a defakto jim dáváte volnou ruku...přeji všem slušným lidem pohodový den a více optimismu do konce týdne 🫷😊🫸
Nejít, nebo prázdná obálka je totéž. Vždy váš hlas přepočtem připadne někomu, koho volit nechcete. Akorát že to na rozdíl od platné volby nijak neovlivníte.
Ta kalkulačka je ptákovina! Mám svého kandidáta a vyšel mi pravý opak. Myslím kvůli tomu, že z testu bylo zcela vyjmuto NATO a na jeho úkor posilována EU, což je podle mne zbytečné štěpení síly.
Koukal jsem chvíli po dlouhé době na pořad paní Tománkové na Primě. Nekoukám na to od doby kdy si tam paní Tománková zve velmi často komunistku Konečnou . Paní Schillerová mi přijde,že strašně zestárla,ale názory má ještě horší než měla.Přijde mi ,že "mele" pořád dokola ty samé nesmysly,chování má jak řeznický pes,skáče do řeči,opakuje nesmysly,prostě do vrcholné političky má daleko. A ještě občas uráží a neprávem podezřívá ,ale to má pochycené od Babiše.Ten se také neumí chovat a je za hulváta
Než hnutí ANO,SPD a jim podobní?🤮To už bude lepší volit cvičenou opici a dopadne to lépe🤣
Rozumní lidé budou volit budoucnost pro své děti a blízké a nenechaji se
oblbnout plakáty s Vrecinovou a Vondrou ze Spolu,kterým jde jen a jen
o vlastní korýtko.Tyto kandidáti nikdy nic pro nás neudělali.
Proto NEVOLIT !!!!
Seznam dělá neskutečnou manipulaci. Bůh ví, jak je nastavená ta "kalkulačka". Bylo by na čase udělat čistku.
Jo, a vyzkoušel jste ji vůbec?
Snad víte jaké jsou Vaše preference, tak to stačí jen porovnat...
Mě výsledek "kalkulačky" nepřekvapil, koresponduje s mými preferencemi poměrně přesně. Tak jakou "čistku" to máte na mysli?
ne seznam nám natlačí farského a nerudku-fotky jsou už tu...stydte se....jsem zvědav ,kdy vás lidi prokouknou..
Těžko říct,blbců je hodně....😮💨
Nejlepší je tyto volby bojkotovat, to by to musel ale udělat jednotně celý národ.
Všichni kandidáti se ženou jen za velkým platem a pak velkým důchodem. A pak nás budou z Bruselu obšťastňovat hovadinami typu víčka na PET láhvích.
Presne jak jste to napsal koryto a velke penize viz--Zdechovsky,Konecna a jini.