Dva pisálkové, poblouznění Fialou a jeho exkrementní tlupou nám tady chtějí radit, koho máme volit ? Tak určitě ne eurohujery, což jsou všichni kandidáti Pětikoalice, takže si kupte kapesníky Mahdalová-Škope, po sečtení hlasů budete plakat.
Tak nevím to jsou otázky které mě ve většině případů vůbec nezajímají. Jestli je tohle všechno o čem EU rozhoduje tak potom je opravdu na nic. Ale věřím že to tak není a byly kladeny účelově nezajímavé otázky aby byl výsledek ovlivněn tím správným směrem.
...kalkulačka, volební kalkulačka ? Zbytečně složité.
Účinnější jedůsledně poslouchat pana premiéra, členy Vlády ČR. Denodenně poskytují volební školení. Zcela zdarma, bezplatně a hlasitě všem, kteří funkční CNS mají, umí tak vyslechnout sdělení a umí posoudit reálnosti okolo sebe a vyhodnotit děje a fakta okolo sebe za poslední období.
A pak se ve vlastním, i v zájmu svý potomků rozhodnout, koho volit do EU a koho nevolit,
Jak říkali komunisté. Dělnická třída bude ochutnávat plody své práce prostřednictvým svých volených zástupců. Tedy doporučuji Dostálovou, ta toho umí
ochutnat, FAKT hodně ..
Uvidíme co do budoucna vyleze z tebe.
Volební kalkulačka mě nenapoví. Vím přesně proč nikdy nevolit někoho z pětikolky. Radši satana než je. Není nikdo horší za to co dělají lidem. Nebuďte líní a přijďte k volbám.
Poslední volby vyzývali politici ať jdou lidi k volbám. Tak jedna dívka které bylo 22 let se rozhodla že taky půjde akorát že se nezajímala o politiku a nevěděla koho volit. Vyhledala kalkulačku a jediný co do ní zadala, bylo že tu nechce utečence. Vypadl jí Okamura, kterého potom volila.
Když mi to známá vyprávěla, tak jsem si jenom povzdechl a řekl ,,ty vole,,. A to se říká že v jednoduchosti je krása. Ale ta jednoduchost nesmí být na duši a v hlavě.
Nikdo žádnou KALKULAČKU na volby do EU nepotřebuje. Každý ví předem koho má volit a koho ne. Ti co tam byli do teď, neudělali skoro nic. Jen žvanit o ničem a hlavně si udržet svoje korýtka. Viz debaty v TV. Musí být změna v EU a to radikální. Každý stát v EU je suverenní zemí s vlastními zákony.
A která strana nebo hnutí vám tu radikální změnu nabízí??
Nefunguje, polovinu z těch, kdo mi vyšli, bych nikdy nevolila. Úplně tam chybí to nejdůležitější - jestli nejsou navržení kandidáti lháři, podvodníci a zloději. Program vytvoří aniž by ho chtěli plnit, jen aby byli zvoleni.
Vzhledem k tomu, že jsem proti EU, která nám jen nařizuje, co smíme a nesmíme, tak jsou pro mě tyto volby ztráta času a zbytečně vyhozených peněz. Ten, kdo se tam dostane tam stejně bude jen s vidinou lehce nabytých peněz za nic.
Díky EU se máme tak dobře jako nikdy, a i přes mnohé nepřijatelné výplody europarlamentu, EK a dalších je členství v EU pořád to nejlepší, co nás mohlo potkat. A ten kdo to nevidí, toho u voleb opravdu postrádat nebudeme.
Nepotřebuji žádnou volební kalkulačku, mám svůj zdravý rozum a vidím co se tady děje. Rozhodně nebudu volit nikoho, koho nezajímá budoucnost naší země, ale poslušně dělá co se mu nakáže jen proto, aby se zavděčil......
Nedělejte z lidí hlupáky.