1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Dva pisálkové, poblouznění Fialou a jeho exkrementní tlupou nám tady chtějí radit, koho máme volit ? Tak určitě ne eurohujery, což jsou všichni kandidáti Pětikoalice, takže si kupte kapesníky Mahdalová-Škope, po sečtení hlasů budete plakat.

6
Před 1 rokem

Tak nevím to jsou otázky které mě ve většině případů vůbec nezajímají. Jestli je tohle všechno o čem EU rozhoduje tak potom je opravdu na nic. Ale věřím že to tak není a byly kladeny účelově nezajímavé otázky aby byl výsledek ovlivněn tím správným směrem.

13
Před 1 rokem

...kalkulačka, volební kalkulačka ? Zbytečně složité.

Účinnější jedůsledně poslouchat pana premiéra, členy Vlády ČR. Denodenně poskytují volební školení. Zcela zdarma, bezplatně a hlasitě všem, kteří funkční CNS mají, umí tak vyslechnout sdělení a umí posoudit reálnosti okolo sebe a vyhodnotit děje a fakta okolo sebe za poslední období.

A pak se ve vlastním, i v zájmu svý potomků rozhodnout, koho volit do EU a koho nevolit,

2
Před 1 rokem

Jak říkali komunisté. Dělnická třída bude ochutnávat plody své práce prostřednictvým svých volených zástupců. Tedy doporučuji Dostálovou, ta toho umí

ochutnat, FAKT hodně ..

10
Před 1 rokem
Zdeněk Kleprlík

Uvidíme co do budoucna vyleze z tebe.

3
Před 1 rokem

Volební kalkulačka mě nenapoví. Vím přesně proč nikdy nevolit někoho z pětikolky. Radši satana než je. Není nikdo horší za to co dělají lidem. Nebuďte líní a přijďte k volbám.

14
Před 1 rokem

Poslední volby vyzývali politici ať jdou lidi k volbám. Tak jedna dívka které bylo 22 let se rozhodla že taky půjde akorát že se nezajímala o politiku a nevěděla koho volit. Vyhledala kalkulačku a jediný co do ní zadala, bylo že tu nechce utečence. Vypadl jí Okamura, kterého potom volila.

Když mi to známá vyprávěla, tak jsem si jenom povzdechl a řekl ,,ty vole,,. A to se říká že v jednoduchosti je krása. Ale ta jednoduchost nesmí být na duši a v hlavě.

8
Před 1 rokem

Nikdo žádnou KALKULAČKU na volby do EU nepotřebuje. Každý ví předem koho má volit a koho ne. Ti co tam byli do teď, neudělali skoro nic. Jen žvanit o ničem a hlavně si udržet svoje korýtka. Viz debaty v TV. Musí být změna v EU a to radikální. Každý stát v EU je suverenní zemí s vlastními zákony.

6
Před 1 rokem
Václav Sleza

A která strana nebo hnutí vám tu radikální změnu nabízí??

Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Nefunguje, polovinu z těch, kdo mi vyšli, bych nikdy nevolila. Úplně tam chybí to nejdůležitější - jestli nejsou navržení kandidáti lháři, podvodníci a zloději. Program vytvoří aniž by ho chtěli plnit, jen aby byli zvoleni.

1
Před 1 rokem

Vzhledem k tomu, že jsem proti EU, která nám jen nařizuje, co smíme a nesmíme, tak jsou pro mě tyto volby ztráta času a zbytečně vyhozených peněz. Ten, kdo se tam dostane tam stejně bude jen s vidinou lehce nabytých peněz za nic.

4
Před 1 rokem
Yveta Loucká

Díky EU se máme tak dobře jako nikdy, a i přes mnohé nepřijatelné výplody europarlamentu, EK a dalších je členství v EU pořád to nejlepší, co nás mohlo potkat. A ten kdo to nevidí, toho u voleb opravdu postrádat nebudeme.

5
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Nepotřebuji žádnou volební kalkulačku, mám svůj zdravý rozum a vidím co se tady děje. Rozhodně nebudu volit nikoho, koho nezajímá budoucnost naší země, ale poslušně dělá co se mu nakáže jen proto, aby se zavděčil......

Nedělejte z lidí hlupáky.

14
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt