Základem pro výběr témat pro volební kalkulačku jsou nejnovější průzkumy agentur o tom, jaká témata považují potenciální voliči za důležitá.
---
V globále jsme tedy na tom výborně, když nás dle výběru témat nezajímají témata drahých energií, kriminality v souvislosti s nelegálními imigranty, kartelové ceny...🤐
Já myslel, že článek je o volbách do EU, a zatím tady v komentářích jenom čtu o válce na Ukrajině. Evropa asi NEMÁ jiné problémy.
Další manipulace lidí.Pětikolka se bojí,že už ji nikdo volit nebude.Já určitě teto zaprodané ukrajinské vládě hlas nedám.
Přes tak 👍
Vyslo mi to, co uz mam davno rozhodnute, takze za mne to asi funguje, ovsem ty otazky jsou silene, jestli se timhle zaobira EU, umele vytvarene problemy, aby meli asi co delat...naprosto zbytecna instituce, vsechno by si klidne mohli delat sami staty a usetrilo by se za ten neskutecny moloch
Nepotřebuji kalkulačku na to abych věděl , že má vyhrát Filip Turek!
Já jsem si to pro jistotu v kalkulačce ověřil a mám to stejně!
Tak mně vyšlo, že bych měl volit stranu o jejíž existenci jsem neslyšel. Asi se budu muset uchýlit v názorech více ke kompromisům.
To je paskvil, nikoliv volební kalkulačka. Některé otázky jsou návodné a mnohé nesmyslné až demagogické, viz např. "Souhlasíte s tím, aby se ve všech zemích EU zrušil zákaz manželství pro osoby stejného pohlaví?"
Co je na te otazce demagogickeho?
Tyto volby jsou stejně naprosto zbytečné a proto já jako tradiční volič ODS si přeji aby celé to spolu+ starostové a piráti dostali pořádný políček.......aby začali trochu
o sobě přemýšlet v souvislosti s tím že by pomalu byli schopni na sítí X vyhlásit rusku, kvůli ukrajině , válku.
Byl jsem členem ODS 14 let a NYNÍ se za toto logo STYDÍM !!!!!
Volit všechno ale NE 5 koalici.
Žádná kalkulačka není potřeba člověk sí udělá svůj názor a zvolí si toho kdo to myslí s Českou republikou dobře a ne ty kteří chtějí abychom lezli do zadku EU Chceme aby Český národ byl hrdý na svou vlast.
Prázdná fráze, pro silnou ekonomiku potřebujeme € a silnou EU.
Jasné Osman!