1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Nově zvolený Evropský parlament by měl odsouhlasit nový status poslance EP, jehož funkce by měla být čestná za jedno euro ročně. Ostatně třeba W. Churchill byl po válce členem Horní sněmovny lordů za jednu libru ročně.

12
Před 1 rokem
Pavel Molík

v tom případě ale potřebují jiný zdroj příjmů, a tímž pádem se nebudou mít čas věnovat práci poslance

3
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Vyšlo mi STAČILO a já je opravdu asi jako chvimír budu volit... podnikatel, lékař, politik atd.

14
Před 1 rokem
Jiří Langweil

V životě jsem Komanče nevolil, ale teď je to asi jediná možná volba a v kalkulačce mi to vyšlo na 73%.

18
Zobrazit další reakci
Před 1 rokemUpraveno

Seznam zprávy to samozřejmě je trochu manipulativní. Je tam málo o migraci z jihu, což je asi to nejdůležitější, co má na EU největší negativní dopad. U mě vyhrála strana, kterou jsem chtěl volit -detiktivova - Šlachtova Přísaha, bohužel tam mají Turka se Zaptery (podvod). A ještě mám nahoře ANO.

2
Před 1 rokem

Je to krásný pocit, když mé upřímné odpovědi jsou kompletně a zcela opačné odpovědím stran, které opravdu ale opravdu volit nechci 😇 takové ověření, že nejde jen o nesympatie (na takovém základě je velký nerozum volit), ale skutečně o opačné názory.

Děkuji

👌

4
Před 1 rokem

Kdo ma v hlave rozum nepotrebuje Kalkulacku.Kdyz dosla obalka s volebnimi listky jsem zdesen z toho kolik je stran a kolik lidi se dere o dobre placene koryto.Nevim proc je tam tolik duchodcu copak nemame mlade lidi ...

5
Před 1 rokem
Jaroslav Brnak

Boj o "koryto" začíná vrcholit-Taťka (ročník 1898)mi tehdy jako dospívajícímu říkával-tehdy ,když bylo po vzniku Československé republiky,bylo v politice 26 politických subjektů,kteří podobně,jako dnes se mezi sebou hádali,škorpili,mnohdy se nebyli schopni dohodnout i o takových banalitách,jako příkladně jezdit místo vlevo,vpravo až do doby ,když nastal zlom/diktát od okupanta-cizince a do 48 hodin se jezdilo vpravo.Jméno si doplníte sami,nebo ne?

Před 1 rokem

Já bych ty vaše přiblblé prognostiky okamžitě zrušil , protože nahráváte opět pravici , protože víte , že opozice by stoprocentně vyhrála se svými nejméně osmdesáti procenty . Víme , že kdyby se všechny pravicové strany spojily , tak nedosáhnou ani poloviny hlasů . Ostatní okolo voleb je manipulace . Zapoměli jste zdůraznit , že ANO to nemůže vyhrát , protože mají v čele zločince , který chce zavést na tomto světě mír a ne americko-ruskou válku . Jinak přeji všem pravím Čechům , kteří věří v mír a svobodu KRÁSNÝ DEN !!!

8
Před 1 rokem

Vykašlete se na kalkulačku! Hlavně nevolte všechny zrádce, kteří jsou u moci a kteří se snaží všemi prostředky zničit náš národ. Volte kohokoliv, kdo má zájem zlikvidovat EU v této podobě!

16
Před 1 rokem

Pořád mi ta kalkulačka říká, jdi a vol rozumem. Ne migraci, ne zelené totalitě. Ano pro suverenitu státu a pro tržní hospodářství.

No a na konci vždy ta kalkulačka napíše. "Jestli máš dost rozumu, tak budeš volit Filipa Turka!"

No tak jdu a budu volit číslo 9!

Kdo jdete taky? Ať ukážeme fialákům kolik nás je!

8
Před 1 rokem

Hlavně nevolit ty strany, které stále něco slibují ( a nakonec neplní), ale volit ty strany, co již něco v minulosti dokázaly, čím prospěly obyvatelstvu, a které volební sliby plnily.

7
Před 1 rokem
Jiří Hájek

A to jsou prosím které? To je taková paní Colombová trochu si myslím...

5
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 1 rokem

Seznam se rozhoupal ovlivňovat tupé voliče bez vlastního názoru ?Kdo se o politiku nezajímá stejně k volbám nejde.A kdo jo ,má ve výběru jasno.Třicetiprocentní účast rozmělníme do velkého množství stran a uskupení s minimální nadějí na úspéch.Vyhrají jen kandidáti silných stran a koalic.Nač vhazovat hlas pidistraně?

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt