Myslím, že většina národa má jasno v tom,koho už nikdy nevolit.😁
Ani jednoho darebáka ani jednu stranu co momentálně vládne.
Stačila by jedna otázka : Má se EU přestat sr... do života obyčejných občanů a do fungování jednotlivých států?
Peníze a jiné výhody z EU ano, ale pravidla a povinnosti... to ne-e.
Koho mi to jen připomíná?
No, mně v průzkumu vyšla na prvním místě p. Konečná a potom p. Rajchl a dále p. Turek. Tak nevím, komu z těchto 3 to hodím.
Ano bylo u mne podle této kalkulačky.na 70% a Spolu 41%.
Pokud byste měl vybírat z těchto tří možností, tak Filip Turek musí pro vás být přeci jasná volba. 🙏🏼🙏🏼
Jít nebo nejít k volbám ? Zkusím 26, i když s většinou názoru souhlasím- není koho vybrat, ale pokud to necháme tak,tak nás-obyčejné lidí všichni mocipáni oškubou o to, co ještě máme ! Já sám nyní bojuji proti policii,státním zastupitelům a soudu-a víte jak to u nás, v malé,hezké republice chodí ? Jsme ZKORUMPOVANÝ STÁT ? A EU ? Jejich diktatura už je za hranou ! Tak se rozmyslete, asi je dobré schovávat hlavu do písku ! Nikdy jsem nebyl v žádné straně,jen jsem naslouchal těm lepším názorům, které by nás střední třídu /byla motorem hospodářství/ nechali svobodně žít a přežít !
Otázky kalkulačky jsou zjednodušené, zavádějící nebo nedostatečně konkrétní, resp. se na ně nedá jednoznačně odpovědět, příp. se ptají na záležitosti jejichž podstata je jinde.
Např:
* Dovozní cla na čínské elektrické automobily by měla být zvýšena.
* Pro kvalifikované pracovníky by mělo být snazší přestěhovat se do Evropské unie.
Volební kalkulačka bohužel nepomůže. Jelikož co teď plácaj ze budou prosazovat, a poté co budou opravdu prosazovat jsou dvě naprosto odlišné věci. Chce to se zajímat o to, co opravdu ti naši “zástupci” poté reálné dělají. Na což opravdu většina lidi nemá čas, a na to se u těch předvolebních slibů spoléhá.
Tak podle kalkulačky nejlépe splňuje mé přestavy Nevolte.Urza.cz.
kdo vede úspěšný boj za evropské hodnoty?kdo je motorem ekonomiky ČR?kdo je pevnou a nezlomnou hrází proti zaprodanci Kremlu Babisovi?díky komu naši ukrajinsti přátelé zasazují ty nejtvrdší údery ruskému imperialismu?díky komu nás naši spojenci v Usa mají nejraději s celého východního bloku?volba je jasná!pod vedením Péťikoalice vstříc světlým zítřkům!
Určitě,darmojedy,co kývají zájmům západu.... Konečná, PROMOPRO Vondra,to je sestava....😄😄😄
Konečnou bych určitě bral.
Kdy už přijde někdo s návrhem zrušit nějaký zákaz nebo vygumovat nějakou byrokracii? Já chci žít ve svobodném světě a myslím si, že jsem dostatečně rozumný, abych věděl co už je za hranou a co ne. To do jakého kontejneru mám vyhodit obal se nikde nedočtu aniž bych neabsolvoval půldenní přednášku o odpadech, ale hlavně, že tam musí být milion řádků byrokracie i když to nikdo nečte (stačil by jeden barevný puntík). Na jednu stranu chceme ekologii, na druhou stranu nám v kdejakém obchodě cpou figurky, samolepky, plyšáky, které každý nejdéle za týden vyhodí. HOMOpáry spolu chtějí být, proč ne, stejně jim v tom nikdo nezabrání, ale ať se tomu říká jinak než manželství. Rum a pomazánkové máslo takové právo taky nemají. Všichni se předhánějí, kdo vymyslí nejlepší nařízení nebo nejlepší zákaz, ale že v jednoduchosti je síla, to nikdo neřeší. Toto není svobodný svět, na každém rohu kamera, ve všem nacpané GPS sledování, nic nesmím aniž bych neměl helmu pás nebo průkaz. Svět se změnil myslím k horšímu. Ekologie za cenu oslabení konkurenceschopnosti je taky nesmysl. Naše děti budou dýchat čistý vzduch s holým zadkem. Přechod na ekologičtější zdroje je jistě písní budoucnosti, ale nikdo by se neměl nutit násilím pokud neuzná sám, že je to nejen ekologické, ale i výhodné. Hlavně na to musí být zdroje. Na západ jim to tak přijde, ale my jsme se ještě úplně neoklepali z pozice rozvojové země a za stávající situace to hned tak nebude.