No rozhodně ne ty, co stále prosazují tuhle naprosto nezvladnutou migraci.
EU rozhodně není dokonalé společenství, prostě je takové, jako my lidé. Spojili jsme se při hokeji, ale klidně si podřízneme krky při debatě, jaký je ten správný guláš.
Chybí nám všem sebereflexe, po volbách budou nejvíce kvičet ti, co k nim nešli, protože "to nemá cenu". Ti by měli držet hubu a krok.
Dalších 60% voličů jsou vesměs nepříliš inteligentní lidé, kteří budou volit největší slibotechny: Do důchodu ve dvaceti a 100.000 Kč minimum. 😂
Já už jsem hlasoval. Můj hlas dostala "modrá volební urna" na papír. Je mi úplně jedno, kdo vyhraje volby, stejně jako vždy, když se hlasuje o důležitých věcech, tak se naši zástupci zdrží hlasování. Jak se říká, aby se vlk nažral a koza zůstala celá.
Nejdůležitější je vědět v jaké frakci poslanci po volbách budou. Babiš tady říká to co lidé chtějí slyšet ale jeho poslanci (Jourová a Charanzová) se chovají úplně opačně. Jsou ve stejné frakci jako současné vedení EU. To samé Starostové TOP 09 , Lidovci, Piráti.
Taky ta frakce má Babiše plné zuby.
Nevím, jak ostatní strany, ale Piráti jsou v jiné frakci, než ANO.
Před pár dny jsem vybíral nějakou stranu, kterou bych mohl volit. V prvních minutách jsem vyselektoval 24 stran co byly pro mě nevolitelné a zbylo šest co se dají trochu volit. Bohužel ani jedna strana není úplně pro mě a proto mám i v té kalkulačce jen 51%. Docela je to děs.🤮
jak u každých volbách budou slibovat a slibovat a stejně nic nesplní tak koho má lidé volit jeden za 18 a druhý bez 2 za 20 jen a jen pro peníze měla by to být čestná funkce pak by se tam tak nervaly
Je hodně úsměvné, když nám nějaká volební kalkulačka radí, koho volit. Jestli ono to nebude cílené 😉
Nebo šílené...
Nenapoví.
K čemu kalkulačka - vždyť je všechny znáte - strany koalice předvolební sliby neplní a vzájemně se podporují.
Já bych byl pro celý Evropský parlament zrušit. Stejně vymýšlí jenom blbosti a kraviny. Evropská unie je naprosto k ničemu. To by se ušetřilo peněz. A Mohlo použít k něčemu užitečnému.
Je třeba volit takové strany které mají v programu odvolatelnost neschopných a protilidových prolhaných politiků kterých je v pětikoalici spousta.