1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

ANO vím

3
Před 1 rokem

Všichni se dramaticky dohadují, kdo je lepší, koho volit, ale myslím, že je to úplně jedno. Ten, kdo se tam dostane stejně nebude mít žádné slovo, bude jen poslouchat a dělat, co nařídí vrchnost EU, ale hlavně za to bude mít nekřesťanský penízky... 🙂

10
Před 1 rokem

Vím koho volit a taky koho nevolit.

Spoléhám na svou hlavu a žádnou volební kalkulačku nepotřebuji.

Babiš, Okamura ani Konečná můj hlas nedostanou.

6
Před 1 rokem

Není slušné nejen něco někomu napovídat, když je zde zaručené právo svobodně se rozhodnout volit. Volební kalkulačka je to samé. Neovlivňujte takto volby, lidé vás za to nepochválí a mediální reputaci si tak nezajistíte.

5
Před 1 rokem
Milan Sýkora

Mně to celkem vyšlo.

Před 1 rokem

Víte koho volit? pomůže vás z manipulovat volební kalkulačka.... nepotřebují žádnou kalkulačku prostě buď to chci hodit jemu za stranu yx nebo jinému

9
Před 1 rokem

JAK řeší kalkulačka KOALICI SPOLU ?

Jaké odpovědi se počítají ? VONDROVY NEBO NIEDERMAYEROVY ???

Catchall Coalition 🤣🤣🤣

16
Před 1 rokem

Stačilo v čele s Konečnou ví co tu komunisté napáchali na vlastních českých lidech . Teď se ohání češstvím.Tak tuhle instituci nikdy více.

14
Před 1 rokem
Dagmar Liskovcova

Kolik vám je, že hodnotíte dobu, kdy tu byli komunisté. Víte o tom houby a plácáte nesmysly. Taková svinstva co se dějí teď, za doby socializmu nebyla.

19
Před 1 rokem

😄 😄 😄

Kdybyste přesto nevěděli, zeptejte se mně...

2
Před 1 rokem
Alexandr Dlask

Poraď všem.

Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Ano vím přesně koho volit.. Volí se mezi menším a větším zlem.. A každý kdo jde k volbám přijal zlo jako relevantní alternativu takže morálně absolutně selhal.. Takže volíme.. NIKOHO.

6
Před 1 rokem
Petr Fiala

Kdo nevolí, volí též. Jak myslíte, že se dostali v současnosti k veslu zelení fanatici ? Zase až tolik jich není. Ale když je to naprosté většině lidí jedno (jako třeba vám), tak tu převahu snadno získají - a pak se z toho jejich údělu pokálíme úplně...

1
Před 1 rokem

Lidi přemýšlejte je mnoho stran které se tam nedostanou a jejich hlasy propadnou, proto dobře zvažte komu dáte hlas.

11
Před 1 rokem
Rudolf Počepický

To je pro mě nepřijatelný pohled.

Zobrazit další 4 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt