ANO vím
Všichni se dramaticky dohadují, kdo je lepší, koho volit, ale myslím, že je to úplně jedno. Ten, kdo se tam dostane stejně nebude mít žádné slovo, bude jen poslouchat a dělat, co nařídí vrchnost EU, ale hlavně za to bude mít nekřesťanský penízky... 🙂
Vím koho volit a taky koho nevolit.
Spoléhám na svou hlavu a žádnou volební kalkulačku nepotřebuji.
Babiš, Okamura ani Konečná můj hlas nedostanou.
Není slušné nejen něco někomu napovídat, když je zde zaručené právo svobodně se rozhodnout volit. Volební kalkulačka je to samé. Neovlivňujte takto volby, lidé vás za to nepochválí a mediální reputaci si tak nezajistíte.
Mně to celkem vyšlo.
Víte koho volit? pomůže vás z manipulovat volební kalkulačka.... nepotřebují žádnou kalkulačku prostě buď to chci hodit jemu za stranu yx nebo jinému
JAK řeší kalkulačka KOALICI SPOLU ?
Jaké odpovědi se počítají ? VONDROVY NEBO NIEDERMAYEROVY ???
Catchall Coalition 🤣🤣🤣
Stačilo v čele s Konečnou ví co tu komunisté napáchali na vlastních českých lidech . Teď se ohání češstvím.Tak tuhle instituci nikdy více.
Kolik vám je, že hodnotíte dobu, kdy tu byli komunisté. Víte o tom houby a plácáte nesmysly. Taková svinstva co se dějí teď, za doby socializmu nebyla.
😄 😄 😄
Kdybyste přesto nevěděli, zeptejte se mně...
Poraď všem.
Ano vím přesně koho volit.. Volí se mezi menším a větším zlem.. A každý kdo jde k volbám přijal zlo jako relevantní alternativu takže morálně absolutně selhal.. Takže volíme.. NIKOHO.
Kdo nevolí, volí též. Jak myslíte, že se dostali v současnosti k veslu zelení fanatici ? Zase až tolik jich není. Ale když je to naprosté většině lidí jedno (jako třeba vám), tak tu převahu snadno získají - a pak se z toho jejich údělu pokálíme úplně...
Lidi přemýšlejte je mnoho stran které se tam nedostanou a jejich hlasy propadnou, proto dobře zvažte komu dáte hlas.
To je pro mě nepřijatelný pohled.