1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Je to tak, jen mi tam u několika otázek chyběla odpověď nemám názor na tuto tématiku, tak jsem v takovém případě dával odpověď ne. Když nevím, tak radši nic nevymýšlet, nenařizovat, nezakazovat.

1
Jan Ackermann

Údajně když se nezatrhne odpověď, naskočí 0

1
Před 1 rokem

Koho volit nebudu mám jasno i bez kalkulačky, ještě podumat, komu naopak svůj hlas dám.

6
Před 1 rokem

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Evropský neschopný a prolhaný moloch zvaný EU mne nezajímá, tedy ani jejich tzv. parlament. Proto nevolím.

1
Před 1 rokem
Zdeněk Suchý

To je to nejhorší ...nevolit a pak brečet jak jsou všichni zlí....

11
Před 1 rokem

To jako myslíte vážně, že máme volit podle nějaké priblble kalkulačky a momentálních preferencí?!

Volit budu vždy toho,s jehož vizemi se ztotožňuji a komu věřím.

12
Před 1 rokem
Karel Hybš

Tak právě ta kalkulačka by vám měla vybrat stranu, která má stejný program (stejné vize) jako vy, aniž byste musel pročítat jejich program - resp. vypsat strany, které se s vašimi požadavky nejvíce shodují.

A jestli volíte podle toho komu věříte, tak to vám závidím. Já neznám jediného člověka, který do EUP kandiduje. Věřit mohu tak max. manželce, zbytek je slepá víra.

2
Před 1 rokem

Každý volí komu věří. Nepotřebuje žádnou kalkulačku 🫣

12
Před 1 rokem

Nevím. Klíčová je slušná znalost anglického jazyka a to jsem nikde nečetl. Pokud nemají kandidáti dobrou znalsot aspoň angličtiny, tak tam nemají co dělat, protože v těch výborech, jak jsem slyšel, žádného překladatele nemají.

5
Před 1 rokem

Nepotřebujeme Vaše kalkulačky, my normálně myslící lidé máme jasno.

Děkujeme za Vaše rady.

4
Před 1 rokem
Hedvika Štaveldova

Tak co tu delas?

2
Zobrazit dalších 7 reakcí
Před 1 rokem

Děkuji za kalkulačku, teď je volba jasná, rozhodně nikoho z pětikoalice. Při pomyšlení na Nerudovou, Kolaju, nebo Zdechovského jsem se otřepal hrůzou.

22
Před 1 rokem

No tvl. vyšel mi Okamura. Nu což,vyndám lístky stran a hnutí co jsou dnes v Parlamentu a zbytek ...... holt vytáhnu náhodný list,jako králíka z klobouku. A asi bych neměl chodit k těmhle EU volbám,když jsem nebyl pro vstup. Ještě je čas. 🙂

8
Před 1 rokem

Hlavně třeba s tímhle jít do EU mě docela baví. 😄 č.15

"Proto je naším cílem využít naši činnost v EP k tomu, abychom přiblížili EU k rozpadu, popř. usnadnili Czexit, jako se to Nigelu Farageovi podařilo s Brexitem."

Nesnášim EU, ale rád se v ní napakuju. Penízky nevadí.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt