Je to tak, jen mi tam u několika otázek chyběla odpověď nemám názor na tuto tématiku, tak jsem v takovém případě dával odpověď ne. Když nevím, tak radši nic nevymýšlet, nenařizovat, nezakazovat.
Údajně když se nezatrhne odpověď, naskočí 0
Koho volit nebudu mám jasno i bez kalkulačky, ještě podumat, komu naopak svůj hlas dám.
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Evropský neschopný a prolhaný moloch zvaný EU mne nezajímá, tedy ani jejich tzv. parlament. Proto nevolím.
To je to nejhorší ...nevolit a pak brečet jak jsou všichni zlí....
To jako myslíte vážně, že máme volit podle nějaké priblble kalkulačky a momentálních preferencí?!
Volit budu vždy toho,s jehož vizemi se ztotožňuji a komu věřím.
Tak právě ta kalkulačka by vám měla vybrat stranu, která má stejný program (stejné vize) jako vy, aniž byste musel pročítat jejich program - resp. vypsat strany, které se s vašimi požadavky nejvíce shodují.
A jestli volíte podle toho komu věříte, tak to vám závidím. Já neznám jediného člověka, který do EUP kandiduje. Věřit mohu tak max. manželce, zbytek je slepá víra.
Každý volí komu věří. Nepotřebuje žádnou kalkulačku 🫣
Nevím. Klíčová je slušná znalost anglického jazyka a to jsem nikde nečetl. Pokud nemají kandidáti dobrou znalsot aspoň angličtiny, tak tam nemají co dělat, protože v těch výborech, jak jsem slyšel, žádného překladatele nemají.
Nepotřebujeme Vaše kalkulačky, my normálně myslící lidé máme jasno.
Děkujeme za Vaše rady.
Tak co tu delas?
Děkuji za kalkulačku, teď je volba jasná, rozhodně nikoho z pětikoalice. Při pomyšlení na Nerudovou, Kolaju, nebo Zdechovského jsem se otřepal hrůzou.
No tvl. vyšel mi Okamura. Nu což,vyndám lístky stran a hnutí co jsou dnes v Parlamentu a zbytek ...... holt vytáhnu náhodný list,jako králíka z klobouku. A asi bych neměl chodit k těmhle EU volbám,když jsem nebyl pro vstup. Ještě je čas. 🙂
Hlavně třeba s tímhle jít do EU mě docela baví. 😄 č.15
"Proto je naším cílem využít naši činnost v EP k tomu, abychom přiblížili EU k rozpadu, popř. usnadnili Czexit, jako se to Nigelu Farageovi podařilo s Brexitem."
Nesnášim EU, ale rád se v ní napakuju. Penízky nevadí.