To by mne zajímalo, koho současná Pětikoalice nezklamala či ho dokonce nepodvedla tím, že něco tvrdila před volbami a pak udělala zcela něco jiného ?
To platí pro každou stranu, která se kdy dostala do vlády.
Volba STAČILO je pro mne jako jasná. Právník judr Ondřej Dostál je mým favoritem. Ale i další odborníci jsou příslibem mě jako chcimírovi v lepší reprezentaci než takové Jourové či Niedermayera.
Ne, nevíme koho máme volit, tak čekáme, co nám poradí pro-pětidemoliční pisálci Kateřina Mahdalová a Michal Škopek.
Ukrajinci berou víc peněz než kdejaký pracovník ve firmě, který tam dělá 20-30let, takže strany které s nimi sympatizují,to je petikola ty se o nás rozhodě volit nebudou.
Písněte prosím ještě něco na večer ať se mi při pohádce hezky usíná. 😀😉
Zajímavý, nejvíc mi odpovídá komunistka, Rajchl, čssd, ANO, Turek a SPD.
Takže vlastně můžu volit libovolně z jednoho okraje po druhej.
Jen tady ne vládní skvadru... To i u Urzy mám větší shodu 😄
Volební kalkulačka? Co to proboha je to lidi nemají rozum? Co v tom Evroparlamentu předváděli doteď myslím všem bohatě stačilo. Sám za sebe mám jasno jdu volit Turka.
A ten kromě žvanění na sítích předvede co? 😳 🤣 Stejně se všechno rozhoduje na úrovni premiérů zemí EU, tihle pricmrndávačito to nakonec vždy odhlasují v souladu se svými vládami... 😀
Volebni kalkulacky jsou nesmysl, kdyz druhy den po volbach je vsechno jinak a sliby nebyly zarazeny do ekonomickeho ramce. Jo takhle tabulka pravdomluvnosti kandidatu to by bylo lepsi.
Tak já se řídím vlastní hlavou takové pomůcky jako je ta kalkulačka je pro hlupáky ještě když se k ní hrdě přidají a ohání se časem.To k těm volbám radši ani nechodte.
Přesně
I "mimozemstani.eu" u mě dopadli lépe než celá vládní sebranka dohromady. Raději ani nevědět, co tito exoti z vládních stran mají za EU volební program, když skončili v mém žebříčku až za mimozemšťany 😄
Vyšla mi shoda s Přísahou a Motoristy 89%. Pro Filipa Turka jsem rozhodnutý od doby, co oznámil kandidaturu, takže u mě žádná změna.