1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

To by mne zajímalo, koho současná Pětikoalice nezklamala či ho dokonce nepodvedla tím, že něco tvrdila před volbami a pak udělala zcela něco jiného ?

16
Před 1 rokem
Jiri Skyba

To platí pro každou stranu, která se kdy dostala do vlády.

1
Před 1 rokem

Volba STAČILO je pro mne jako jasná. Právník judr Ondřej Dostál je mým favoritem. Ale i další odborníci jsou příslibem mě jako chcimírovi v lepší reprezentaci než takové Jourové či Niedermayera.

12
Před 1 rokem

Ne, nevíme koho máme volit, tak čekáme, co nám poradí pro-pětidemoliční pisálci Kateřina Mahdalová a Michal Škopek.

12
Před 1 rokem

Ukrajinci berou víc peněz než kdejaký pracovník ve firmě, který tam dělá 20-30let, takže strany které s nimi sympatizují,to je petikola ty se o nás rozhodě volit nebudou.

5
Před 1 rokem
Vajnarekj Josef

Písněte prosím ještě něco na večer ať se mi při pohádce hezky usíná. 😀😉

1
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Zajímavý, nejvíc mi odpovídá komunistka, Rajchl, čssd, ANO, Turek a SPD.

Takže vlastně můžu volit libovolně z jednoho okraje po druhej.

Jen tady ne vládní skvadru... To i u Urzy mám větší shodu 😄

9
Před 1 rokem

Volební kalkulačka? Co to proboha je to lidi nemají rozum? Co v tom Evroparlamentu předváděli doteď myslím všem bohatě stačilo. Sám za sebe mám jasno jdu volit Turka.

8
Před 1 rokem
Tomáš Vacátko

A ten kromě žvanění na sítích předvede co? 😳 🤣 Stejně se všechno rozhoduje na úrovni premiérů zemí EU, tihle pricmrndávačito to nakonec vždy odhlasují v souladu se svými vládami... 😀

3
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Volebni kalkulacky jsou nesmysl, kdyz druhy den po volbach je vsechno jinak a sliby nebyly zarazeny do ekonomickeho ramce. Jo takhle tabulka pravdomluvnosti kandidatu to by bylo lepsi.

7
Před 1 rokem

Tak já se řídím vlastní hlavou takové pomůcky jako je ta kalkulačka je pro hlupáky ještě když se k ní hrdě přidají a ohání se časem.To k těm volbám radši ani nechodte.

5
Před 1 rokem
Jaroslav Kočí

Přesně

2
Před 1 rokem

I "mimozemstani.eu" u mě dopadli lépe než celá vládní sebranka dohromady. Raději ani nevědět, co tito exoti z vládních stran mají za EU volební program, když skončili v mém žebříčku až za mimozemšťany 😄

5
Před 1 rokem

Vyšla mi shoda s Přísahou a Motoristy 89%. Pro Filipa Turka jsem rozhodnutý od doby, co oznámil kandidaturu, takže u mě žádná změna.

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt