1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Tak super, nevyšlo mi ani SPD, ani ANO, ani vládní strany, ale Mimozemšťané, tak se asi odstěhuji do vesmíru, tak ještě zjistit, kdy odlétá nejbližší raketa 😂😂😂

8
Před 1 rokemUpraveno

Kalkulačka od KohovolitEU velké zklamání. Migraci, zásadnímu tématu těchto voleb do Evropského parlamentu, se věnují jen dvě otázky ze 42.

Doporučuji kalkulačku od ProgramyDoVolebCZ, která má otázky lépe rozložené mezi tématy.

2
Před 1 rokem

K čemu nějaká volební kalkulačka,která je akorát dobrá různým agenturám a podobným intitucím. k pochybným prognózám.

6
Před 1 rokem

Nepotřebuji žádnou kalkulačku. Politikové se prezentovali během poslední doby dostatečně. A šňupou. Mám jasno.

10
Před 1 rokem

Tak to asi musí každému vyjít Spolu. Ti se tak hezky slepili a každý z nich má úplně jiný pohled na EU, že ať odpovíte cokoliv, tak se musíte trefit.🙂))

5
Před 1 rokem
Jan Katz Bořický

Mě teda vyšlo ANO 😂

7
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Zajímavé. Názorové se shoduji nejvíce se STAN a s ANO. No ale to jsem se shodoval i v roce 2011, kdy jsem Babiše volil a on pak otočil o 180. Takže ANO jistě už nikdy NE.

13
Před 1 rokem

Lidé, kteří volí zkorumpované politiky, podvodníky, feťáky, zloděje a vlastizrádce nejsou poté obětmi, ale spolupachateli. (Georg Orwell)

10
Před 1 rokem
Ladislav Storek

Přesně 👉 kalkulačka je jen ovlivňování úsudku, a názorů lidské mysli.

Snad se ten selský rozum ještě nevytratil.

4
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

co na to říct ? mám z toho pocit jako když jsem byl před časem v Bulharsku . Když říkali ANO tak hlavou kroutili NE . A když říkali NE tak hlavou kývali ANO.

Ono už se to dostalo až k nám ?

5
Před 1 rokem

...záleží na tom, kdo tu volební kalkulačku sestavil... rozhodně ji nebudu ani zkoušet a volit budu tak, jak se sám rozhodnu...

10
Před 1 rokem

Nebyl jsem ani pro vstup do EU tak nevím proč bych měl vůbec volit tyto darmožrouty! Celá EU je na velké H.... .

7
Před 1 rokem
Karel Petřík

Ti Vaši darmožrouti tam půjdou stejně , ale když chcete odmítnout jedinou možnost,

jak se alespoň pokusit, se stejně smýšlejcími lidmi něco ovlivnit,

tak ani pak nenadávejte....

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt