1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Zajímavý nástroj na zmapování volebních preferencí stran a v podstatě reklama na volební strany. Jen se to jmenuje Volební kalkulačka...

8
Před 1 rokem

Seznam zpravy jsou jiz nekolik let jedna velká kalkulačka koho volit a koho ne! Kdo je ten dobry a kdo ten spatny! 🤣🤡🤡🤡🤡🤡🤡

19
Před 1 rokem

Ano víme koho nevolit i bez kalkulačky. Z té pětidemoliční bandy nikdo nedostane ani hlas. Samozřejmě, že se najde pár zoufalců, kteří jim to hodí.

24
Před 1 rokem

Volit nejdu protože aby žrali, chlastali, chrápali, tloustli a žalovali to mě nezajímá. A celé slavné EU mám v konečníku. (prd )

7
Před 1 rokem
Milan Vrabec

To budou i bez toho jestli vy tam půjdete nebo ne,ale pokud budete volit někoho kdo tam není,tak ty současné co tam jsou a vadí Vám tak vyrazíte a možná ty další se budou chovat jinak ( i když tomu sám moc nevěřím).Pokud tam nepůjdete a ty skalní si zase zvolí ty co tam jsou tak nemáte šanci na změnu.

14
Před 1 rokem

Tak se mi zdá, že se někdo pokouší na této ptákovině vytřiskat pro sebe peníze.

8
Před 1 rokem
Jaroslav Fajkoš

Kdo?

Před 1 rokem

A není lepší, než použít nějakou volební kalkulačku, použít vlastní mozek po těch zkušenostech s našimi současnými politiky u koryta?

23
Před 1 rokem

Koho budu volit, vím určitě i bez nápovědy nějaké přiblblé, volební kalkulačky.

28
Před 1 rokem
Jiří Novák

Ale je to zajímavé 😁 A vyšlo mi to, co jsem čekala... až mě to překvapilo 😉

2
Před 1 rokem

Myslím že odpovědi jednotlivých uskupení se v daném průzkumu zase tolik neliší. U mne se to z relevantních stran pohybovalo mezi 67% pro STAN až po 43% pro SPD. Spolu u mne má dokonce stejných 60% jako ANO. Takže si asi hodím kostkou 🙂

3
Před 1 rokem

Samozřejmě že vím i bez vaší přechytralé kalkulačky.Za chvíli jdu a hodím to komukoliv,jen ne té prolhané Pětidemolici !!! ... 😊😊

16
Před 1 rokem
Stanislav Novák

No jasně ✌🏻

5
Před 1 rokem

Jediní po kom něco v naší zemi něco zůstalo jsou Karel IV, Marie Terezie a i Rudolf II a po nich není nikdo, kdo by je nahradil. Jejich sídla rozkrádají dnešní mocipáni.

9
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt