Taky jsem to vyplnil a na prvních čtyřech místech mě vyšly strany, které volit nechci, až na pátém místě strana, co chci volit s rozdílem 12 procentních bodů proti první ...
Jestli to nebude tím, že strany z velké části nejen že neplní svoje volební sliby, ale dělají pravý opak a ohýbají se v Bruseli až k zemi. Babiš i Fiala. A když přijdou jiní, ta se taky nechají ovlivnit. Money, money, money, pak pět kupek hnoje a až nakonec zájmy voličů
Na to, abychom zvolili našeho zástupce, nepotřebujeme kalkulačku ,ale zdravý rozum.Jenom morální špína totiž může volit morální špínu.
Kalkulačka je nedotažená. Chybí zásadní problém zákazu spalovacích motorů, který mají některé strany jako jednu z priorit. Bez zařazení této otázky kalkulačka nedává objektivní výsledek.
Koukám, že kalkulačka, byť má nabídnout všechny strany, tak třeba Česká republika na 1. místě není... To je asi záměr, že? Hlavně aby nebyl p. Vrábel vidět...
Takové články jsou zavádějící s cílem ovlivnit voliče. A komu jdou teď na ruku novin áři? No samozřejmě vládnouí straně. Každý poslanec s platem 400 tis.Kč je do smrti zaopatřen. Takže ani jeho rodina nemusí pracovat. Proto ten zájem.
Ani jedna strana není volitelná. Všude komunisti a převlíkači, slibotechny a lháři.
Ale když nepůjdete volit, tak právě tito se tam znovu dostanou. A pak už jenom Pán Bůh s námi.
Nejsem už ani mladá ani krásná, tak vím i bez kalkulačky, že mamuše Danuše to nebude.
Koho volit ještě nevím ale že nebudu volit Fiala a petidemolični ukrajinskou vládu to vím určitě!!!
Nepotřebuji kalkulačku ti ze Spolu a jim podobní nemají šanci
Díky sezname za kvalitní kalkulačku, potvrdila mi moji volbu. Hlavně nevolit fialovej hnus a jeho nohsledy.
Máte to nějak šíbnuté. Jsem volič Svobodných a souzním s nimi patrně ve všem. Zodpověděl jsem ty dotazy a Svobodní se mi tam vůbec neukázali.