1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Taky jsem to vyplnil a na prvních čtyřech místech mě vyšly strany, které volit nechci, až na pátém místě strana, co chci volit s rozdílem 12 procentních bodů proti první ...

3
Před 1 rokem
Petr Matuška

Jestli to nebude tím, že strany z velké části nejen že neplní svoje volební sliby, ale dělají pravý opak a ohýbají se v Bruseli až k zemi. Babiš i Fiala. A když přijdou jiní, ta se taky nechají ovlivnit. Money, money, money, pak pět kupek hnoje a až nakonec zájmy voličů

1
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Na to, abychom zvolili našeho zástupce, nepotřebujeme kalkulačku ,ale zdravý rozum.Jenom morální špína totiž může volit morální špínu.

9
Před 1 rokem

Kalkulačka je nedotažená. Chybí zásadní problém zákazu spalovacích motorů, který mají některé strany jako jednu z priorit. Bez zařazení této otázky kalkulačka nedává objektivní výsledek.

9
Před 1 rokem

Koukám, že kalkulačka, byť má nabídnout všechny strany, tak třeba Česká republika na 1. místě není... To je asi záměr, že? Hlavně aby nebyl p. Vrábel vidět...

15
Před 1 rokem
Eva Frančáková

Takové články jsou zavádějící s cílem ovlivnit voliče. A komu jdou teď na ruku novin áři? No samozřejmě vládnouí straně. Každý poslanec s platem 400 tis.Kč je do smrti zaopatřen. Takže ani jeho rodina nemusí pracovat. Proto ten zájem.

4
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Ani jedna strana není volitelná. Všude komunisti a převlíkači, slibotechny a lháři.

4
Radan Hudak

Ale když nepůjdete volit, tak právě tito se tam znovu dostanou. A pak už jenom Pán Bůh s námi.

12
Zobrazit další 4 reakce
Před 1 rokem

Nejsem už ani mladá ani krásná, tak vím i bez kalkulačky, že mamuše Danuše to nebude.

27
Před 1 rokem

Koho volit ještě nevím ale že nebudu volit Fiala a petidemolični ukrajinskou vládu to vím určitě!!!

20
Před 1 rokem

Nepotřebuji kalkulačku ti ze Spolu a jim podobní nemají šanci

14
Před 1 rokem

Díky sezname za kvalitní kalkulačku, potvrdila mi moji volbu. Hlavně nevolit fialovej hnus a jeho nohsledy.

13
Před 1 rokem

Máte to nějak šíbnuté. Jsem volič Svobodných a souzním s nimi patrně ve všem. Zodpověděl jsem ty dotazy a Svobodní se mi tam vůbec neukázali.

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt