Kalkulačka o ničem.
Chtěl jsem vyzkoušet zda mi vyjde koho budu volit.
A vyšlo to mimo a nebo schválně nebyla uvedena na seznamu stran.
Ano, Seznam Zprávy mají seznamy všech čtenářů, a u každého mají přesnou analýzu jeho politických preferencí, velikost boty a podobně. A když jim nějaká politická strana zaplatí tučný bakšiš, tak na míru upravují výsledky u jednotlivých čtenářů.
A nebo programy stran neznáte a řídíte se nějakým předsudkem. A nebo chcete volit stranu, která ani do EP nekandiduje. Možností je mnoho, kdovíjak to je 🙂
Já vím , že nejhůř bude moje názory a postoje representovat ulhaná pětidemolice a s tou kalkulačkou můžete jít víte kam.
Zase snaha o manipulaci veřejného mínění. Volte srdcem a ne podle nějakého scénáře, který za vás rozhodne...
Rozhodně nevolit strany spojené se současnou neschopnou a asociální petikoalice.
Hlavně nevolit zločinecké piráty .
Mě nikdo radit nemusí, vím, že to hodím SPD 🇨🇿 hlavně všichni pojďte k volbám a nevolte hlavně pětikolku 😈
Plně souhlasím. Taky budu volit SPD a trikolóru. Petr Mach a Ivan David jsou oba velice inteligentní a paní Zuzana Majerová je opravdová dáma, narozdíl od jiných "dám" na české politické scéně...
Když jsem hlasoval jako euroskeptik ve výsledcích vůbec nebylo SPD, když hlasoval eurohujersky vůbec tam nebylo Spolu a první byla Strana Zelených, tak jistě to funguje na jedničku🤣🤣🤣🤣
A začíná vymývání dutých hlav. Věřím , že na slibotechny a lháře ovčané nenaskočí.
Jsem nadšen z toho, že ve svobodných volbách je mě podstrčena volební kalkulačka.
Oni sio fakt myslí, že jsou všichni negramotní? Co to sem někomu cpou?
Mám Shodu 80 procent s přísahou 70 svobodní 60spd 50 babis 30 spolu a piráti 20 řekl bych že kalkulačka jen spocitala to co dávno vim.
U mě zase Rajchlova žumpa 10%
Lidi volte podle svého rozumu a preferencí, ať je to kdokoli , rozhodně ne podle kalkulačky .....
Doufám ve správné rozhodnutí lidí BEZ KALKULAČKY.
Nevěřím ani trochu tomu,že by SPOLU dohánělo ANO-nevolím ani ANO-už se obě dvě uskupení předvedla-děkuju-nechci!!!