1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokemUpraveno

Kalkulačka o ničem.

Chtěl jsem vyzkoušet zda mi vyjde koho budu volit.

A vyšlo to mimo a nebo schválně nebyla uvedena na seznamu stran.

6
Před 1 rokem
Jindřich Figera

Ano, Seznam Zprávy mají seznamy všech čtenářů, a u každého mají přesnou analýzu jeho politických preferencí, velikost boty a podobně. A když jim nějaká politická strana zaplatí tučný bakšiš, tak na míru upravují výsledky u jednotlivých čtenářů.

A nebo programy stran neznáte a řídíte se nějakým předsudkem. A nebo chcete volit stranu, která ani do EP nekandiduje. Možností je mnoho, kdovíjak to je 🙂

1
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Já vím , že nejhůř bude moje názory a postoje representovat ulhaná pětidemolice a s tou kalkulačkou můžete jít víte kam.

9
Před 1 rokem

Zase snaha o manipulaci veřejného mínění. Volte srdcem a ne podle nějakého scénáře, který za vás rozhodne...

17
Před 1 rokem
Jiří Průcha

Rozhodně nevolit strany spojené se současnou neschopnou a asociální petikoalice.

Hlavně nevolit zločinecké piráty .

8
Před 1 rokem

Mě nikdo radit nemusí, vím, že to hodím SPD 🇨🇿 hlavně všichni pojďte k volbám a nevolte hlavně pětikolku 😈

25
Před 1 rokem
Alena Tondrová

Plně souhlasím. Taky budu volit SPD a trikolóru. Petr Mach a Ivan David jsou oba velice inteligentní a paní Zuzana Majerová je opravdová dáma, narozdíl od jiných "dám" na české politické scéně...

3
Před 1 rokem

Když jsem hlasoval jako euroskeptik ve výsledcích vůbec nebylo SPD, když hlasoval eurohujersky vůbec tam nebylo Spolu a první byla Strana Zelených, tak jistě to funguje na jedničku🤣🤣🤣🤣

1
Před 1 rokem

A začíná vymývání dutých hlav. Věřím , že na slibotechny a lháře ovčané nenaskočí.

12
Před 1 rokem

Jsem nadšen z toho, že ve svobodných volbách je mě podstrčena volební kalkulačka.

20
Před 1 rokem
Marek Kejval

Oni sio fakt myslí, že jsou všichni negramotní? Co to sem někomu cpou?

3
Před 1 rokem

Mám Shodu 80 procent s přísahou 70 svobodní 60spd 50 babis 30 spolu a piráti 20 řekl bych že kalkulačka jen spocitala to co dávno vim.

5
Před 1 rokem
Roman Janku

U mě zase Rajchlova žumpa 10%

1
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Lidi volte podle svého rozumu a preferencí, ať je to kdokoli , rozhodně ne podle kalkulačky .....

12

Doufám ve správné rozhodnutí lidí BEZ KALKULAČKY.

Nevěřím ani trochu tomu,že by SPOLU dohánělo ANO-nevolím ani ANO-už se obě dvě uskupení předvedla-děkuju-nechci!!!

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt