Také jsem nikdy v minulosti do EU nevolil, ale nyní půjdu nemůžu nechat budoucnost našich děti v rukou lumpů z řad pětigaunerů.
Tak mi vyšlo Spolu!!!!
No a pak dovětek,, Co strany dělají a slibují 😄😄😄😄''
Takže něco jako před našimi volbami do parlamentu.
,,Jen co slibují", ale realitu všichni známe 😄😄😄.
Zdá se, že pokud si přeji, aby si většinu těchto otázek řešily jednotlivé členské země a jejich občané sami, nejsem podle eurounijních měřítek demokrat...
Tyto volby jsou důležité. Můžeme zastavit zelenou ideologii.
všechno je zbabělé a noviky si určují kdo smí a nesmí psát to je ta jejich demokracie podle Fiali
5 chyb, to není špatný výsledek! Předpokládám, že se považujete za vlastnece.
Nepotřebuji na Seznamu propagandistickou manipulaci ve stylu - "volte pětikoalici" - protože mám vlastní názor.
A co kdybyste nechali lidi volit bez vašeho ovlivňování...
A kde je to ovlivnovani?
Když jsem zjistila z volebních lístků, že tady existuju strana, která se jmenuje Mourek, tak jsem se rozhodla se téhle šaškárny nezůčastnit....
No vidíte, a přitom je zrovna Mourek celkem pohodová, eurorealistická středová strana.
Ale nevolit je samozřejmě legitimní postoj. Nicméně: představte si člověka, se kterým nesouhlasíte úplně nejvíc na světě. A pak si představte, že on k volbám půjde. Jeho hlas tam bude a Váš ne. On o vás bude rozhodovat a vy se toho dobrovolně vzdáte. Trochu děsivé, ne? 🙂
Jen tak pro zajímavost jsem odpověděl na všechny otázky, ale výsledek jsem se nedozvěděl.
Všichni volíme našeho Andrejka a bude zase pro obyčejné lidi líp !
Andrej je jedním z českých olygarchů a proto se chova,jak se chová. Jsou zde jiní kandidáti,co nezradí český lid.