Volební kalkulačka je nesmysl - vychází jen z toho, co kdo slibuje. A jsou strany, které slibují ráj na zemi, přestože tím myslí jen ráj pro své majitele a pár věrných přisluhovačů a papoušků. Ty nejspíš každému vyjdou jako nejlepší alternativa, přičemž jsou jen neštěstím. Pro voliče, ČR i EU.
A podle čeho teda chcete volit.
Vybráno jsem dávno měl a kalkulačka to potvrdila. 🙂
Taky mám dávno vybráno a žádnou kalkulačku k tomu nepotřebuji.
Jedním slovem nepřekvapující. Vyšel mi STAN a SPOLU. Jsem rád, že mi to nedoporučilo ANO s jejich ukrajinským předsedou. Nebo SPD, PRO, soudružku Konečnou a tak dál. Vyjít mi Urza, tak se královsky zasměju a stejně to hodím STANu 😎.
Tak tam máte nějakou chybu. Mne vychází vždy tyto strany ve formě slepence nevolit. Zkuste znovu.
Na mě z toho jde hrůza. Do čeho všeho se nám EU chce s--t? Samozřejmě je celá kalkulačka blbost, vím, koho volit, ale tenhle Velký bratr je děs!
Poslouchali jste nedělní politickou debatu . Paní De-kroa proti Vildumetzová a Pekarová proti Alence . Neustále obviňování Babiše a stále otázka jak by jste to dělali vy . I když bylo jasně řečeno Pekarové že důchody to není trojčlenka a aby byly zajištěny komfortně tak se musí omezit výdaje státu a navýšit příjmy rozpočtu a nastolit taková sociální politika , která povede k navýšení růstu populace a ekonomiky vůbec . Nejsem nejostřejší tuška v penálu a i když Babiše nemusím tak volím ANO , jednoznačně !
To teda určitě nejste. Protože na dotaz pro Schillerovou před pár týdny jak by řešila problém Husákových dětí v důchodu odpověděla, že nijak, že těch pár procent HDP na důchody státní kasa utáhne 🙂 A o tom, že pro stabilizaci důchodového systému (který určitě nevede cestou optimaloizací příjmů a výdajů- to jen dlouhodobý problém maskuje, aktuální systém není udržitelný, je to jen Ponziho schéma) ve dvou volebních období u kormidla udělali úplně prdlajs, naopak nadrámcovými valorizacemi aby si koupili voliče jej ještě více rozkývali ani nemluvě.
Ale alespoň máte tolik sebereflexe že se nepovažujete za ostrou tužku, to cením.
Na to abych volil nepotrebuji zadnou kalkulacku. Kazdy vi komu kdo vyhovuje a nepotrebujeme se sebou nechat manipulovat. Ja volim Stacilo, musime ukazat petidemolici co si o nich narod mysli.
Je zvláštní, jak vy dezoláti označujete pouhou kalkulačku za manipulaci. Nejste tady zdaleka první. To by mě zajímalo, čím to. Nesedí snad odpovědi vašich spasitelů z wishe s tím, co proklamují v programech a řetězových mailech?
Už tohle chápu jako ovlivňování voleb.
A co by to mohlo být jiného?
Když jsem viděla opět na Primě madam Nerudovou, tak mě bylo nějak šoufl od žaludku, ta paní je buď blbá nebo navedenà, ty její naučené fráze mele stále dokola. Jestli se tam dostane, tak nám není pomoci a dobře nám tak.
Já si myslím, že obě varianty které uvádíte jsou správné.
Ještě se stále rozhoduji .Určitě nebudu volit Babiše,bolševiky a nácky 🙂
Jasně,bolševiky ne, jeden překabátovaný je nejvýše-ale ten skoro nikomu nevadí
Vím koho volit!!!
Jsem pro EU, proto nevolím ty kteří s EU nesouhlasí, ale rádi budou pobírat plat EUroposlance!!!