Kalkuklačka je jen průzkum od novinářů,aby mohli napsat ,kdo má šanci vyhrát a názor lidí ,kteří kalkulačku použili.
Mohl bych poprosit Seznam, aby bylo v kalkulačce tlačítko ANO nahrazeno nějakým synonymem, třeba JO? Jsem jiného vyznání a má víra kooperaci se sektami vylučuje, děkuji!
Tahle sebranka co tam je je nevolitelna. ODS, petikolka, v žádném případě, ano už nikdy, SPD v žádném případě. Feťáci zloději,sebranka národa.
Místo volební kalkulačky použijte vlastní rozum!
K čemu nějaká volební kalkulačka? Mám svůj rozum a nepotřebuji žádnou nápovědu koho mám volit. Z pětikolky určitě ani nohu.
A to se oni prostřednictvím kalkulačky potřebují dozvědět
Víte koho volit?
Seznam vám napoví a vy jako ovce to uděláte...
Jestli si někým nechavate napovědět, koho máte volit, tak byste to právo neměl mít. A nebo jste jenom nepochopil o čem jsou volební kalkulačky.
Bohužel mi to připomíná pana Smoljaka v jedné z her divadla Járy Cimrmana. Není vidět světlo na konci tunelu. Ale co, pořád lepší než za komoušů, okupace a ve středověku.
Nechte to prosím na nás! Už jste jak Šidlo,Stuchlikova atd...
Nevnucujte nám svoje moudrá 😏
Chci volit spolu ale vyšlo mi úplně něco jiného 😀jsem zmaten , žeby opravdu šel ten Fiala fo kytiček ? 😀
Myslím, že průměrný občan si u většiny otázek neuvědomí spoustu dalších konsekvencí s nimi spojených. Těžké se podle tohoto rozhodovat koho volit.
A Vy jste nadprůměrný občan?
Děkujeme za rady, rozhodně ne ty, co se tam několik let válejí a poškozují náš stát. Už aby táhli!!!