1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Kalkuklačka je jen průzkum od novinářů,aby mohli napsat ,kdo má šanci vyhrát a názor lidí ,kteří kalkulačku použili.

7
Před 1 rokem

Mohl bych poprosit Seznam, aby bylo v kalkulačce tlačítko ANO nahrazeno nějakým synonymem, třeba JO? Jsem jiného vyznání a má víra kooperaci se sektami vylučuje, děkuji!

7
Před 1 rokem

Tahle sebranka co tam je je nevolitelna. ODS, petikolka, v žádném případě, ano už nikdy, SPD v žádném případě. Feťáci zloději,sebranka národa.

5
Před 1 rokem

Místo volební kalkulačky použijte vlastní rozum!

17
Před 1 rokem

K čemu nějaká volební kalkulačka? Mám svůj rozum a nepotřebuji žádnou nápovědu koho mám volit. Z pětikolky určitě ani nohu.

9
Před 1 rokem
Miroslav Jasnos

A to se oni prostřednictvím kalkulačky potřebují dozvědět

1
Před 1 rokem

Víte koho volit?

Seznam vám napoví a vy jako ovce to uděláte...

9
Před 1 rokem
Jiří Hirsch

Jestli si někým nechavate napovědět, koho máte volit, tak byste to právo neměl mít. A nebo jste jenom nepochopil o čem jsou volební kalkulačky.

8
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Bohužel mi to připomíná pana Smoljaka v jedné z her divadla Járy Cimrmana. Není vidět světlo na konci tunelu. Ale co, pořád lepší než za komoušů, okupace a ve středověku.

6
Před 1 rokem

Nechte to prosím na nás! Už jste jak Šidlo,Stuchlikova atd...

Nevnucujte nám svoje moudrá 😏

10
Před 1 rokem
Radek Kudláč

Chci volit spolu ale vyšlo mi úplně něco jiného 😀jsem zmaten , žeby opravdu šel ten Fiala fo kytiček ? 😀

6
Před 1 rokem

Myslím, že průměrný občan si u většiny otázek neuvědomí spoustu dalších konsekvencí s nimi spojených. Těžké se podle tohoto rozhodovat koho volit.

Michal Blahoušek

A Vy jste nadprůměrný občan?

6
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Děkujeme za rady, rozhodně ne ty, co se tam několik let válejí a poškozují náš stát. Už aby táhli!!!

17
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt