1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Vyšlo mi ANO, volím ANO.

18
Před 1 rokem

Tak jako národ, i já se přidávám a volím č.6 stranu PRO. 😉🇨🇿 Neobyčejně vzrůstající strana, o které i bez podpory médií, ví v této chvíli úplně každý. PRO 😉

5
Před 1 rokem

Jelikoz zadna z parlamentnich stran nedolozila vysledky testu na drogy jejich poslancu, tak z jejich kandidatek nikoho!

4
Před 1 rokem
Tomas Zivicky

Piráti doložili 🙂

Před 1 rokem

Mám vlastní názor - radit od Novinek vážně nepotřebuji.

10
Před 1 rokem
Markéta Dušeková

Volební kalkulačka netvoří Novinky. Aspoň si přečtěte článek, než začnete diskutovat.

1
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Pokud nevím, koho volit a musím si nechat poradit, tak bych snad ani neměl mít volební právo.

23
Před 1 rokem
Vít Franěk

Často člověk váhá mezi dvěma stranami, protože ani jedna není pro něj ta ideální. Potom může kalkulačka velmi napovědět.

6
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

120 tisic pracujicich ukrajincu( jejich praci bych klidne bral jakou druhou. Pres pul mega statem ziveny

3
Před 1 rokem
Petr Nový

Rád by jste si to s nima vymenil? Aby vám rus zničil co jste vybudoval a případně zabil pár blízkých? Vyměnil by jste to za pár drobných? Já za sebe řeknu opravdu ne....

1
Před 1 rokem

Dobře vím že budu volit ANO a nepotřebuju k tomu nějakou přiblblou kalkulačku

11
Před 1 rokem
Radim Dufka

Nepotřebujete kalkulačku a volite slibotechnu bude líp Ano? Vždyť přece už předvedli co umí. Slibovat a lhát.

5
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Většina lidí ví koho bude volit, nepotřebuje žádnou kalkulačku. Každý si to nechá sám pro sebe, aby nemusel číst přihlouplé poznámky.

9
Před 1 rokem

Tady se někdo bojí že nebude zvolen tak si tady zaplatí článek a takzvaně podprahově nasměrovává nerozhodné voliče

8
Před 1 rokemUpraveno

Není koho volit. Chtělo by to vyměnit absoluně všechny do jednoho,co tam jsou a dát někoho komu nezáleží na moci a penězích

3
Před 1 rokem
Honza Staněk

na moci a penězích záleží všem, co jsou ochotní jít do politiky, ti hodní slušní nenápadní, se do politiky nepohrnou, proto já nevidím jedinýho volitelnýho kandidáta

3
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt