Vyšlo mi ANO, volím ANO.
Tak jako národ, i já se přidávám a volím č.6 stranu PRO. 😉🇨🇿 Neobyčejně vzrůstající strana, o které i bez podpory médií, ví v této chvíli úplně každý. PRO 😉
Jelikoz zadna z parlamentnich stran nedolozila vysledky testu na drogy jejich poslancu, tak z jejich kandidatek nikoho!
Piráti doložili 🙂
Mám vlastní názor - radit od Novinek vážně nepotřebuji.
Volební kalkulačka netvoří Novinky. Aspoň si přečtěte článek, než začnete diskutovat.
Pokud nevím, koho volit a musím si nechat poradit, tak bych snad ani neměl mít volební právo.
Často člověk váhá mezi dvěma stranami, protože ani jedna není pro něj ta ideální. Potom může kalkulačka velmi napovědět.
120 tisic pracujicich ukrajincu( jejich praci bych klidne bral jakou druhou. Pres pul mega statem ziveny
Rád by jste si to s nima vymenil? Aby vám rus zničil co jste vybudoval a případně zabil pár blízkých? Vyměnil by jste to za pár drobných? Já za sebe řeknu opravdu ne....
Dobře vím že budu volit ANO a nepotřebuju k tomu nějakou přiblblou kalkulačku
Nepotřebujete kalkulačku a volite slibotechnu bude líp Ano? Vždyť přece už předvedli co umí. Slibovat a lhát.
Většina lidí ví koho bude volit, nepotřebuje žádnou kalkulačku. Každý si to nechá sám pro sebe, aby nemusel číst přihlouplé poznámky.
Tady se někdo bojí že nebude zvolen tak si tady zaplatí článek a takzvaně podprahově nasměrovává nerozhodné voliče
Není koho volit. Chtělo by to vyměnit absoluně všechny do jednoho,co tam jsou a dát někoho komu nezáleží na moci a penězích
na moci a penězích záleží všem, co jsou ochotní jít do politiky, ti hodní slušní nenápadní, se do politiky nepohrnou, proto já nevidím jedinýho volitelnýho kandidáta