Nikoho s pětikolky to je jasné a hlavně ne ty co tam momentálně páchají škody, ale hlavně ne Vondru když ho vidím tak zvracím.
Nepotřebuji žádnou kalkulačku, nebudu volit nikoho. Prostě jsem si nevybral
Chyba ovšem.
Ještě nemáme ani volební lístky .... Tak je asi jedno co bych chtěl volit...
Vazena kalkulacko .. budu volit podle meho rozumu ..
Myslím, že kdyby k volbám nikdo nepřišel, stejně tam bude někdo dosazen. Na ovčanech nezáleží, ti jsou jenom k "dojení". Ale nekažme jim iluze...
Pan Babiš ale říkal, že je to referendum o vládě, takže doporučuji jeho voličům trochu té anarchie a vhodit přeškrtnutý volební lístek „Spolu.“🤘
Zavést znovu a hned EET a peníz budou,zlodějny už bylo dost! Volby jediné 14 a vždy ANO !!!
No jiste. A tech skolek a nemocnic co se z vynosu EET posledne postavily. To byla parada.
Na prvních místech mi vyšli Zelení, Piráti a STAN a na posledních PRO, SPD a podobně takže tuto kalkulačku považuji za dobrou a odpovídající
Mě ANO, SPD. A vaši miláčci na dně, kam patří....🤣🤣🤣
Ano vím koho budu volit jednoznačně paní Konečnou.
Vy se veřejnĕ chlubíte,že budete volit stranu vrahů ? A nez řeknete že současní komunisti nemají nic společného s komunisti za totality, tak KSČM se nikdy nedistancovala od poprav a ještĕ je obhajovali...
Zda někdo potřebuje kalkulačku k tomu, aby věděl koho volit, tak by měl ty lístky radši vyhodit 🤣
Já už je vyhodil!