1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Nikoho s pětikolky to je jasné a hlavně ne ty co tam momentálně páchají škody, ale hlavně ne Vondru když ho vidím tak zvracím.

10
Před 1 rokem

Nepotřebuji žádnou kalkulačku, nebudu volit nikoho. Prostě jsem si nevybral

6
Před 1 rokem
Jiri Bortl

Chyba ovšem.

2
Před 1 rokem

Ještě nemáme ani volební lístky .... Tak je asi jedno co bych chtěl volit...

2
Před 1 rokem

Vazena kalkulacko .. budu volit podle meho rozumu ..

8
Před 1 rokem

Myslím, že kdyby k volbám nikdo nepřišel, stejně tam bude někdo dosazen. Na ovčanech nezáleží, ti jsou jenom k "dojení". Ale nekažme jim iluze...

8
Před 1 rokem

Pan Babiš ale říkal, že je to referendum o vládě, takže doporučuji jeho voličům trochu té anarchie a vhodit přeškrtnutý volební lístek „Spolu.“🤘

2
Před 1 rokem

Zavést znovu a hned EET a peníz budou,zlodějny už bylo dost! Volby jediné 14 a vždy ANO !!!

23
Před 1 rokem
Anetta Lukášková

No jiste. A tech skolek a nemocnic co se z vynosu EET posledne postavily. To byla parada.

4
Před 1 rokem

Na prvních místech mi vyšli Zelení, Piráti a STAN a na posledních PRO, SPD a podobně takže tuto kalkulačku považuji za dobrou a odpovídající

13
Před 1 rokem
Jiří Chládek

Mě ANO, SPD. A vaši miláčci na dně, kam patří....🤣🤣🤣

11
Před 1 rokem

Ano vím koho budu volit jednoznačně paní Konečnou.

18
Před 1 rokem
Jan Poustka

Vy se veřejnĕ chlubíte,že budete volit stranu vrahů ? A nez řeknete že současní komunisti nemají nic společného s komunisti za totality, tak KSČM se nikdy nedistancovala od poprav a ještĕ je obhajovali...

4
Před 1 rokem

Zda někdo potřebuje kalkulačku k tomu, aby věděl koho volit, tak by měl ty lístky radši vyhodit 🤣

14
Před 1 rokem
Václav Bárta

Já už je vyhodil!

5
Zobrazit další 4 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt