A naše naprosto nezávislá kalkulačka vám zcela jasně napoví,abyste volili naše všemi milované Spolu !!! ... 🤣😂🤣
Vy jste asi nepochopil, jak je ta kalkulačka dělaná, kdo ji postavil, kdo se jí zúčastnil.... Prostě nevíte nic, ale máte silnej názor. A pak to tu vypadá jak to vypadá
Nepotřebuji vaší priblblou kalkulačku mám jasno, že 5kolka fialová to nebude
Jenom ne Spolu
Jasně. Babiš s Alenkou to zachrání.
Těchto volebních ,,kalkulaček" teď bude přibývat jako houby po dešti. Účelem je co nejvíc voličů zblbnout a znejistit.
ODS a tu svo.loč okolo určitě volit nebudu. Musela by mi upadnout ruka.
Hlavně vím koho nevolit kandidáty současné vlády.
Když chci někoho kdo hlasuje protimigrantsky, protigreendelovsky, proti další integraci, proizraelsky, protirusky........ nemám jinou volbu než volit ODS i když bych je do českého parlamentu nevolil.
Naopak když budu volit pozici jako ANO tak volím renew Europe což je migrace, integrace a greendeal
Stačí selský rozum
Vyšla mi ALIANCE ZA NEZÁVISLOST ČR. Neznám, ale název vypadá docela dobře 🙂 Ale jinak klasika, SPD. Mach je dobrej.
Všechno to co je dnes u moci, tam určitě nevhodím.....
Stejný názor.
Mně stačí ta ovce Fooon der Laaajenová to je taková Vrána non plus ultra. Evropský parlament polibte si ústa
Připadá mi to že má u nás ve Falově vládě příbuzné a sestru v kandidátce do EU v Nerudové