1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

A naše naprosto nezávislá kalkulačka vám zcela jasně napoví,abyste volili naše všemi milované Spolu !!! ... 🤣😂🤣

9
Před 1 rokem
Stanislav Novák

Vy jste asi nepochopil, jak je ta kalkulačka dělaná, kdo ji postavil, kdo se jí zúčastnil.... Prostě nevíte nic, ale máte silnej názor. A pak to tu vypadá jak to vypadá

1
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Nepotřebuji vaší priblblou kalkulačku mám jasno, že 5kolka fialová to nebude

26
Před 1 rokem

Jenom ne Spolu

22
Před 1 rokem
Dušan Machala

Jasně. Babiš s Alenkou to zachrání.

4
Zobrazit další 4 reakce
Před 1 rokem

Těchto volebních ,,kalkulaček" teď bude přibývat jako houby po dešti. Účelem je co nejvíc voličů zblbnout a znejistit.

11
Před 1 rokem

ODS a tu svo.loč okolo určitě volit nebudu. Musela by mi upadnout ruka.

29
Před 1 rokem

Hlavně vím koho nevolit kandidáty současné vlády.

21
Před 1 rokem
Petr Batušek

Když chci někoho kdo hlasuje protimigrantsky, protigreendelovsky, proti další integraci, proizraelsky, protirusky........ nemám jinou volbu než volit ODS i když bych je do českého parlamentu nevolil.

Naopak když budu volit pozici jako ANO tak volím renew Europe což je migrace, integrace a greendeal

2
Před 1 rokem

Stačí selský rozum

13
Před 1 rokemUpraveno

Vyšla mi ALIANCE ZA NEZÁVISLOST ČR. Neznám, ale název vypadá docela dobře 🙂 Ale jinak klasika, SPD. Mach je dobrej.

9
Před 1 rokem

Všechno to co je dnes u moci, tam určitě nevhodím.....

30
Před 1 rokem
Horst Wessell

Stejný názor.

15
Před 1 rokem

Mně stačí ta ovce Fooon der Laaajenová to je taková Vrána non plus ultra. Evropský parlament polibte si ústa

4
Před 1 rokem
Jan Vodák

Připadá mi to že má u nás ve Falově vládě příbuzné a sestru v kandidátce do EU v Nerudové

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt