1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Se nám ta EU od mezinárodního obchodu lehce odklonila....... To vypadá na příchod třetí říše

11
Před 1 rokem

To je neuvěřitelný.. kdo potřebuje nějakou volební kalkulačku? Když jdu volit, tak asi vím koho a proč ho jdu volit,ne?😃

6
Před 1 rokem

Já to mám naprosto jednoduché. Kalkulačku nepotřebují k volbám sem nikdy nechodil, nechodím a chodit nebudu

1
Před 1 rokem

Dělají co chtěj po volbách nedodrží co slíbí viz fialova vláda tekze nikam nejdu. Je mne to úplně ukradený!!!

8
Před 1 rokem

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Rozhodně si nenechame poradit od lživých médií a novinářů kteří tuto zemi rozdělují!

17
Před 1 rokem

Volba je jasná ANO Klára Dostálová strčí Danuši do kapsy, bohužel není tak krásná😁

10
Pavel Dohnal

Mladá a krásná. Aspoň takto zněl argument tetuše...😉

3
Před 1 rokem

Na prvním místě Stačilo s 87%. 😉 👍

16
Před 1 rokem
Jiří Hráček

Když jim to stačilo, proč tam znovu lezou? 😳 🤣 Že by peníze? Vždyť nakonec stejné všechno prohlasují v souladu se svými vládami. Grean deal nikdo nechtěl, nikdo pro něj nehlasoval a nakonec ho Bureš podepsal a EU parlament schválil. 🤣Tak k čemu to divadlo? Prý "stačilo". 😜

Před 1 rokem

Kalkulačka 🙂, vrátila mi 3 odpovědi, jestli se nad nimi nechci zamyslet a změnit odpověď, ne nechci ...

5
Před 1 rokem
Soňa Tesárková

Mohla jste upravit všechny odpovědi, stačilo si zarolovat 🙂. Nenabízelo to jen tři odpovědi pro úpravu.

1
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Právo volit, by měli mít pouze obyvatelé České republiky, kteří zde pracují a žijí. Nikdo jiný.

15
Před 1 rokem

Co to zase má znamenat? Snad každý ví koho má volit🤦 Proč tahle komedie tady? Snažíte se ovlivňovat voliče?

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt