Se nám ta EU od mezinárodního obchodu lehce odklonila....... To vypadá na příchod třetí říše
To je neuvěřitelný.. kdo potřebuje nějakou volební kalkulačku? Když jdu volit, tak asi vím koho a proč ho jdu volit,ne?😃
Já to mám naprosto jednoduché. Kalkulačku nepotřebují k volbám sem nikdy nechodil, nechodím a chodit nebudu
Dělají co chtěj po volbách nedodrží co slíbí viz fialova vláda tekze nikam nejdu. Je mne to úplně ukradený!!!
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Rozhodně si nenechame poradit od lživých médií a novinářů kteří tuto zemi rozdělují!
Volba je jasná ANO Klára Dostálová strčí Danuši do kapsy, bohužel není tak krásná😁
Mladá a krásná. Aspoň takto zněl argument tetuše...😉
Na prvním místě Stačilo s 87%. 😉 👍
Když jim to stačilo, proč tam znovu lezou? 😳 🤣 Že by peníze? Vždyť nakonec stejné všechno prohlasují v souladu se svými vládami. Grean deal nikdo nechtěl, nikdo pro něj nehlasoval a nakonec ho Bureš podepsal a EU parlament schválil. 🤣Tak k čemu to divadlo? Prý "stačilo". 😜
Kalkulačka 🙂, vrátila mi 3 odpovědi, jestli se nad nimi nechci zamyslet a změnit odpověď, ne nechci ...
Mohla jste upravit všechny odpovědi, stačilo si zarolovat 🙂. Nenabízelo to jen tři odpovědi pro úpravu.
Právo volit, by měli mít pouze obyvatelé České republiky, kteří zde pracují a žijí. Nikdo jiný.
Co to zase má znamenat? Snad každý ví koho má volit🤦 Proč tahle komedie tady? Snažíte se ovlivňovat voliče?