1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Důležité je NEVOLIT strany pětidemolice jinak je výběr slušný, každý si vybere.

56
Před 1 rokem

Mně nemusí napovídat nějaká volební kalkulačka. Mám svůj rozum a na jednotlivé kandidáty jsem si udělala názor, když jsem sledovala jejich předvolební diskuze.

39
Před 1 rokem
Ludmila Nováková

Takže jste viděla jen par lídrů a o ostatních kandidátech a stranách nevíte vůbec nic 👍

3
Před 1 rokem

Lidi, pojďme k volbám, respektujme výsledek a poté hodnoťme zvolené vyslance, abychom mohli v budoucnu své chyby napravit a úspěchy vylepšit. Náš všech cíl je stejný - bezpečná země, která prosperuje, respektivě Evropa, která prosperuje a je bezpečná pro nás i naše děti. Jaká k tomu vede cesta je ve hvězdách. Každý máme svou pravdu, hádky nemají smysl. Hezký víkend všem.

9
Před 1 rokem

Na co nějaká kalkulačka? Co je to zase za noviny? Já vím koho mám volit i bez ní.

26
Před 1 rokem
Helen Nováková

Ano, taky vím koho mám volit a světe div se, kalkulačka mně to potvrdila.

7
Před 1 rokem

My nepotřebujeme kalkulačky média My máme své mozky.Tak si ty kalkulačky strčte víte kam ne?My tu žijeme makáme a odvádíme daně a fakt se nám nelíbí jak s nimi tahle vláda zachází.Jak se zde rozdává.No a včera jsme dostali domácí úkol kolik musíme odevzdávat jako EU na UK.Dobry pane Stoltenbergu akorát nevím kde na to vezmeme🤮🤮🤮

34
Hanka Božková

Odevzdávat něco Spojenému Království?!?

14
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokemUpraveno

Díky sice za kalkulačku, ale přijde mi, že tam dostatečně není řešena problematika migrace, která je pro naši existenci stěžejní. Taky jsou ty otázky neskutečně manipulativní. Na první dobrou vypadají tak nevinně a správně, ale v případě že špatně odpovíte, zjistíte, že byste akorát dali právo eu, aby měla moc nad dalšími věcmi v našich životech a omezení státní moci😀

Tak či tak. Když pominu nějaké pochybné exoty, které volit odmítám a vyšli mi v hodnocení dobře, tak asi zkusím Svobodné..

3
Před 1 rokem
Jan Jankulowski

Jak to myslite, ze odpovite spatne? :)

3
Před 1 rokem

Je mě to v podstatě fu(c)k, jediné co vím, že to nebude bolševik, slovák nebo japonec.

11
Před 1 rokem
Oldřich Beran

Ani Velkomoravák, Greenpeacák, Korzár, Důchodce, Zvířátkář, Patolog, Marťan, Černoch, Dorostenec, Řidič, Provokatér. Dovolil jsem si Vám doplnit sestavu. Tak, že vlastně nevím koho půjdete volit, moc už toho nezbývá.

5
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Volovina.. Na některé věci nemám názor. Na některé věci neumím odpovědět a některé věci jsou mi u ....-

2
Před 1 rokem

včera jsem si k těm lístkům sedl a četl, co se mi nelíbilo, tak jsem přetrhl a vyhodil

. nakonec mi zbyl jen ten úvodní hnědej papír, tak asi hodím do obálky ten, páč to je takový panoptikum .....

křivohub ne|Konečná, Potroubek,, blázen David, Nerudná, Bžuch atp. - no děs

16
Před 1 rokemUpraveno

Volební kalkulačka se jen tváří ,že voliči ,který se hůře orientuje v problematice pomůže. Je to v podstatě cílený podvod na lidi co se moc o politiku nezajímají a těch je velké procento. A ten výsledek podle kterého se nerozhodný neznalý volič rozhodne závisí na nastavení kritérii a nadržování politickým subjektům tvůrcem volební kalkulačky..

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt